ne yapmalı?

Özel olarak bunu söylemek çok gereksiz bence
Sevgiliniz bu bilgiyi bilip ne yapacak ki zaten?
Konusu açılırsa bahsedersiniz
Saklamaya da gerek yok yani

Zaten rahatlıkla öğrenilecek bir konu ne diye gizleyeceksiniz ki. Zaten adam polis laf olsun diye nüfus kaydıniza baksa hemen öğrenir

aslında başta aklıma bile gelmedi bu, bir süredir ilişkimiz devam ediyor şimdi söylersem de neden en baştan söylemedin gibi bir şey söyler mi diye düşünüyorum

Sana güvenmeyen insan ile yada birşeyleri paylaşmaktan korktuğun insan ile nasil evlilik düşünebilirsin?

Böyle birşey derse dürüst olup "aklima gelmedi" dersin. Sonucta bunu saklamanin gereği yokki.

Sana güvenmeyen insan ile yada birşeyleri paylaşmaktan korktuğun insan ile nasil evlilik düşünebilirsin?

Böyle birşey derse dürüst olup "aklima gelmedi" dersin. Sonucta bunu saklamanin gereği yokki.
haklısınız. bilmiyorum bu sadece sevgilim için değil dostlarım için de öyle aslında bunu öğrenmelerini, akıllarında en ufak acaba diye gıyabımızda bulunmalarını istemememden kaynaklı sanırım. ama açıklamak, laf arasında söylemek en doğrusu olacak gibi.

haklısınız. bilmiyorum bu sadece sevgilim için değil dostlarım için de öyle aslında bunu öğrenmelerini, akıllarında en ufak acaba diye gıyabımızda bulunmalarını istemememden kaynaklı sanırım. ama açıklamak, laf arasında söylemek en doğrusu olacak gibi.

Neyin acabasi? Onu cidden anlamadim. Neticede halen abilerin o. Ailenden utanma. Bundan dolayi kötü düşünecek insanlar zaten senden uzak dursun. Yani o kadar normal bir durum ki, bundan kötülük çikartan insan kendisi net kötüdur.

Back
X