• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalı?

Kabul etme canım.
Geçen sene benim babama böyle bir iş yüklediler. Bilgi işlemde çalışan babama, bilgisayarların korunması ile alakalı mı ne bir iş yüklediler güya geçiçi olduğunu yeni biri girene kadar sen bak, sana güveniyoruz dediler şuan hala babam yürütüyor o işi. Babam sırf bunun için istifa etmeyi bile düşündü ancak bir kaç arkadaşı müsade etmemiş biz sana yardım ederiz diye. Neyse ki bu yaz emekli olacakta kurtuluyor.

Kesinlikle kabul etme. Bilmediğin bir şey olur faturayı sana keserler. Babam kaç kere tartıştı müdürüyle.
Özel şirketler çok acımasız,hadi biz genciz ama insanın annesine babasına haksızlık yapılıyorsa ne kadar kötü hisseder. Neyse ki emekliliği gelmiş,çok sevindim.

sakın ama sakın kabul etmeyin , özel sektör böyle ne yazıkki az maaş ile çok iş yaptırmaya bayılıyorlar, benim de üzerme bir iş kaldı aldıramıyorum üzerimden bir türlü demediğim şey kalmadı benim görevimmiş. o yüzden ardı arkası kesilmez

Hala bir şey konuşulmadı benimle,büyük ihtimalle ek maaş verecekler benim de içime bu doğuyor:110:

bir de ek maaş vermeden yaptırırlarsa o daha kötü inş. olmaz özel sektör acımasız

Back
X