- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
24 yaşında yetişkin ayakları yere basan bir kızın kendisine böyle davranmalarına izin verdiği için kızdım
sorun kızın nişanlısında değil zaten ailede kimle olsa sorun çıkaracaklar bellki ki
böyle bir aile olsa ne olmasa ne pardon da... bir süre evlenene kadar ablasının yanında akrabasının yanında neyse kalsın
hemen nikah için gün alsınlar artık eşyalı ev mi tutarlar ne yaparlar evlensin gitsin
evlendikten sonra ailesiyle görüşmesin uzak dursun ve para biriktirsin sonra istediği evi tutar istediği eşyayı alır
aldığı parayı zaten ailesine veriyormuş ailesi kıza zaten eşya meşya almaz ki elindekini alan aile daha birde masraf mı yapacak zaten ailesi birşey yapmayacaktı başlık parası istemişler şaka gibi m.ö de yaşıyorlar sanki... herşeyi zaten oğlana aldıracaklardı böylesi iyi bile olmuş kız bu sayede o değişik ailesinden de kurtulur her şerde bir hayır vardır üzülmesin
dediğim gibi ben olsam ablam kuzenim arkadaşım kim varsa valizimi hazırlar ,en yakın tarihten nikah günü alır bir süre yakınımda kalır evlenir eşyalı ev tutar yaşar giderdim
Kızma canım ben 32 yaşımdaydım dayak harici tüm manipülasyon ve psikolojik şiddeti yaşatıyordu ailem. Ailemdir, tatsızlık olmasın diyorsun ama bazı aileler böyle.