- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
Çalışmak emzirmeye engel değil. Öyle bile olsa anneliğin ölçütü bu değil biraz rahatlayın.Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Canim benim 3 cocugum var ucu de 6 yada 7 aylikken kesildi sutten . Uzulmene gerek yok gayet yeterli bir emzirme suresi sizinki. Vicdan azabina gerek yok bence zaten artik yrmek yiyor tum gidalari alir rahatlikla.Slm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Ve 3 gündur psikoljim bozuldu resmen .
Hep ağliyorum süt vermeyi özluyorum.
Kndime çok kiziyorum.
Kndimden nefret ediyorum.
Deli gibi hickira hickira ağliyorum.
Bebeğim şükür zor bir bebek değil o zorluyorda bu kadar kotu oldum değil vicdanim kötü....
Siz kac aylik kestiniz meleklerinizi kizlar
Benim çocuklarımı örnek vermişsiniz.Hiç emmeyen yada bi kaç ay emen bebekler var.sizinki 15 ay emmiş ne güzel.kendinize kötü anneyim falan demeyin.tekrar emzirmeye başlarsanız gercekten bırakacağınız da çok zor olur.
Çok erken kesmemişsinizki yeterince emmiş 18 aylıklen başladım karar vermeye 20ayda artk emmiyorsu gayet doğal ayrıca hiç emzirmeyi tercih etmeyende çok siz görevinizi yerine getirmişsinizSlm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Ve 3 gündur psikoljim bozuldu resmen .
Hep ağliyorum süt vermeyi özluyorum.
Kndime çok kiziyorum.
Kndimden nefret ediyorum.
Deli gibi hickira hickira ağliyorum.
Bebeğim şükür zor bir bebek değil o zorluyorda bu kadar kotu oldum değil vicdanim kötü....
Siz kac aylik kestiniz meleklerinizi kizlar
Çalışırken de emzirebilirsin. Böyle bir sürü anne var. İlk olmazsınız.Calismaya baslicaktim.
Ama artik calismak bile istemiyorum
Cok kotuyum
3 gun ara verdik tekrar basliyabilirmiyim
Pardon ama, siz bebeğinizle beraber aynı kreşte olacak üye değil misiniz?
Zaten sizinle olacak, neden kestiniz ki?
Yani bu sebep değil.
Tam bağımsızlık söz konusu olabilir mi?
Ben sizin diğer konunuza da yazdım, çalışma fikri sizin için iyi ama kızınızla beraber hele de bir kreşte çalışmak size uygun değil...
İşte bu emmeden ayırmak için sebep benim 2 numara da erkek var demezdi yakama yapışır açmaya çalışırdı kıyafekteri sündürürdü zaten o gün doğum gününe 2gün vardı ayırdım o gece vermedimAlisma surecinde oldugu icin bana kresde izin vermedi habire emmek asla kucagimdan inmek istemedi.
Evet o uyeyim yanimda olacak ama bana çok bağli ve süt icme bahanesiyke asla kucagmdan inmiyor isimi yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?