Bilenlerden daha net yanıtlar alırsınız ama kendinize yüklenmeyin, hatta bence sağın sütünüzü, çalışmaya başlarsanız bile bebeğinize bakan kişi sağdığınız sütü versin bebeğinize.
Çalışırken de emzirebilirsin.Benm 8 saatten sonra sütüm akmaya başlıyor o sıralar eve gidiyorum sıkıntı olmuyor.Sağmama gerek kalmıyor.
Ben olsam tekrar başlardım.Bi arkadaşın dediği gibi banyoda sıcak suyla sağabilirsin
Slm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Ve 3 gündur psikoljim bozuldu resmen .
Hep ağliyorum süt vermeyi özluyorum.
Kndime çok kiziyorum.
Kndimden nefret ediyorum.
Deli gibi hickira hickira ağliyorum.
Bebeğim şükür zor bir bebek değil o zorluyorda bu kadar kotu oldum değil vicdanim kötü....
Siz kac aylik kestiniz meleklerinizi kizlar
Ben 25 aylık olana kadar emzirdim gecede 45689 kez uyanmasına rağmen.
a aaa... neden bu abarti dramatiklik? regl doneminizde misiniz? ya da baska bi hassasiyetiniz? 15 ay emzirmissiniz. kimse de zorla size biraktirmamis. 3 gun bekleyen sutu doktora danismadan vermeyin tekrar baslayacaksaniz. bana bi tutuhaf geldi ruh haliniz. bi psikologa mi gitseniz? rahatlarsiniz
Bende tekrar basliycam.
Yoksa bu vicdan azBiyla yasayamam
siz emzirme durumunu seviyorsunuz anladigim kadariyla. yani bebek beslenmesi acisindan dusunmuyorsunuz. o zmn cat diye birakmasaydiniz mi acaba? azaltarak mi biraksaydiniz?Esim de bugun aynisini soyledi.
Psikolog isini.....anlamiyorsunuz.
Abartmiyorum.
Özluyorum
15 ay emzirmissiniz eminim biliyorsunuz ama endişenizden ötürü yine de yazmak istedim. Siz sagdikca emzirdikce sütünüz artar. Aman bitecek yetmeyecek diye düşünüp az emzirmeyin. Ne carsa hepsini sagin hepsini emzirin ki sutunuz artsin.Kizim benimle gelicekti k
Hemen yapiyorum..
Hepsini sagmiycam dimi bir kismini
30 aya kadar emzirdim.Slm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Kndime çok kiziyorum.
Bebeğim şükür zor bir bebek değil o zorluyorda bu kadar kotu oldum değil vicdanim kötü....
Alakası yok.Insallah... Dun yawrum beni artik sevmicek aramizdaki bağ bitti dye hungur hungur ağliyordum tobe tobe
Benimki de 15 aylik. Bu aralar cok zorluyor. Surekli memede. Emerek uyuyor ve hala uyumadi. Dusunuyorum ama cesaret edemiyorum. Seni okuyunca vazg3ctim.Slm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Kndime çok kiziyorum.
Kendine boyle ithamlarda bulunma. Calismak zorundayiz. Sut verip vermemekle iyi kotu anne olunmazCunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Sütü sağın, beklediği için tadı biraz tuzlu olmuş olabilir. Sonra tekrar verin bebeğinize, daha çok küçük. 9 ay daha emzirin bence, kendinizi kötü hissediyormuşsunuz zaten.Slm kizlar Ani bir kararla 15 aylik bebeğimi suuten kestim.
Kndime çok kiziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?