• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalı

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
kızlar haftasonu annemle bebeğime alışveriş gideceğiz diye anlaştık. Kvalidemler köydeler. Bizim evin üstünde evleri var geldiklerinde orda kalıyorlar. Bu haftasonu geleceklermiş. Geçen haftaiçi de bana bebeğe ne alacaksanız beğenin alırız biz demişti beşik vs. ( Ama ben çoğu şeyi kendim almak istiyorum yinede)
Neyse ben cumartesi annemle gitmek istiyorum çünkü sadece giyim ve battaniye vs leri alacağız. Kalabalık olmasına gerek yok her kafadan ayrı ses çıkacak.. Şimdi cumartesi gelecek beni soracak annesiyle bebeğe alışverişe gitti de se eşim, alınır mı bilmiyorum.. NE yapmam lazım??

kızlar haftasonu annemle bebeğime alışveriş gideceğiz diye anlaştık. Kvalidemler köydeler. Bizim evin üstünde evleri var geldiklerinde orda kalıyorlar. Bu haftasonu geleceklermiş. Geçen haftaiçi de bana bebeğe ne alacaksanız beğenin alırız biz demişti beşik vs. ( Ama ben çoğu şeyi kendim almak istiyorum yinede)
Neyse ben cumartesi annemle gitmek istiyorum çünkü sadece giyim ve battaniye vs leri alacağız. Kalabalık olmasına gerek yok her kafadan ayrı ses çıkacak.. Şimdi cumartesi gelecek beni soracak annesiyle bebeğe alışverişe gitti de se eşim, alınır mı bilmiyorum.. NE yapmam lazım??

Anneniz sizinle aynı şehirde sanırım. Başka zaman gitseniz? İlla bu hafta sonu gitmeniz şart mı?
"Bebeğe ne alacaksanız BEĞENİN biz alırız" demişler. Beraber gitseniz, siz seçseniz, onlar alsa. İçinize sinmeyeni aldırmasanız, onları da sonra annenizle çıkıp alsanız olmaz mı?

Kalp kırmamak niyetinde iseniz çözüm bulunur, büyük bir sorun değil bu.

ertele ya da öne al.

Anneniz sizinle aynı şehirde sanırım. Başka zaman gitseniz? İlla bu hafta sonu gitmeniz şart mı?
"Bebeğe ne alacaksanız BEĞENİN biz alırız" demişler. Beraber gitseniz, siz seçseniz, onlar alsa. İçinize sinmeyeni aldırmasanız, onları da sonra annenizle çıkıp alsanız olmaz mı?

Kalp kırmamak niyetinde iseniz çözüm bulunur, büyük bir sorun değil bu.

Kalabalık gitmek istemiyorum inanın

ertele ya da öne al.

çalşıyorum sadece haftsonu müsaitim birde haftaya ve sonraki haftalarda kuzenlerimin düğünü var . sonrada bayram sonrada doğum geliyor zaten..

Kalabalık gitmek istemiyorum inanın

çalşıyorum sadece haftsonu müsaitim birde haftaya ve sonraki haftalarda kuzenlerimin düğünü var . sonrada bayram sonrada doğum geliyor zaten..
o zaman teklif et ayip .olur. çıkmadan önce de konuş kendin karşılamak istediğini vs.

Kimse alınmasın istiyorsanız en temizi eşinizle gitmeniz, bizi yok saydı annesiyle gitti denmez, bizim tulum, bizim battaniye lafı olmaz, annesini götürdü bir biz mi fazla geldik sözleri havada uçuşmaz, bebek eşinizle sizin, alışveriş için en münasip arkadaş kocanız.

annenizle çıkmanızı erteleyin öyleyse...
yada iş çıkışına ayarlayın.
kayınvalideniz de eğer o kadar istiyorsa anne daha bakmadım ama ne kadar bütçe ayırmıştınız bilemiyorum ama eşime verirseniz çıktığımızda bakar ona göre alırız diyebilirseniz bir malı sahiplenme olayı da olmaz...
açıkçası torunları ve almak istiyorlar, düşünmüşler.

direk söyleyin annemle aldık deyin...sonra işler sarpa sarıyor..açık ve net olun...çekinirseniz; kaynananız size hep müdahale eder...her seferinde net ve kararlı konuşun....

Eşiniz alışverişe gittiğinizi söylemese de paketleri görecek kv.
O zaman seninle beşik alışverişine gideriz, bu aniden gelişti filan desen. Hani dışarı çıkmıştık, aldık gibilerinden.

Ben bebek alışverişini eşimle yapmıştım ne annem geldi ne kayınvalidem her kafadan ses çıkacağına böylesi daha iyi oldu ,
Senin durumuna gelince alınacak bir şey yok ama kayınvalide mantığı ile alınması muhtemel önüne ısınıp ısınıp gelmesi muhtemel

İs yerinizden 1 gün izin isteyin.zaten doğumunun gelmiş anlayış gösterirler herhalde

Back
X