- 11 Aralık 2018
- 42.624
- 264.876
- 598
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
ben kötü bir insan değilim.sadece acele bir evlilik kararı sahip çıkmayan aile ile bu sorunları yaşıyorum.herkes yaşayabilir.ben keyfimden kocama dönmedim.Allah başa vermesin.Çok kötü şeyler bunlar.
O zaman yumurtayı yoğurdu bahane etmeyi bırak da çocuğumla makarna yerim yeni bir hayat kurarım deyip adım at artıko benim çocuğum.o benim.onu kimseye vermem.onu bir geçsinler.çocuk da kesinlikle benden ayrılmak istemiyor.
Bak sen hele, kendin de şiddet görmüşsün. O zaman da dedin mi "eşimin şiddete başvurması yanlış ama ben de sonuna kadar hatalıyım, hak ettim" diye? Kreş kararını sorguladı diye yumruk mu hak etti adam?????eşimin şiddete başvurması yanlış ama babamı da sonuna kadar hatalı buldum.zira benim çocuk hakkında verdiğim kararı ki tam gün kreş kararıydı sorguladı.
hayır.öyle olmadı.günahıma girme.keyfimden dönmedim.babam o gün 'zaten 15 sene önce evli dişçiyi ayartmıştın' deyince çıldırdım, böyle bir olay yok, kendi halinde öğrenciydim.sinirlerim tepeme zıpladı...hiçkimse namusum şerefim hakkında konuşamaz.çok ağır geldi.Sahip çıkmayan aile? Daha ne yapsın insanlar, ne kadar büyük nankörlük bu yaptığınız.
Kusura bakmayın ama tamamen keyfinizden döndünüz sevgili muhteşem kocanıza.
Bir şey merak ettim, bu yoklukta ikinci çocuk neden?Eşim esnaf yeri geliyor asgari ücretten bile düşük para giriyor (özellikle kışın) eve kira ve fatura bedelleri 1500 tutuyor yememizden icmemizden kesmedik hiç et tavuk balık hergun almadim iki hafta bir evimize birinden birini alırız kızım 4 yaşında daha okul çağına gelmedi geldiğinde napariz bilmiyorum ama daha az parayla da geçiniyoruz çok şükür ..
Konu sahibi kolayca babasını sildi çok konuşuyor huysuz kavga ediyor diye ama piskopat dayakçı kocasından çocuğunu ve kendini kurtaramadı bir türlü onun siniriyle öyle yazdım ...
kira+faturalar:1000 lirayı bile geçebilir kışın.abartı değil.Bak sen hele, kendin de şiddet görmüşsün. O zaman da dedin mi "eşimin şiddete başvurması yanlış ama ben de sonuna kadar hatalıyım, hak ettim" diye? Kreş kararını sorguladı diye yumruk mu hak etti adam?????
Ayrıca İstanbul'da bile faturaların 1000 tl olacağını sanmıyorum, ne çok abartıyorsunuz her şeyi.
Kaloriferi kökleyecek herhalde.Bizim faturalar toplamda 600 tutuyor.Yazın doğal gaz olmayınca yarıya düşüyor zaten.Bak sen hele, kendin de şiddet görmüşsün. O zaman da dedin mi "eşimin şiddete başvurması yanlış ama ben de sonuna kadar hatalıyım, hak ettim" diye? Kreş kararını sorguladı diye yumruk mu hak etti adam?????
Ayrıca İstanbul'da bile faturaların 1000 tl olacağını sanmıyorum, ne çok abartıyorsunuz her şeyi.
tek çocuğum var.iki çocuğum yok benim.Bir şey merak ettim, bu yoklukta ikinci çocuk neden?
kira+faturalar dedim. :))))))))Kaloriferi kökleyecek herhalde.Bizim faturalar toplamda 600 tutuyor.Yazın doğal gaz olmayınca yarıya düşüyor zaten.
Çok ağır geldi siz de çareyi karnınızdaki bebeğin kendisinden olduğuna inanmayan bir adama dönmekte buldunuz. O ağır değilmiş demek ki.hayır.öyle olmadı.günahıma girme.keyfimden dönmedim.babam o gün 'zaten 15 sene önce evli dişçiyi ayartmıştın' deyince çıldırdım, böyle bir olay yok, kendi halinde öğrenciydim.sinirlerim tepeme zıpladı...hiçkimse namusum şerefim hakkında konuşamaz.çok ağır geldi.
Okey sadece faturalar 1000 lira diye okumuşum da bu sayıları abartma özelliğiniz var bence yeme içmeye de 1200 tl ayırmışsınızkira+faturalar:1000 lirayı bile geçebilir kışın.abartı değil.
