Ne yapmalı ?

o çocuk doğunca rutin kontrelleri, e ani hastalanmalar,e bi yere gidince bebiş emmek isteyecek sokak ortasında naapcan, gece kolik ağlamalar bazen uyumayacak ve sokakta arabada uyutmak zorunda kalacaksınız.. arabasız olmaz canım.. kv kp derdine kendine de bebişe de eziyet etme.

Esimle tartıştım az önce keşke açtığım konu kadar masum kalsa mis kp eşime arabayi benim üstüme yapicaksin parayi bankadan çek bana getir ver demiş dediğim gibi esimde saat 2 de bankaya gitti parayi çekerim şimdi babama götürücem dedi neden o dedim babam alicak arabayi dedi dedim onun şöförlüguya ayrıca bizim paramizla neden baban araba alıp bide kendi üstüne yapıyo amaç ne çabuk eve gel araba falan istemiyorum dedim ve baya sinirlendim oda eve gekdi şimdi suan o kadar sinirliyim ki

Hayır yani kendileri gezicek biliyorum huzur vermiceklerde parayi çek bana getir demek ne demek yani benim odeyecegim banka kredisini neden sana vereyim neden senin üstüne olsun ki öyle değil mi ay yok sinirlerim tavan yaptı

haklısın sinirlenmekte... sakın öyle bişeye izin vermer, kp inin bi planları, korkuları var sanırım!! araba senin üzerine olsa en güzeli eşim de ilk arabamızı alırken sormadı bile direk izin al notere gitcez dedi. hayret bişey

Ben zaten benim üzerime olsunda demiyorum sonuçta bebek olucak her arabanın işi olduğunda ben eşimin yanında bulunmaya bilirim eşimin üstüne olsun yani planimiz böyleydi kp ehliyeti yok araba sürmeyi bile bilmiyo neyin kafası yani arabayi üstüne yapmak kendi beğeni seçip alicakmis mantık ne bunda evim.evime ayrı barkim ayrı neden her işime bu kadar müdahil oluyorlar onların parasıyla bişey yapsak tamam ama öyle bişeyde yok

Korkularında sonuna kadar hakıymışsın. Eşin neden böyle garip davranıyor, evli barklı adam kendi ailesini öne alacağını kestiremiyor mu? sen arabayı al, huzurun bozulmayacaksa inadına kendi üstüne al, olmazsa eşinin üstüne. Kayınpederinin üstüne olmasına asla izin verme, kendi paranızsa. Gerekiyorsa hep beraber git bütün işlemlere.Bunlar sizinle boy ölçüşmeye girişmeler, malesef ders vermek zorundasınız hem ailesine, hem eşinize

Kendi paramız hani onların parası olsa yine belki o yüzden diyo dur diyecegim ama kendi Param la aldığım şeyi niye onların üstüne onun zevkine göre alayım onların derdi koccaman bi araba içine hem biz hem kendileri hem kaynimlari sigdiricak servis tipi bişey almak ama yok yani olmaz öyle şey sinirden kendimi dışarı attım konuşmayacagim ben soyleyecegimi söyledim kusura bakmasın benim ailem nasıl benim Evimin içine karismiyorsa onun aileside karismayacak aksi taktirde ailesiyle yasayip aılesıyle ortak kararla istediği gibi hareket edebilir ama hem benimle yasayip hem ailesinin dediklerini yapamaz kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…