ne yapmalı?

Oha bir de evlenmeden önce ameliyattan ve kısırdan şüphelendiğini söylemedi mi???
çocuk oldu hamileliği öğrendikten sonra ben kendimi kısır sanıyordum dedi.sevinmedi.
araştırdı.çocuğun olduğu dönemde ben izinli değilmişi vs muhabbetleri geçti.
çok çirkin

Yayla çorbası yapmam gerekti? Niye yapmanız gerekti, sizi kim mecbur etti buna? Evde ne varsa onun çorbasını yaparsınız geçinmekse derdiniz.

15 lira bir kilo balık muhtemelen. Bir çocuk bir siz bu kadar yiyebiliyor musunuz? Ya da pahalı bir balık mı alıyorsunuz? Nereden alıyorsunuz? Bunlar önemli. Ben balıkçıdan sardalya alırsam yarım kilo 5 lira eşimle bana yetiyor. Marketten somon alırsam 2 dilim 40-50 lira. İki levrek yine o fiyat. O an durum neye müsaitse onu alırım illa o olsun bu olsun diye diretmeyiverin siz de.

Dna yaptir sende agzini kapamis olur

gerekti, çünkü sütü ve yoğurdu önemsiyorum.mutlaka bir öğünde çocuk yemeli.içinde yumurta da var ve seviyor da...ve yapımı da basit.yayla çorbası her hafta olur.

Yani mesela soyle deseniz daha kapali giymemi istiyor ben daha satafayli giyiyorum yada daha dekolte anlarim ama bu aciklama sacma geldi
kendi halimdeyim.emsallerimin maaşı benim iki katım neredeyse müdürler.herkes iyi yerlerdeler.sorun bu
ne dekoltesi.
iki pantalon iki tunik bütün hafta bunları giyiniyorum

gerekti, çünkü sütü ve yoğurdu önemsiyorum.mutlaka bir öğünde çocuk yemeli.içinde yumurta da var ve seviyor da...ve yapımı da basit.yayla çorbası her hafta olur.
Ay gına geldi. Sizin geçinmeye gönlünüz yok. Başta söylediğimi tekrarlıyorum; kocanıza geri dönün. Böylece avukat masrafından da kurtulursunuz.

onu doğru yakaladın balığı yuanlışlıkla 1 kilo aldım.10 liralık dicekken 1 kilo oldu.fazla geldi.yarısını öğlen arası yicem

hala eşim diyorsunuz. bunu söylemek çok garip ama bazı insanlar yaşadıklarını hakediyo çünkü bu tarz bi yaşamdan ve şiddetten hoşlanıyolar gibi içten içe. babasını döven bi adama insan hala nasıl eşim der. anne babanızın yerinde olsam evlatlıktan redderdim. bi dahaki şiddete uğramanızda buraya konu açıp insanları meşgul etmeyin boş yere. fantezilerinizi kendi içinizde yaşayın.

eşim yerine ne diyim peki

Sen dis fircasi surdan burdan biseyiyle gizle yaptir testi millete de soyle boyle dedi beni kucuk düşürdü elinde kanit da olmus olacak
araştırdım.her iki ebeyvinin talebiyle oluyor.sadece benim imzamla olacak iş değil.ben yaptırsam nolacak testi.zaten ben çocuğun eşimin olduğunu biliyorum.çocuğun yüzünde ben, kulağında ve kolunda babasıyla aynı yerlerde benler var ve kan grupları da aynı.

Esinizle de babanizla da gorusmeyin. Gecinirsiniz o parayla da. Daha az kirali bi evde oturursunuz. Bi oglunuz bi siz kucuck bi ev olsayeter.

Esinizle de babanizla da gorusmeyin. Gecinirsiniz o parayla da. Daha az kirali bi evde oturursunuz. Bi oglunuz bi siz kucuck bi ev olsayeter.
beni bir tek sen anladım di mi.evet kötü durumdayım ama şunu herkes bilsin ki yavrumu babama asla bırakmıcam.

Ozamn mecbur nafaka vercek mahkemede istiyeceksiniz ucuz bir sehire gidip suanki hayat standartinizi yariya indiriceksiniz cocuk hergun sut yogurt degil 2 3 gunde yicek herkesin cocugu dort dortluk yiyip icmiyo sonucta oldugu kadar

Boşuna yoruyorsunuz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…