- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi Unfortunate
-
@unfortune arkadasım cok gecmıs olsan. yol yakınken dön dıyorum ama dönemezsın bıle verecegı tepkılerden de korkarsın..
bencıllıgı herkese evet ama yarın bırgun evlenınce hem sana yapıcak hem baskasına.. baskasına yapsa mahcup olacaksın sana yapıncada için için erıyıp bıteceksın. Malesef senı tesellı edecek sözler yok bende. kendım ettım kendım buldum demeden önce...
Söyleyeceklerinden adım gibi eminim..İlk abarttığımı söyleyip inkar edecek kavga edecek sonra ya onlar kim ki onlar rezil olacaksın altı üstü orada çalışan insanlar şaka yaptım çok büyütüyorsun sonra da ben öyle düşünmemiştim özür dilerim istersen gidip alışveriş yapabiliriz..(bunu rahatlıkla söyleyecek çünkü ben çok pahalı şeyler alıp giyinmeyi sevmiyorum zaten kabul etmeyeceğim çok belli..) ama ben bu derece kırıldıktan sonra oradan giymeyeceğim iki çift gömlek alsan ne olur almasan ne olur..Dediğin gibi çok güzel bir şekilde kendini savunacak ve olay kapanacak..Unfortunate konusmak..
inşallah cozum olur. kafa yerındeyse haklısın degılse herzaman hatalı olan sen olacaksın..
3,5 senedır konsuyorum da 1000 konusmanın 20 sınde hak verdı gerısınde kendımden utandım oyle guzel savundukı kendını
Nişanlınızın bu iki konuda da tamamen haksız olduğuna hemfikiriz. Davranış tarzı da çok kaba ve çirkin.
Ama kendinizi savunmadığınız için ve benzer demiyorum tamamlayıcı bir karakterle değil sizi sizle birlikte olduğu sürece böyle incitecek ve önemsemeyecek bir adamla evlilik yoluna çıktığınız için siz de suçlusunuz.
ben sessiz sakinim diyorsunuz ama keşke eş adayı seçerken bu özelliklerinize saygı duyacak takdir edecek birini seçseydiniz...
olaylar üzerinden gideyim ilk olay benim için bir facia! öyle bir durumda mutlaka orada tepkinizi belirtmeliydiniz. karakterinize uygun biçimde çıkar çıkmaz kendisiyle konuşup rahatsızlığınızı söylemeliydiniz. mesela ben sizin gibi değilim eşim bana böyle davransaydı o gülüşen kızların karşısında onu öyle bir bozardım ki... belki aşırı tepki size göre ama benim de karakterim bu. şimdi üstünden zaman geçip ben dükkandaki bu tavrından rahatsız oldum derseniz böyle kaba ve bencil birinin bundan çok fazla etkileneceğini sanmıyorum. umursamayacaktır.
ikinci olayda da isterse karşımdaki insan vesikalı olsun, genelevin önünde görmüş olayım yine de sizin gibi uyarırdım. nişanlınızın bu noktadaki tepkisi de yersiz. size resmen çocuk muamelesi yapmış.
bu adamdan ayrılın demek gibi bir tasarrufum yok ama daha bu nişanlılık... siz bir de evlilikteki sorumlulukları ve ortak yaşam alanını görün. asıl o zaman işin rengi değişiyor. karakterinizin değişebileceğini düşünmüyorum ama biraz daha girişken ve hakkını savunan bir tarz benimseyin. değişim olur mu? inşallah olur ama bilemiyorum
Zaten bir işte çalışacağım sadece biraz zamana ihtiyacım var 5-6 ay kadar..Hani hiç çalışamayacağım iş bulamayacağım durumu yok ki..Sadece şimdilik sıkıntıdayım gelir geçer inş. ama bu durumda bana bunu yapması (kendi tabiriyle şaka) daha çok zoruma gitti..içinde bulunduğunuz durumu çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. Bu günler de geçecek inanın, bir bakacaksınız herşey yoluna girmiş bu sefer de yoğun çalışmaktan bunalacaksınız :)
şimdi nişanlınıza bir kat daha sinirlendim. bu durumda olduğunuzu bile bile maddiyat odaklı yaptığı patavatsızlık gerçekten hazmedilir gibi değil.
siz yine de çok öfkelenip birden bire patlamayın. yine sakin karakterinizin elverdiği ölçüde önce daha yumuşak anlatın kendinizi. baktınız olmuyor o zaman elinizi belinize koyun ve başlayın cazgırlığa
bu konuda her türlü taktik bizler tarafından itinayla verilir
Konu sahibi kızmasın ama bu kadar saygısızlık etmedi bana hiç ilk defa böyle bir şey yaşadım o da sanırım oradakilerin nişanlıma verdiği gazla böyle bir terbiyesizlik yaptı..Havalara girdi..bilmiyorum yasak mı ama
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/herkesin-mi-kocasi-boyle.813126/ sayfaları okurken buldum..
malesef bası sonu yok bu işin bence..
Aynen öyle yapacağım benim gururumu yerle bir ettiği gibi bir ucu da babamın maddi durumuna dayanıyor..Babam bu yaptığını öğrense bir daha eskisi gibi asla davranmaz siler onu.. ki kendi babasının da aşırı derece de sinirleneceğinden eminim..bu tip davranışlarında bir düzelme olmazsa ver yüzüğü eline hem de o magazada bir de ona gülsünler
Çok teşekkür ederim.. Sizin de yolunuz açık olsun inş..Unfortunate Allah yardımcın olsun , yolunu acık etsın..
Aynen öyle yapacağım benim gururumu yerle bir ettiği gibi bir ucu da babamın maddi durumuna dayanıyor..Babam bu yaptığını öğrense bir daha eskisi gibi asla davranmaz siler onu.. ki kendi babasının da aşırı derece de sinirleneceğinden eminim..
Kuralları var derken çok fazla pimpirikli bu da insanı boğuyor..Zaten kesin özür dileyecek ama benim içim soğumayacak ki bu saatten sonra dilese ne dilemese ne ben yine ağladığımla kalacağım..Ne demek kurallari var ve uyulmazsa kavga eder. Siz bunu bile bile evlendikten sonrasini düşünemiyormusunuz. Yapabileceginiz ufak kurallar olur bunu anlarim. ama kendi dusumcesini size dayatamaz. Siz bu hareketi doğru bulmuşsunuz ki doğruda. Onun her dediğini yapmak robotluktan baska bisey degil. Ilk mesele cok incintici. Kesinlikle Özür dilemesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?