Ne yapmak istiyorum ben ...Deliricem

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Ve 3 gündur psikoljim bozuldu resmen .
Hep ağliyorum süt vermeyi özluyorum.
Kndime çok kiziyorum.
Kndimden nefret ediyorum.
Deli gibi hickira hickira ağliyorum.
Bebeğim şükür zor bir bebek değil o zorluyorda bu kadar kotu oldum değil vicdanim kötü....
Siz kac aylik kestiniz meleklerinizi kizlar

İlk çocuğu mu mecburi bende 15 aylık kestim ona ihanet ediyor gibi geliyordu bana da şimdi ikinci bir çocuğum var ne kadar emmek isterse o kadar emzireceğim

İlk çocuğu mu mecburi bende 15 aylık kestim ona ihanet ediyor gibi geliyordu bana da şimdi ikinci bir çocuğum var ne kadar emmek isterse o kadar emzireceğim

Bende oyle dsunuyorum kndimi suclu hissediyorum.
Tekrar vermeye baslasam içermi.yada bubdogru olur mu gerckten kotuyum

Üzülüyorsanız geri başlasanız olmuyor mu?
2 yaşına kadar verin diyorlar ya, biraz daha sonra kesebilirsiniz ikiniz de üzgünseniz

Tekrar verebilirmiyim.
Sutun tadi bozulmusmudur icebilir mi ben zaten vermek istiyorum.

Bir sorun vardı da bu yüzden mi kestiniz? Bebekler için ne kadar emzirebilşrseniz devam edin diyorlar, bağışıklık için anne sütü çok önemliymiş ya, bilgim olduğundan değil ama zorunlu bir şey yoksa kesmeseydiniz keşke..

Calismaya baslicaktim.
Ama artik calismak bile istemiyorum
Cok kotuyum
3 gun ara verdik tekrar basliyabilirmiyim

Sütun tadi degismismidir bebegime zarar verir mi peki
O konuyu hiç bilmiyorum inanın. Bir doktora sorma imkanınız varsa sorsanız. Böyle bir imkanınız yoksa da içinizin rahat etmesi adına bir kere sağıp atarsınız sütü yeni geleni verirsiniz bebeğinize.

Bu kadar kotu hissettiyseniz, geri emzirmeye baslayin.
Sutunuzun tadina bakin bi, ilac kullandigim donemde vermemistim bir kac gun sonra yine emzirdim.

Oglum 8 ayllikken kendi istegiyle birakti emmedi. Cok uzulmystum.

Kizimi 2 yasina kadar emzirmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…