- 29 Ocak 2020
- 2.197
- 3.388
- 133
Yerinde olsam 1 dk dusunmem giderim oyle aile olmaz olsunMerhaba BDV sakinleri,
İşin içinden çıkamadığımız bir durum ile karşılaştık. durum şu. bizim iş yerindeki sekreterin kuzeniyle ilgili. Kuzenin adı Ayşe olsun.
Ayşe 6 çocuklu bir ailenin çocuğu. Annesi bunu orta okulda okuldan alıp tekstile vermiş. Kız dışlardan okuyarak lise üçe kadar gelmiş. Şu anda 24 yaşında ve hastanede çalışıyor. Çalıştığı parayı eve veriyor vermediği zaman kavga kıyamet oluyor evde.
Neyse bu kızın bir görüştüğü var ve istemeye geliyorlar. Kızın ailesi veriyor ama başlık parası istiyor erkek taraftan bir bilezik. Ona da tamam diyorlar. Düğün nişan Eğlenceli olsun diyor kızın annesi ama çocuğun annesi vefat edeli iki ay olmuş ona da tamam diyor çocuk. İşte bu noktada kız parayı eve vermediği için kıyamet kopuyor
Son durum kız işe evden geç geliyor trafik yüzünden ve eve gelir gelmez kızı babası dövmeye başlıyor kız kendini odaya kitliyor ve polise haber veriyor. Odanın kapısını kırıyor babası ve kızı döverken polis geliyor karakola gidiyorlar. Şu an kız bizim iş yerinde bana durumu anlattı.
Sözlüsü " ben her şey iyilik ile osun diye sonuna kadar uğraşacağım, gidecek bir ailen olsun ama yine de olmazsa seni alır giderim" demiş
"abla yapacak bir şeyim yok yüzüğüm parmağımda. Neden istemiyorsunuz dediğimde bir sebep gösteremiyorlar. bugün sözlümden ayrılsam yarın yine evlenirken aynısını yapacaklar. bu akşam aile büyükleri bir araya gelecekler güzellikle olmazsa kaçmaktan başka çarem yok" diyor. Ben tıkandım kaldım. Kaçma desem ayrıl desem kız diyor sürekli dövecekler aynısını yaşayacağım. Aile büyüklerinden yardım iste diyorum. annesi yüzünden kimse kıza destek çıkmıyormuş.
Karışık yazmış olabilirim konu içerisinde ayrıntıları da yazarım