- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
yeme içme fazla mı?bugün fazla bişi almadsım, maydanoz, yarım kilo soğan, domates havuç elma ekmek çocuk için çikolata karnıbahar 28 lira tuttu, akşam toğur ve su aldım 7 lira tuttu,15 lira baık tuttu.yaklaşık 50 lira harcadım kızlar.Okey sadece faturalar 1000 lira diye okumuşum da bu sayıları abartma özelliğiniz var bence yeme içmeye de 1200 tl ayırmışsınız
burası da öyle aslında.ama kiralar boş ev 550 ye var,her yer yürüme mesafesi kreşler 710 lira...öyle kızlarTayininizi küçük bir yere alırsanız masraflarda azalır her yer yürüme mesafesi olur
ysnlış yaptım.avukat hanım da öyle dedi.beni bir görseniz benim başka adamla değil hiçkimse ile işim olmaz.başka gidevek yerim yoktu.o gece babamın o söylediği çok üzdü beni...
eşimin çocuğu en başta yadırgaması güven sorunu idi.çözülür dedim.birbirimizi tanımamıştık.çocuk olduğunda yrı evlerdeydik.inanacak dedim birgün inanacak
Yahu bir de arkamda ailem yok diyor, böyle insan müsvettesi bir kocadan babası kurtarmış, adam daha nasıl bir iyilik yapar ki? Yok koca olsun da babanın ne önemi var.
Günde 40 tl'lik alışveriş yapsanız ayda 1200 tl gider markete. Her gün de bunları almıyorsunuzdur herhalde? Biraz bütçenize göre alışveriş yaparsınız.yeme içme fazla mı?bugün fazla bişi almadsım, maydanoz, yarım kilo soğan, domates havuç elma ekmek çocuk için çikolata karnıbahar 28 lira tuttu, akşam toğur ve su aldım 7 lira tuttu,15 lira baık tuttu.yaklaşık 50 lira harcadım kızlar.
bir de boşanma davam bu saçma olay yüzünden reddedilecek.gerekçesi de aynı eve girmiş olmam.5000 tl daha avukat parası.kafayı yicem.nisan ortasında ön duruşmam var kızlar.E babanız da inanırdı bir gün sizin o dişçiyi ayartmadığınıza. Sabretseydiniz.
Normal düşünce yapısına sahip bir insan otele yerleşir yine de o adamın evine gitmezdi.
ben hesabı bilmiyorum bir de minimum alıyorum.bunun içinde abur cubur da yok kızlar.hiç ev geçindirmedim.Günde 40 tl'lik alışveriş yapsanız ayda 1200 tl gider markete. Her gün de bunları almıyorsunuzdur herhalde? Biraz bütçenize göre alışveriş yaparsınız.
2.el alın ve sadece çok gerekli eşyalarınızı alın eliniz rahatlarımızda geri kalanı alirsinizburası da öyle aslında.ama kiralar boş ev 550 ye var,her yer yürüme mesafesi kreşler 710 lira...öyle kızlar
yeme içme fazla mı?bugün fazla bişi almadsım, maydanoz, yarım kilo soğan, domates havuç elma ekmek çocuk için çikolata karnıbahar 28 lira tuttu, akşam toğur ve su aldım 7 lira tuttu,15 lira baık tuttu.yaklaşık 50 lira harcadım kızlar.
Marketlerden almayın pazardan alın toplu alışveriş yapın birde indirimleri takip edip öyle alinben hesabı bilmiyorum bir de minimum alıyorum.bunun içinde abur cubur da yok kızlar.hiç ev geçindirmedim.
öyle değil...ben evden işe işten eve kendi halimdeyim.babam bana durup dururrken diyor kiAynen öyle. Adamcağıza kim bilir neler yaşattı da adamın artık çekecek gücü kalmadı. Ama koca ne yaparsa yapsın baş tacı.
yoğurt bitmiş.normalde ev yoğurdu yiyor.bugün yayla çorbası yapmam gerekti.ne yapıyım mayalıyım mı.ekşimit yoğurt...bu sefer böyle olmak zorunda kaldı.öğlen balık ara öğün tatlı akşam karnıbajar+yayla çorbasıBu saydıklarınızı alsam ben izmirde 100 lira öderim muhtemelen. Belli ki ucuz bir ildesiniz. Biz izmirde gıdaya 1200 lira harcamıyoruzdur. Siz ucuz bir ilde hiç harcamazsınız.
Biraz bütçenize göre yaşayın. Alışverişi günlük değil aylık yapın. Yoğurdu kendiniz yapın zaten niye hazır yoğurt yediriyorsunuz çocuğa?
Hesapta bir şey yok, ev geçindirmek öğrenilir. Sebze meyveyi marketten değil pazardan alın. Az önce saydığınız alışverişin aynısını haftada üç kez yapsanız ayda 600 tl tutar. Hadi 4 olsun, 800 tl olur. Maaştan kalan 1400'le yaşarsınız gayet.ben hesabı bilmiyorum bir de minimum alıyorum.bunun içinde abur cubur da yok kızlar.hiç ev geçindirmedim.
çocuk kocamdan ama kocam çok küçükken testis ameliyatı geçirmiş ve ben kendimi kısır sanıyordum dedi.ben de vajinismus olunca.adam bu kadar kısa sürede bu çocuğa çok şaşırdı.başta bilgisayar programlarında çocuğun ne zaman olduğunnu hesaplamaya doktora sormaya vs vs başladı.gururum kırıldı o zaman.evden kovdum ve üzerine dayak yedim.Çocuk eşinden demi nafaka mecbur vericek ucuz bir sehirde de gayet yasanir buyutmeyin kafanizda
Yada ailenizle soru larinizi cozmeniz gerekecek
öyle değil...ben evden işe işten eve kendi halimdeyim.babam bana durup dururrken diyor ki
mirasımdan sana hiçbişi bırakmıcam.zaten kendim de darülecazeye yerleşicem.
derse babanız durup dururken.
ama sabır sabır sabır bir yere kadar.çıkarken dedim senin o mirasın da yere batsın.git nereye yerleşiyorsan yerleş.bana ne, seni artık görmek istemiyorum dedim.ayakkabılarıma bile laf etti giderken.herşeye laf ediyor.
istediği gibi değilmişim.benim emsallerim ne konumdalarmış.kıyafetlerim kötü imiş.ayakkabılarım kötü imiş.seni kabul etmiyorum diyor.Babaniz size neden oyle davraniyor bu da onemli durduk yere takmis olamaz size
Oha bir de evlenmeden önce ameliyattan ve kısırdan şüphelendiğini söylemedi mi???çocuk kocamdan ama kocam çok küçükken testis ameliyatı geçirmiş ve ben kendimi kısır sanıyordum dedi.ben de vajinismus olunca.adam bu kadar kısa sürede bu çocuğa çok şaşırdı.başta bilgisayar programlarında çocuğun ne zaman olduğunnu hesaplamaya doktora sormaya vs vs başladı.gururum kırıldı o zaman.evden kovdum ve üzerine dayak yedim.
hayır arkadaşım.evlenmeden önce de hep aynı muhabbet vardı.yeni atanmışım.tablet fotoğraf makinası alırım karışır.telefonda'ev al kendine, benim malıma mı güveniyorsun.sana zırnık bırakmıcam der'Mal varlığını sevgili pek muhteşem kocanıza yedireceğiniz için size bırakmıyor olabilir mi? Yanlış hatırlamıyorsam bununla ilgili de bir konunuz vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?