Ne yapmak istiyorum ben ...Deliricem

Biraz abartıyorsunuz bence. Hiç anne sütü içmemişim, hiç bir sorunum yok. Üstelik siz neredeyse 2 yıl emzirmişsiniz. Anneler nedense çok dramatize ediyor bu mezvuyu.

Sütünüzü sağıp bir sonraki gelenle devam edebilirsiniz. Ayrıca çalışmaya başlasanız da sorun olmaz akşam uyku önceleri, gece veya uyanmıyorsa sabah emzirmeye devam edebilirsiniz.

Canim benim 3 cocugum var ucu de 6 yada 7 aylikken kesildi sutten . Uzulmene gerek yok gayet yeterli bir emzirme suresi sizinki. Vicdan azabina gerek yok bence zaten artik yrmek yiyor tum gidalari alir rahatlikla.

Emin olun 15 aylık değil 5 yaşında da olsa bırakmak zor gelir değişik bir kafa oluyo çünkü
Gayet iyi emmiş kafanıza takıp bu kadar kendinize yüklenmeyin gülerek büyütün saglıkla huzurla inşallah sevgiler...

Hiç emmeyen yada bi kaç ay emen bebekler var.sizinki 15 ay emmiş ne güzel.kendinize kötü anneyim falan demeyin.tekrar emzirmeye başlarsanız gercekten bırakacağınız da çok zor olur.

20 aylık hala emiyor zaman zaman yeter artık diye düşünsem de gelişmesi güzel bir bebek olup sürekli emzirme yeter diyenlerden bunalsamda hali hazırda denemedim hiç.
Fakat siz çalışmaya başlayacakmıssnz
Üzülmeyin lütfen siz kötü bir anne olsanız bunun vicdan azabı cekmezdiniz. Lütfen bu şekilde kendnze kizmayin. Sutunuzu bı kaç defa sahip rengine bakın hatta tadına da bakablrmisiniz acılık eksimsilik filan yoksa sağın ..
Üzülmeyin lütfen hasta olup daha zorlanabilirsiniz

Aksamları emzirirdin calişsan bile...komple kesmene gerek yoktu ki...
Kaldı ki nerdeyse 1.5 yaşında emzirmesen de olur, 1 damla almayan bebekler var sağlıklılar da ...hic sıkma canini...

Muhtemelen bir yanınız çalışmaya başlamak istiyor, bir yanınız ise suçluluk duyuyor. Gayet normal bir psikoloji, kendinizi suclamaniza sebep olacak hicbir sey yok. Unutmayın siz mutlu olmazsanız, mutlu bir bebek yetiştiremezsiniz. Bu geçiş sürecinde eşinizden ailenizden surekli yardim isteyin. Içinize atmayın, düşündüğünüz olumsuzluklari anlatın,. Calisma surecinizde çocuğunuza kim refakat edecek, şartlar ne olacak detaylı plânlayın. Böylece zamanla rahatlarsınız ve bu süreci daha kolay atlatırsınız.

Pardon ama, siz bebeğinizle beraber aynı kreşte olacak üye değil misiniz?
Zaten sizinle olacak, neden kestiniz ki?
Yani bu sebep değil.
Tam bağımsızlık söz konusu olabilir mi?
Ben sizin diğer konunuza da yazdım, çalışma fikri sizin için iyi ama kızınızla beraber hele de bir kreşte çalışmak size uygun değil...

Hiç emmeyen yada bi kaç ay emen bebekler var.sizinki 15 ay emmiş ne güzel.kendinize kötü anneyim falan demeyin.tekrar emzirmeye başlarsanız gercekten bırakacağınız da çok zor olur.
Benim çocuklarımı örnek vermişsiniz.
Büyük hiç emmedi, küçük ise 3 ay.
2 durumu da bildiğim için söylüyorum, emzirmekle arada bağ falan kurulmuyor.
Sadece içgüdü olarak ona bedenen yetebildiğimiz için biz kendimizi kandırıyoruz.
Yoksa emmeyen bir bebeği alıp göğsünüze koyduğunuzda, süt akmıyor diye bağ mı olmayacak?
Emzirdiğim dönem herkes sorardı, farklı bir şey değil mi bak sen de tattın diye, yok değil.
Bebeğim kollarımda olsun, ha mama yesin ha meme emsin.
Ben yine kirpiklerine bakayım hayran hayran, o benim kalp atışımı duysun ne farkı var duygusal olarak?
Anne- bebek bağı koşullarla değil, sevgiyle oluşur.

Çok erken kesmemişsinizki yeterince emmiş 18 aylıklen başladım karar vermeye 20ayda artk emmiyorsu gayet doğal ayrıca hiç emzirmeyi tercih etmeyende çok siz görevinizi yerine getirmişsiniz

Birinciyi 28 ay emzirdim.Küçük şimdi 1 yaşında eğer 2 yaşından önce bırakmak durumunda kalırsak gerçekten çok üzülürüm.O emdiği müddetçe ben vermemezlik etmem asla.

sutun tadı bozulur gıbı bişey yok..hurafe onlar.ilaç vs bişey almadıysanız devam edın emzırmeye bebek ve zı hazır değilseniz neden bu acele..kımseye kulak asmadım 30 ayına kadar emzırdım ve ne ben zorlandım nede kızım.güğüslerim açısından da hiç zorlanma yaşamadım ne akma ne dolma ne ağrı yaşadım.herseşy zamanında olduğu için.15 ay çok erken başlayın bişey olmaz.

Alisma surecinde oldugu icin bana kresde izin vermedi habire emmek asla kucagimdan inmek istemedi.
Evet o uyeyim yanimda olacak ama bana çok bağli ve süt icme bahanesiyke asla kucagmdan inmiyor isimi yapamiyorum

Geri başlarsan bebek daha fazlabağlanır
İlk kızımı 15 ay ikinciyi 12ay emzirdim ayırdığım için üzüldüm ama pişman olmadım beslenmeleri uykuları hep düzene girdi 2 yaşındada çiş öğrettim

Alisma surecinde oldugu icin bana kresde izin vermedi habire emmek asla kucagimdan inmek istemedi.
Evet o uyeyim yanimda olacak ama bana çok bağli ve süt icme bahanesiyke asla kucagmdan inmiyor isimi yapamiyorum
İşte bu emmeden ayırmak için sebep benim 2 numara da erkek var demezdi yakama yapışır açmaya çalışırdı kıyafekteri sündürürdü zaten o gün doğum gününe 2gün vardı ayırdım o gece vermedim
Bi süre sonra açlık için değil keyif için oyun yaparak emiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…