Ne yapmak istiyorum ben ...Deliricem

Kizim benimle gelicekti k

Hemen yapiyorum..
Hepsini sagmiycam dimi bir kismini

Ben 25 aylık olana kadar emzirdim gecede 45689 kez uyanmasına rağmen.

a aaa... neden bu abarti dramatiklik? regl doneminizde misiniz? ya da baska bi hassasiyetiniz? 15 ay emzirmissiniz. kimse de zorla size biraktirmamis. 3 gun bekleyen sutu doktora danismadan vermeyin tekrar baslayacaksaniz. bana bi tutuhaf geldi ruh haliniz. bi psikologa mi gitseniz? rahatlarsiniz

Esim de bugun aynisini soyledi.
Psikolog isini.....anlamiyorsunuz.
Abartmiyorum.
Özluyorum

Bende tekrar basliycam.
Yoksa bu vicdan azBiyla yasayamam

Ben de 21 aylıkken bi bırakayım mı deyip gaza gelmiştim ama kıyamadım. 25 ay bitene kadar bi kez bile antibiyotik kullanmadık,hastalık yüzü görmedi iki hapşırır geçerdi herşey beslenme değil şifa deyip emzirmeye devam edin bi sağlık probleminiz yoksa.

Esim de bugun aynisini soyledi.
Psikolog isini.....anlamiyorsunuz.
Abartmiyorum.
Özluyorum
siz emzirme durumunu seviyorsunuz anladigim kadariyla. yani bebek beslenmesi acisindan dusunmuyorsunuz. o zmn cat diye birakmasaydiniz mi acaba? azaltarak mi biraksaydiniz?

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre 3 yaşına kadar emzirmek gerekiyormuş. Annem 2.5 yaşına kadar emzirdi kardeşimi ama 2 yıl emme hakkı var Kur'an a göre 2.5 son sınırmış. Siz çok erken kesmişsiniz annesi.

Kizim benimle gelicekti k

Hemen yapiyorum..
Hepsini sagmiycam dimi bir kismini
15 ay emzirmissiniz eminim biliyorsunuz ama endişenizden ötürü yine de yazmak istedim. Siz sagdikca emzirdikce sütünüz artar. Aman bitecek yetmeyecek diye düşünüp az emzirmeyin. Ne carsa hepsini sagin hepsini emzirin ki sutunuz artsin.

30 aya kadar emzirdim.
2 yaşındaki kızım hala emiyor çünkü onu da 30. ayda keseceğim memeden.

Insallah... Dun yawrum beni artik sevmicek aramizdaki bağ bitti dye hungur hungur ağliyordum tobe tobe
Alakası yok.
4 ve 5 yaşındaki kızlarım hala arada emmek ister.
Çocuklar için meme bir süre sonra oyuncak oluyor.
Üzülmeyin. Anneler sevilir :)

Benimki de 15 aylik. Bu aralar cok zorluyor. Surekli memede. Emerek uyuyor ve hala uyumadi. Dusunuyorum ama cesaret edemiyorum. Seni okuyunca vazg3ctim.

Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Kendine boyle ithamlarda bulunma. Calismak zorundayiz. Sut verip vermemekle iyi kotu anne olunmaz

Bundan sonra emdiği sütün çoçuğa bi faydası yok. Oradan aldığı besin değerlerini yemek yiyerek alabilir. Hatta o yaştaki bi çocuğa anne sütü kesinlikle yeterli gelmez. Şu anda hissettiğin tamamen psikolojik. Bebeğinin o süte artık ihtiyacı yok o yüzden kendini suçlu hissetme.

Mecburi sebeplerle hiç emziremeyen anneler var. Elbet bir gün sütten kesecektiniz. O kestiğiniz 3gün boyunca bebeğiniz çok huzursuzlansa veya siz çok kötü olsaydınız zaten kararlılıkla devam etmez ve geri emzirirdiniz diye düşünüyorum. Bu kadar dramatikleştirmeyin durumunuzu.

Bir bırak sonra geri emzir, sonra yine işe başlıycam diyip bırak şeklinde yapacaksanız daha kötü olmaz mı? Bir sakinleşin ve öyle karar verin. Çocuğunuzla bağınızı düşünün, bir şey yapacaksanız içgüdülerinizi dinleyin ve ona güvenin. Üstelik emzirmekte anne sütünün faydasından ziyade anneyle bebeğin teması ve güvenli bağlanma kurabilme fırsatı önemli.
(Eğer geri emzirmek isterseniz 3günden bir şey olmaz. Önce bikaç kere elle sağıp atın onu, sonra emzirin. Belki çocuğunuz için emmek istemeyecek. Hiçbir fikriniz yoksa nasıl sağılması gerektiğiyle ilgili internette bir sürü video var. Bir tanesini 2dk izleyin deneyin. )

Bu kadar kötü olacaksan neden kestin ki?
2 yaşına kadar emsin.

Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü

Böyle güzel bi duyguyu yalamaktan neden sakındınız kendinizi ve çocuğunuzu? Loğusa psikolojisi olsa gerek. Bi daha bugünler gelmeyecek hepi topu 1 yıl 2 yıl. Ben 3 aydır çocuk istiyorum hala olmadı. Kıymetini bilin.

Bence yeniden emzirin ya çalışıncada geceleri emzirirsiniz bu kadar üzülüyorsanız emzirin sonrasını akışa bırakın o kendiliğinden uygun zamanı bulur

Sütü sağın, beklediği için tadı biraz tuzlu olmuş olabilir. Sonra tekrar verin bebeğinize, daha çok küçük. 9 ay daha emzirin bence, kendinizi kötü hissediyormuşsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…