Hem elimde mesleğim yok hem de eşim izin vermiyoBirlikte yaşamak iyi de olsanız zor. Kötü de olsanız zor. Bu bir gerçek. Siz neden çalışmıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem elimde mesleğim yok hem de eşim izin vermiyoBirlikte yaşamak iyi de olsanız zor. Kötü de olsanız zor. Bu bir gerçek. Siz neden çalışmıyorsunuz?
Ama nereye kadar yapmicam ki eni sonunda olucakYapmayin sakin cocukyazik caniniza.
Eşinizle ayrı ev mevzusunu konuştunuz mu daha önceSahip çıkıyo konumda da anlattığım gibi onun yanında bana daha yumuşak davramıyolar
Konuştuk eşimin girişimleri de oldu ama kv ve kp nin tepkisinden dolayı kendini geri çekiyo her defasındaEşinizle ayrı ev mevzusunu konuştunuz mu daha önce
Ona göre saygısızlık yapmışım bana göre de eşimin onlardan oarasını ayırması ve bunu da benden bilmesi. Saygısızlık dediği konu da ben eşimi merak ettim nerde diye erkek adam istediğini yapar dedi ben de benim kocam sorarım dedim konu bu
Neden ille olsun? Bu karmasanin icine bir de cocuk getirmek mantikli mi sizce? Evi ayirsaniz da akraba evliliginin sonuclari var saglik acisindan ki esas buyuk mesele bu benceAma nereye kadar yapmicam ki eni sonunda olucak
O yüzden eşinizin yanında daha iyi davraniyolar. Valla Allah yardımcınız olsunKonuştuk eşimin girişimleri de oldu ama kv ve kp nin tepkisinden dolayı kendini geri çekiyo her defasında
Hem elimde mesleğim yok hem de eşim izin vermiyo
Şöyle söyliyim birikmişlikler hep bu hale getirdi. Eşimi seviyorum ama boşanamam çünkü akraba. Çocuk istiyorum çünkü boşanamıyağımı biliyorum. Sorun en başta kabul etmemde kp bemi diper eltilerimle kıskandırıyo. Bana karşı kini var bundan dolayı. Bilmiyorum kafam karışıkBen anlamadim sanki cok buyuk bir sorun varmis gibi yazmissiniz ama sorun zaten bastan kabul edip ayni evde yasamanizla ilgili.
Yani cocuk yapmama karari falan niye ki? Madem ayni evdesiniz hem kv cocugunuza da bakmada yardimci olur, sonucta calisip kariyer yapma dusunceniz de yok.
Ayri eve cikmak istiyorsaniz da bunu esinizden rica edin ve kabul ettirmenin bir yolunu bulun maddi durumu varmis.
Yani pilavdan baslayip biliyorum hepiniz cek git diyceksinize getirmeniz tuhaf olmus. Siz zaten bosanmak istiyorsunuz ki bunu babaniza soylemissiniz . Madem oyle tabii ki cocuk olmadan bosanin ama aslinda bosanmak da istemiyorsunuz ki illa cocuk olacak diyorsunuz.
Yani o pilav guzel olsa sorun olmayacak miydi inanin anlamadim.
Ne gibiKendim ettim kendim buldum şarkısını evde dolana dolana söyleyin canınız sıkıldıkça.Yapacağınız başka reel adımlarda var ama,yapabilirmisiniz bilemiyorum.
Esinizle aranizi iyi tutun onu ikna edin baska eve cikin bu sizin hakkiniz, madem esinizin maddi durumu buna uygun. Hakkinizda hayirlisi olsun.Şöyle söyliyim birikmişlikler hep bu hale getirdi. Eşimi seviyorum ama boşanamam çünkü akraba. Çocuk istiyorum çünkü boşanamıyağımı biliyorum. Sorun en başta kabul etmemde kp bemi diper eltilerimle kıskandırıyo. Bana karşı kini var bundan dolayı. Bilmiyorum kafam karışık