Kocanız zamanında baya konuşmuş işte DNA testi isteyerek. Eee o zaman devam etmissiniz.hayır.öyle olmadı.günahıma girme.keyfimden dönmedim.babam o gün 'zaten 15 sene önce evli dişçiyi ayartmıştın' deyince çıldırdım, böyle bir olay yok, kendi halinde öğrenciydim.sinirlerim tepeme zıpladı...hiçkimse namusum şerefim hakkında konuşamaz.çok ağır geldi.
Size sormamışım.tek çocuğum var.iki çocuğum yok benim.
Bak sen hele, kendin de şiddet görmüşsün. O zaman da dedin mi "eşimin şiddete başvurması yanlış ama ben de sonuna kadar hatalıyım, hak ettim" diye? Kreş kararını sorguladı diye yumruk mu hak etti adam?????
ysnlış yaptım.avukat hanım da öyle dedi.beni bir görseniz benim başka adamla değil hiçkimse ile işim olmaz.başka gidevek yerim yoktu.o gece babamın o söylediği çok üzdü beni...Çok ağır geldi siz de çareyi karnınızdaki bebeğin kendisinden olduğuna inanmayan bir adama dönmekte buldunuz. O ağır değilmiş demek ki.
Ben de köy yumurtası yoğurdu tereyağı vs alma diyorum:)) İleride çocuğun vay be annem bana organik ürünler yedirmek için bu manyak babamı çekmiş helal demeyecek.Beni mutsuz bir ailede büyüttün imkanın varken diyip çemkirecek bilgin olsun.kira+faturalar dedim. :))))))))
Tayininizi küçük bir yere alırsanız masraflarda azalır her yer yürüme mesafesi olurne düşüneceğimi bilmiyorum.boşanma kararı aldıktan sonra baba evinde babam huzur vermedi ve öyle hakaretler etti ki bir gece eşyalarımı tekrar eşimin evine taşımak zorunda kaldım.babam seni istemiyorum, kendine ev tut, çocuğuna sonuna kadar bakarım, ama sen git dedi.
ben o gece eşimin evine geldim.tartışma o an başladı, aynı gece astım krizine girdim.ertasi gün habersiz ev tuttum eşyalı.çocuğu da tam gün kreşe yazdırdık.bu babamın hoşuna gitmedi.çocuğa bakmak için ev tutmuşlardı,4 yıldır desteklerdi,babam işyerlerimize geldi, çocuk eski düzeninde gitsin, yarım gün anaokulu, yarım gün biz bakarız şeklinde.kabul etmedim, zira o eve ayağımı bile basmak istemiyordum.amacım babamla bağlantımı kesmekti. babam çocuğun kreşe gitme saatinde aşağı iniyor.çocuk annemi görünce anneme yöneliyor ve kreşe gitmek istemiyor.ikinci kez babam sabah bizim evin önüne geldi, amacı çocuk annemi görünce anneme doğru koşacak, tam gün kreşe gitmicekti.eşime de şöyle dedi'zamanında dna testi istediğin çocuk, bu çocuk,' vs vs.sonrasında eşim birdenbire babamın üzerine atlıyor ve sağlı sollu yumrukluyor.polisler babamın üzerinden zor aldı kocamı, iki polis kolundan tutarak ancak polis otosuna bindi.
eşimin şiddete başvurması yanlış ama babamı da sonuna kadar hatalı buldum.zira benim çocuk hakkında verdiğim kararı ki tam gün kreş kararıydı sorguladı.
eşime 90 gün uzaklaştırma verildi.ben buradan tayin alıp gitsem mi bilmiyorum.zira eşimin şiddet eğilimi geçen eylülden beri artmış durumda.daha önce daha iyiydi.bu kadar değildi.sokak ortasında babamı yere yatırıp yumruklıcak kadar bir şiddet var.
öte yandan tayin olarak balıkesir düşünüyorum.aile desteği istemiyorum.çocuk kreşi 1000, kira+faturalar 1000 lira olsa 1400 lira ile nasıl yaşıcam bilmiyorum.öte yandan babamı kesinlikle yanımda istemiyorum.resmen ömür çürütüyor.huysuz.15 sene önceki olayları açar, tatsızlık çıkarmada üstüne yok.Babamdan da nefret ettim.O kadar kötü ki tartışma çıkarmaya yer arıyor.
tayinler temmuz sonu açıklanak.ben bu evden 15 haziranda çıkmalıyım.zira eşim gelecek buraya, koruma süresi dolacak.sizce balıkesirde 3400 maaşla, çocuk da kreşe gideceğini düşünürseniz geçinilir mi
Yahu bir de arkamda ailem yok diyor, böyle insan müsvettesi bir kocadan babası kurtarmış, adam daha nasıl bir iyilik yapar ki? Yok koca olsun da babanın ne önemi var.Onu da dedi yanılmıyorsam. Ben çok konuşup kocamı sinirlendiriyorum o da şiddet uyguluyor, sussam sorun kalmayacak demişti bir konusunda.
Kocasının yaptığı her şeye bir açıklama bulabilir konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?