NE YAPMAK LAZIM

Zaten bu ayki maaşını vermediği için çıkmış olay. banyoya kitlemiş kendini, abi ve baba kapıyı kırmış kızı dövmeye devam etmiş. Polis gelmese öldürebilirlerdi bile. nasıl bir anne evladının canının yanmasına sessiz kalabilir aklım almıyor.
evlenince kimden alacaklar para peki... kız para vermeye devam edemeyecek o zaman kimi dövecekler bu dangalaklar ay allahın cezaları

Ben konuya dahil olmam adımı da andırmam. Sadece çözüm var mıdır yoksa tek çözün gidip evlenmek midir?

Canim diyelim cok fazla alternatif var ama bu kiz zaten nisanli ve eninde sonunda zaten evlenecek. Boyle bir ailesi var bu insanlari da degistiremez. Yani bunlari zaten evlense de yasayacak. O zaman birak kuzeni, nisanlisi ve kendisi birlikte karar versinler sen kotu olma diyorum sadece. Aile buyuklerinin bile dahil olmaktan cekindigi bir aileye biz ne desek bos olacak. Evlenmeyip kendi hayatini kur desek yapacak mi? Ona da ailem soyle der bilmem ne diyecek. Yapabiliyor olsa zaten simdiye kadar yapardi. Evet uzucu mu cok uzucu yasadiklari ama benim bu hayatta ogrendigim bir sey varsa o da insanlara guven olmaz. O yuzden sen kotu olma demek istedim sadece.

Kız benim yanımda yeni gitti amcasına. Hani aile değişik ya kim sana akıl veriyor derken o sinirle adımı anabilir bana da musallat olup iş yerini basabilirler. düşündükçe olabilir diyorum ben de
Aman ablacım, yaşadığın yeri biliyoruz profil çizmeyelim şimdi, aile zaten anormal.
Kızın amcaları var teyzeleri var aklı da onlar versin, valla seneler önce kazık kadar kadın sevdiği adamla kaçtı diye adamın yedi sülalesinin evini basmışlardı, evi basılanlardan biri bizim akrabamız, kadının bir otobüs dolusu ailesi başka şehirden gelmiş ev basmak için silahlar çekilmiş vs.

Kız bugün ailesiyle kötüdür, damadın durumu iyiymiş sırf maddi menfaat için kızın ailesi nikahtan sonra 180 derece döner canım kızım der ağzından girer burnundan çıkar barışırlar, olan araya girip kıza destek olanlara olur.

evlenince kimden alacaklar para peki... kız para vermeye devam edemeyecek o zaman kimi dövecekler bu dangalaklar ay allahın cezaları
Bunların en son yöntemi damada ya da kızlarına evlenmeden önce yüklü miktarda kredi çektirmek oluyor. Anca öyle müsaade ederler.

kızlarının gelip calciyle konuşması bile calciye musallat olmalarına neden olur o zaman ... öyle düşünecek olursak calci kızı hiç dinlememeli bile ,kız bugün ailesine diklense sen kimden öğrendin bu tavırları kimle görüştün bugün deseler yine calciye mi çıkar kapı... ailenin tek derdi kızlarını sömürmek...
peki.

Calcicim
Önerim yok
Tek Diyebileceğim inşallah ailecek bu kıza muhtaç olurlar ama kız yangında bir bardak su bile vermez

Canim diyelim cok fazla alternatif var ama bu kiz zaten nisanli ve eninde sonunda zaten evlenecek. Boyle bir ailesi var bu insanlari da degistiremez. Yani bunlari zaten evlense de yasayacak. O zaman birak kuzeni, nisanlisi ve kendisi birlikte karar versinler sen kotu olma diyorum sadece. Aile buyuklerinin bile dahil olmaktan cekindigi bir aileye biz ne desek bos olacak. Evlenmeyip kendi hayatini kur desek yapacak mi? Ona da ailem soyle der bilmem ne diyecek. Yapabiliyor olsa zaten simdiye kadar yapardi. Evet uzucu mu cok uzucu yasadiklari ama benim bu hayatta ogrendigim bir sey varsa o da insanlara guven olmaz. O yuzden sen kotu olma demek istedim sadece.
Yok haklısın sen yazınca ben o yönünü düşünmediğimi fark ettim. Bunu yazman iyi oldu teşekkür ederim

