Ne yapmalı ?

iste hayir anne in arabadan.ne isin.var senin ark evinde diyecekjsiniz.

Ağlar içi dışına çıkana kadar yedi köye duyurur sağır sultan bile duyar öyle söyleyeyim bir sene konuşur yol boyu bide kendine azik hazırlamış yedi yedi arka taraf komple yemekti emanet arabanın içine etmişti diyebilirim bide yolda ne görse bu ne şu ne diye sorma huyu var onca yolu ona cevap vererek geçirdik 58 yaşındaki kadına ağaç çiçek böcek diye etrafı anlatmaktan şiştim artık

Durumunuz varken ömür boyu arabasız mı kalacaksınız diyecektim ama siz arabasız kalın, abinize bile emrivaki yapıyorlarsa eşinizi zor görürsünüz artık.

1. (en mantıklısı) Eşiniz onlara "Bugün müsait değilim, şu gün olabilir." diyebilecek, toplu taşıma kullanmaya engel bir hastalık ve düşkünlükleri yoksa rahat gidilebilir yerleri atlatacak.
2. Arabayı siz de kullanacak ve bazen vermeyeceksiniz.
3. (Bu da olması gereken, ama iletişim konusunda zayıf olduğumuz için yapamıyoruz) çok sık çağırırlarsa eşiniz "Aileme vakit ayıramıyorum, bu kadar sık git gel yapamam." diyecek.
4. Param taksiye gitsin, huzurum olsun diyeceksiniz ve toplu taşımanın daha yaygın olduğu bir yere taşınacaksınız, arada da keyif yapmak için araba kiralayacaksınız.
5. Eşinizin ailesinin araba sahibi olması için ön-ayak olacak, size ihtiyaç duymamalarını sağlayacaksınız (en güzeli).

Herhangi bi sağlık sorunları yok toplu taşımaya binmek için pazar çarşı dedimmi benden önce biner otobuse ve benden hızlı yürürler diyebilirim yeter ki gezme diyin

Bebeğin çantası,arabası derken 6. Aydan sonra bide yemek sepeti ekleniyor bu duruma. Çorbası,meyvesi,yemeği,yoğurdu :) bütün bunları taksiye yüklemek zor.. toplu taşıma bence imkansız,yapabileni ayakta alkışlıyorum.. çocuk arabaya binmek istemez.. bi kucakta çocuk bi elle arabayı it,arabanın üstüne eşyaları yükle.. otoparka zor iniyoruz asansörle :) araba olmadan bence çok çok zor..
bikaç kere işimiz var,evde değiliz,uyuyorduk duymadık,dışardaydık telefon evde kalmış,benzin yok gibi bahaneler sıralayın eğer yine anlamazlarsa bizimde kendimize göre işlerimiz oluyor müsait değiliz dersiniz. Kimse için keyfinizden ödün vermeyin

Ben söylerim çekinmem esimde söyler ama ne kadar anlarlar bilmiyorum bi gün anlaşarak ertesi gün yine anılar eşimin söylemesi çok etkilemez ama ben soylersem etkili olabilir diye düşünüyorum çünkü ben normaldede içimde tutamam düşüncelerimi bazen kırıcı olsamda açık açık söylüyorum dusuncesizlikleri artık çok fazla 8 aylık hamileyim kanamam oldu guya bana bakmaya geldi kv 3 gün kaldı hizmet bekledi o halimle kaldım hizmet ettim ona artık sıkıldım bu rahatliklarindan

Yeri geldiğinde sen söyle ozaman.. anne kusura bakma ama eşim işten geldi şuanda uyuması gerekiyor,bizde plan yaptık tam çıkıyorduk,doktor kontrolümüz var gibi her seferinde bişey uydur. Kimseye şöförlük yapmaya gerek yok. Arabamı değiştirdim "ee bizide gezdirsin artık " dedi eşimin annesi. Neden ben şöför müyüm ? Dedim. Sustu..

Bunlar susmaz işte

annesi babası zamanında oğullarına bakmışlar şimdide oğulları yaşlılıklarında onları rahat ettirmeli

annesi babası zamanında oğullarına bakmışlar şimdide oğulları yaşlılıklarında onları rahat ettirmeli

Ben annesini babasını atsın demiyorum öyle kötü niyetli biri asla değilim zaten rahatlar yedikleri onlerinde yemedikleri arkalarinda maddi manevi sorunları yok ama herkesin kendi düzeni var bizimde bebeğimiz olucak oldu olucak bizi bıraksın gitsin ailesiyle yaşasın maksat rahat ettirmek ya yorum yapmak için yapmayın polemik yaratmaya gerek yok

Siz araba kullanmayı öğreneceksin, eşin de hayır demeyi :) çözüm bu. Ben ilk araba aldığım gün benden istediler. Vir bismillah deyin yani, yarın bana lazım arabanın işlemleri var dedim, bir daha istemediler. Ama onun haricinde gerçekten gerekip de isteyenlere de verdim 2 hafta filan. Suistimal olmaması lazım.

Bir bahane, iki bahane, araba eşimde filan deyince kesilir. Baştan hemen tamam derse önü alınmaz. Eşine söyle, arada elbet getirir, götürürsün ama en başta sıkı tut, sen istediğin zaman olsun, her başları sıkışınca aramaya alıştırma de. Eşin de iyiliğiniz için bunu yapmak zorunda.

Bugün bankaya gidicek 45 dk sonra gitmeden sıkı bi konuşma yapmam lazım şartla alicaz bu arabayi dediğiniz gibi olucak yoksa olmaz yani

Canım ara ara ailesine yardimda bulunur tabi ki kocan getir götür konusunda ama cılkını cikartirlarsa esin tavrini koymalı hem bu eşin ve ailesi ile arasında kendi problemi takma sen bu kadar kafaya

Canım ara ara ailesine yardimda bulunur tabi ki kocan getir götür konusunda ama cılkını cikartirlarsa esin tavrini koymalı hem bu eşin ve ailesi ile arasında kendi problemi takma sen bu kadar kafaya

Aslında öyle ama hamilelik bide birleşince iyice takıntı yaptım herseyi ama takılmayacak gibide degil annem ablama bile araba alicaz dedim onlar bile Eyvah cekicegin var dediler o derece

Aslında öyle ama hamilelik bide birleşince iyice takıntı yaptım herseyi ama takılmayacak gibide degil annem ablama bile araba alicaz dedim onlar bile Eyvah cekicegin var dediler o derece

Evimiz cok islek bir yerde degil diyorsun. Ee malum bebiste geliyor. Esinin evde olduğu günler atla arabaya cik disari gez dolas. Ailesi konusunda eşin ipleri eline almalı yoksa neden kv-kp derdi yüzünden lüksümden olayım ki .

Eşim zaten evcil bı adam sürekli gezmek isteyen hareketli biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…