İlk çocuğu mu mecburi bende 15 aylık kestim ona ihanet ediyor gibi geliyordu bana da şimdi ikinci bir çocuğum var ne kadar emmek isterse o kadar emzireceğim
Üzülüyorsanız geri başlasanız olmuyor mu?
2 yaşına kadar verin diyorlar ya, biraz daha sonra kesebilirsiniz ikiniz de üzgünseniz
Bende oyle dsunuyorum kndimi suclu hissediyorum.
Tekrar vermeye baslasam içermi.yada bubdogru olur mu gerckten kotuyum
Neden kestiniz ki daha küçükmüş 2 yaşına kadar emzirseydiniz?
3 gün önce kestiyseniz ve pişmansanız geri dönebilirsiniz. Çok uzun bir süre değil.
Emzirmeye devam etseniz daha iyi olurmuş ama iyi anne olmanın tek şartı değil sonuçta emzirmek. Bu kadar yüklenmeyin kendinize.Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Bir sorun vardı da bu yüzden mi kestiniz? Bebekler için ne kadar emzirebilşrseniz devam edin diyorlar, bağışıklık için anne sütü çok önemliymiş ya, bilgim olduğundan değil ama zorunlu bir şey yoksa kesmeseydiniz keşke..
Ya kıyamam kendinizi suçlamayın. Ben mi cahilim 15 ay gayet iyi bir süre maşallah iyi emzirmişsiniz.Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
O konuyu hiç bilmiyorum inanın. Bir doktora sorma imkanınız varsa sorsanız. Böyle bir imkanınız yoksa da içinizin rahat etmesi adına bir kere sağıp atarsınız sütü yeni geleni verirsiniz bebeğinize.Sütun tadi degismismidir bebegime zarar verir mi peki
Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
İçer bence bir deneyin ama sütünüzü sağıp boşaltmanız gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?