Ne yapmak istiyorum ben ...Deliricem

Tekrar verebilirmiyim.
Sutun tadi bozulmusmudur icebilir mi ben zaten vermek istiyorum.

Açıkçası bilgim yok, tecrübem de. Bu sorunuzu bilen yanıtlamalı
Ama düşününce zorunlu bir sebepten 3 gün emziremeyen biri tekrar süt verebilir ne olur ki diye düşünüyorum.

Tadı değişmesi durumunu zaten ilk kez duydum

Calismaya baslicaktim.
Ama artik calismak bile istemiyorum
Cok kotuyum
3 gun ara verdik tekrar basliyabilirmiyim

Niye bu kadar kendinize yükleniyosunuz ki
Zaten dişleri falan vardır bebeğinizin :) normal yiyip içebilir bile.
Ben annemin sütü olmadığı için ilk birkaç ay dışında emmemişim
Bir eksiklik yaşamıyorum, bebeğiniz açısından çok da üzülmeyin yani

Öncelikle sakin olun delirecek bir durum yok.
İnce eleyip sık dokumadan bir karar vermişsiniz, sonra pişman olmuşsunuz,şimdi de çözüm arama zamanı.
Bebek büyütürken olur böyle yol kazaları.
Olayları bu kadar dramatize etmeyin.
Emzirmeye ara verince sütünüz kesilmediyse bile bu kadar stresten sonra kesilebilir.
Benim oğlum da 15 aylıkken kendi bıraktı emmeyi.
Evet bebeğiniz kendi bıraksaydı daha iyi olurdu ama 15 ay da gayet yeterli ve uzun bir süre.
Sütün durumu hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamam bir sağlık çalışanına danışmanız daha uygun olur.
Geçmiş olsun.

11 aylıkken dişleri çıkınca, süt istediği kadar gelmeyince koparırcasına ısırdı kızım, kan tadı aldı muhtemelen iğrendi. Hastanelik oldum ardından birkaç kez denedim, ben de sizin gibi bir moda büründüm ama zorlamanın alemi yok diye bıraktım.

Sakin olun 15 ay çok az bir süre değil. 3 gün ara vermenin sağlık açısından bir sorun oluşturup oluşturmayacağını bilmiyorum ama çalışmaya başlayacaksanız ve sağmada sorun yaşarım diyorsanız; 3 günü atlatmışken geri dönmeyin. Çünkü bir dahaki bıraktırma dönemi daha zor olacaktır.

Bilmiyorum lohusa depresyonu yasar millet ben emzirme donemi kndimi suçlu hissediyorum

Bilmiyorum lohusa depresyonu yasar millet ben emzirme donemi kndimi suçlu hissediyorum
Anlıyorum, gayet doğal üzülmeniz. Ben bir daha kızımla yakın olamayacağım sanıyordum ama inanın bir şey fark etmedi. Baya baya arabeske bağladım ama geçti gitti. Sizde de öyle olacak emin olun.

Ewet disleri var yiyip iciyor beslnmeside iyi ama ben süt vermeyi ozledim galiba.
Birde ani aldigim bir is teklifiyle kafam karisti bi an biraktim ama ne bilum çok kotu oldum.
Çalişmayı erteliyebilirdm sonucta

Ewet disleri var yiyip iciyor beslnmeside iyi ama ben süt vermeyi ozledim galiba.
Birde ani aldigim bir is teklifiyle kafam karisti bi an biraktim ama ne bilum çok kotu oldum.
Çalişmayı erteliyebilirdm sonucta
Ertelemek yerine bir pompa alın işyerinde uygun ortam varsa sağar dolaba koyar eve gidince verirsiniz
İş arkadaşlarım hep öyle yapıyor
Çocuk 3 -5 ay daha emecek diye neden iş hayatını erteleyesiniz? Sonuçta ilk zamanları geçirmişsiniz 15 ayda artık anne sütü temel besin değil ki

Anlıyorum, gayet doğal üzülmeniz. Ben bir daha kızımla yakın olamayacağım sanıyordum ama inanın bir şey fark etmedi. Baya baya arabeske bağladım ama geçti gitti. Sizde de öyle olacak emin olun.

Insallah... Dun yawrum beni artik sevmicek aramizdaki bağ bitti dye hungur hungur ağliyordum tobe tobe

Ya evet haklisiniz aslnda ama ben doğduğu ilk gunden beri 2 sene vericem diyordum.
Şimdi sirf çalismak icn bir anda ksnce bocaladim .
Aslında onada iyi glecek sonuçta onun için hersey ama ne bileyim çok kotu oldum

Çalışırken de emzirebilirsin.Benm 8 saatten sonra sütüm akmaya başlıyor o sıralar eve gidiyorum sıkıntı olmuyor.Sağmama gerek kalmıyor.

Ben olsam tekrar başlardım.Bi arkadaşın dediği gibi banyoda sıcak suyla sağabilirsin

Calismaya baslicaktim.
Ama artik calismak bile istemiyorum
Cok kotuyum
3 gun ara verdik tekrar basliyabilirmiyim
Bilenlerden daha net yanıtlar alırsınız ama kendinize yüklenmeyin, hatta bence sağın sütünüzü, çalışmaya başlarsanız bile bebeğinize bakan kişi sağdığınız sütü versin bebeğinize.

Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Boyle demeyin ama gercekten erken ve size de iyi gelmemis.en iyisi tekrar baslayin ve 21-22 aylik civari kesersiniz.sikinti olmaz.zamaninda kesince bile insan bur garip oluyor.siz simdi bir de erken oldugunu dusunerek kesmissiniz ,ondan uzulmussunuz.en iyisi geri donmek

Cunku kotu bir anneyim cunku bncil anneyim .
Calismaya baslicaktim bir onceki konum a bakabilirsnz
Is hayati bana iyi gelicek ama vicdanim çok kötü
Sütünüzü sagip birakabilirsiniz calisiyorum diye sutten kesmenize gerek yok ki

Simdi geri donersem sknti olmaz dimi direk verebilirim.
Sutun tadi filan degismemustir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…