Ne yapmalı nasıl yapmalı?

İnan'ın bende bilmiyorum neresini sevdim be yaptım okadar kötü duygular içindeyimki

Aynen öyle benden bir hareket bekledi göremeyince faceden denedi sonra yine kandil mesajı en son WhatsApp durumu... basit basit işler

İnan'ın bende bilmiyorum neresini sevdim be yaptım okadar kötü duygular içindeyimki
Bir arkadaş vardı Burda seni ona benzettim. Ona da ne desek boş geldi... Sabah gözleri tombilik olacak kadar ağlamış ama anlamıyor işte kıymetini bilmiyor kendinin... Sende öyle olma bence yoluna bak yeni aşklara yelken ac...

Elimden geleni yapıyorum bu konuda en son hersey güzeldi benim için mesaj atıp kafamı karıstırmasaydı eger

köpek gibi bpişman olmasını beklemek filan saçma. bu tip kin tutmaların size bi faydası yok zararı var. zaten engellemişsiniz numarasını filan da silip tamamen hayatınızdan çıkarırsanız rahat edersiniz.

ayrıca vatsap durumundan laf sokmak nedir ya?

Bende anlasam ama ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Çocukça hareketler bide bana çocukça derdi

Yok canım yaa Neyse telefondanda engelleyeyim ben onu en mantıklısı bu
Engellersin inşallah,hic zannetmiyorum ama inşallah diyorum ... Kıymetinizi bilin kızlar bu dünyaya bir daha gelecek değiliz ...

Engellersin inşallah,hic zannetmiyorum ama inşallah diyorum ... Kıymetinizi bilin kızlar bu dünyaya bir daha gelecek değiliz ...
Şuan engelledim :) kafaya çok takan birikimdir Ancak birisi canımı çok yaktıysa aldığım karar karşısında durmasında bilirim bu huyumu seviyorum

Şuan engelledim :) kafaya çok takan birikimdir Ancak birisi canımı çok yaktıysa aldığım karar karşısında durmasında bilirim bu huyumu seviyorum
Senin ona vereceğin en güzel cevap ve ceza onu her yerden engellemek ve bir daha karşına çıkmasına engel olmak bu kadar basit. Adam olana bu bile yeter. Adam olmayanın yüzüne tükürsen ya rabbi şükür der.

Whatsapp durumlarında çıkarım yaptırtacak boyuta getirmiş seni boşver ilgilenme. Olgun bir insan değil belli ki. Konuşur sorun neyse çözerdi öyle olsa. Bu ne toplu mesaj whatsapp durumu. Hiç ilgilenme bence.

Whatsapp durumlarında çıkarım yaptırtacak boyuta getirmiş seni boşver ilgilenme. Olgun bir insan değil belli ki. Konuşur sorun neyse çözerdi öyle olsa. Bu ne toplu mesaj whatsapp durumu. Hiç ilgilenme bence.
Aynen öyle yapmaya çalışıyorum bende

Onu kopek gibi pisman etmekle zaman kaybetmeyin lutfen.belliki duyarsiz oluraa olur olmassa olmaz hesabinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…