Aman ablacım, yaşadığın yeri biliyoruz profil çizmeyelim şimdi, aile zaten anormal.
Kızın amcaları var teyzeleri var aklı da onlar versin, valla seneler önce kazık kadar kadın sevdiği adamla kaçtı diye adamın yedi sülalesinin evini basmışlardı, evi basılanlardan biri bizim akrabamız, kadının bir otobüs dolusu ailesi başka şehirden gelmiş ev basmak için silahlar çekilmiş vs.

Kız bugün ailesiyle kötüdür, damadın durumu iyiymiş sırf maddi menfaat için kızın ailesi nikahtan sonra 180 derece döner canım kızım der ağzından girer burnundan çıkar barışırlar, olan araya girip kıza destek olanlara olur.

Dayak yiyen birini annen cekti bize getirdi zamaninda. Sonra kadin kocasi ile baristi annem kotu oldu. Hala evli. Kadin annemin olumunden sonra beni aradi aslinda kirgindim bilmem ne diye. Insan iyilik yaptigindan goruyor kotulugu. O yuzden kimseye gereginden fazla karisma taraftari degilim.

G gunces ile ikiniz bu yönünü düşünmediğimi fark ettirdi bana. Çok duygusal yaklaştım çünkü kızın halini görsen abla. alıp eve götüresim geldi o kadar üzüldüm duruma. Kara Murat gibi atıldım hemen :(

G gunces ile ikiniz bu yönünü düşünmediğimi fark ettirdi bana. Çok duygusal yaklaştım çünkü kızın halini görsen abla. alıp eve götüresim geldi o kadar üzüldüm duruma. Kara Murat gibi atıldım hemen :KK43:
yoo eve götürmek olmaz sen kimsin derler bi kere... o fazla mudahil olmak olurdu sokakta tek başına perişan aç açıkta değil ki evine götüresin.

Calcicim
Önerim yok
Tek Diyebileceğim inşallah ailecek bu kıza muhtaç olurlar ama kız yangında bir bardak su bile vermez
Düşünsene kızı okuldan almış 7. sınıftan ve tekstile sokmuş. Kız dışardan okuyarak hastaneye işe girmiş. diyor ki abla gece hastanede çalışıyorum sabah tekstilde. Bana diyorlar tekstilden aldığın para nerde. annemden habersiz gömlek alsam alır yırtar diyor.
ama böyleleri kızı evlenince çok kıymetli olur. En iyi çocuğu o olur çünkü vicdanı olan tek evladının o olduğunu fark eder

yoo eve götürmek olmaz sen kimsin derler bi kere... o fazla mudahil olmak olurdu sokakta tek başına perişan aç açıkta değil ki evine götüresin.
Benimki abartma tabi ki. duruma ne kadar üzüldüğümü anlatmak için yazdım onu

Şu ekonomik durumda bile biz zor geçinirken nasıl çıksın ki? Hani evden kurtulmak için evleniyor desem değil zaten görüştüğü biriydi nişanlısı. Ayrılmak çözüm de değil diyor kız çünkü kimi getirsem karşılarına yine aynı şeyi yaşayacağım diyor
Bana kötünün iyisi gibi geldi nişanlısı
Kötü aile evinden kurtaran eş gibi gelmedi bana
Bilemedim
İstedikten sonra evkadaşı bulur ayrılır evden.
Nişanlısı çok zengin değilse evlenincede durumu değişmeyecek çünkü yine çalışacak eve katkıda buluncak belki yıllarca taksit borç ödeyecek

Buna kaçmak denmez artık hayatına anne babasına mesafe koyarak devam etmek denir. Anne babalar başımızın tacı ama böyleleri değil yaa. Uzak olsunlar.
Ben kendi yoluna baksın derim Calcim. Karşısına iyi bir insan çıkmış gibi inşallah o yönden şanslıdır.

Back
X