ne yapmalı?

ben kötü bir insan değilim.sadece acele bir evlilik kararı sahip çıkmayan aile ile bu sorunları yaşıyorum.herkes yaşayabilir.ben keyfimden kocama dönmedim.Allah başa vermesin.Çok kötü şeyler bunlar.

Sahip çıkmayan aile? Daha ne yapsın insanlar, ne kadar büyük nankörlük bu yaptığınız.

Kusura bakmayın ama tamamen keyfinizden döndünüz sevgili muhteşem kocanıza.
 
Kızlar yapmayın, o benim çocuğum, göremezsen her gün azap yaşarım.bana bir sarılıyor ve beni anlıyor.herşeyi bırakırım onu asla.asla ve asla bırakmam onu.
 
o benim çocuğum.o benim.onu kimseye vermem.onu bir geçsinler.çocuk da kesinlikle benden ayrılmak istemiyor.
O zaman yumurtayı yoğurdu bahane etmeyi bırak da çocuğumla makarna yerim yeni bir hayat kurarım deyip adım at artık
 
eşimin şiddete başvurması yanlış ama babamı da sonuna kadar hatalı buldum.zira benim çocuk hakkında verdiğim kararı ki tam gün kreş kararıydı sorguladı.
Bak sen hele, kendin de şiddet görmüşsün. O zaman da dedin mi "eşimin şiddete başvurması yanlış ama ben de sonuna kadar hatalıyım, hak ettim" diye? Kreş kararını sorguladı diye yumruk mu hak etti adam?????
Ayrıca İstanbul'da bile faturaların 1000 tl olacağını sanmıyorum, ne çok abartıyorsunuz her şeyi.
 
Sahip çıkmayan aile? Daha ne yapsın insanlar, ne kadar büyük nankörlük bu yaptığınız.

Kusura bakmayın ama tamamen keyfinizden döndünüz sevgili muhteşem kocanıza.
hayır.öyle olmadı.günahıma girme.keyfimden dönmedim.babam o gün 'zaten 15 sene önce evli dişçiyi ayartmıştın' deyince çıldırdım, böyle bir olay yok, kendi halinde öğrenciydim.sinirlerim tepeme zıpladı...hiçkimse namusum şerefim hakkında konuşamaz.çok ağır geldi.
 
Bir şey merak ettim, bu yoklukta ikinci çocuk neden?
 
kira+faturalar:1000 lirayı bile geçebilir kışın.abartı değil.
 
Kaloriferi kökleyecek herhalde.Bizim faturalar toplamda 600 tutuyor.Yazın doğal gaz olmayınca yarıya düşüyor zaten.
 
Çok ağır geldi siz de çareyi karnınızdaki bebeğin kendisinden olduğuna inanmayan bir adama dönmekte buldunuz. O ağır değilmiş demek ki.
 
Kocanız zamanında baya konuşmuş işte DNA testi isteyerek. Eee o zaman devam etmissiniz.
 

Onu da dedi yanılmıyorsam. Ben çok konuşup kocamı sinirlendiriyorum o da şiddet uyguluyor, sussam sorun kalmayacak demişti bir konusunda.

Kocasının yaptığı her şeye bir açıklama bulabilir konu sahibi.
 
Çok ağır geldi siz de çareyi karnınızdaki bebeğin kendisinden olduğuna inanmayan bir adama dönmekte buldunuz. O ağır değilmiş demek ki.
ysnlış yaptım.avukat hanım da öyle dedi.beni bir görseniz benim başka adamla değil hiçkimse ile işim olmaz.başka gidevek yerim yoktu.o gece babamın o söylediği çok üzdü beni...
eşimin çocuğu en başta yadırgaması güven sorunu idi.çözülür dedim.birbirimizi tanımamıştık.çocuk olduğunda yrı evlerdeydik.inanacak dedim birgün inanacak
 
kira+faturalar dedim. :))))))))
Ben de köy yumurtası yoğurdu tereyağı vs alma diyorum:)) İleride çocuğun vay be annem bana organik ürünler yedirmek için bu manyak babamı çekmiş helal demeyecek.Beni mutsuz bir ailede büyüttün imkanın varken diyip çemkirecek bilgin olsun.
 
Tayininizi küçük bir yere alırsanız masraflarda azalır her yer yürüme mesafesi olur
 
Onu da dedi yanılmıyorsam. Ben çok konuşup kocamı sinirlendiriyorum o da şiddet uyguluyor, sussam sorun kalmayacak demişti bir konusunda.

Kocasının yaptığı her şeye bir açıklama bulabilir konu sahibi.
Yahu bir de arkamda ailem yok diyor, böyle insan müsvettesi bir kocadan babası kurtarmış, adam daha nasıl bir iyilik yapar ki? Yok koca olsun da babanın ne önemi var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…