- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
Sorun; kayınvalidem ve akrabaları... Bir buçuk aylık bir kızım var. Kayinvalidemin yakınları durmadan bebeğimi öpüyor uyandırıyor. Zaten zor uyuyan bir bebek. Nerede olursa olsun kızımı durmadan öpüyorlar. 10 yaşındaki çocukların kucağına veriyorlar. Öfkeden delirmek üzereyim artık. Bir aydan uzun bir zamandır bu durumdayım maalesef. Bebek uyurken gelip şap şup öpüp uyandırıyorlar. 11 Yaşında bir görümcem var. O da durmadan kucağına alıyor kızımı. Alma diyemiyorum çünkü normal şeye bile ağlayıp zırlıyor, kapıyı çarpıp çıkıyor. En son bugün kayınvalidem annesine gitmişti. Bizi de oraya çağırdı. Eşim de ceydaya sorayım demiş. Aman gelin çocuğu getirmiyor demesinler diye çıktım gittim. Eşimin anneannesinden nefret etmeme rağmen. Orada çocuklar durmadan kızımı öpüp uyandırdılar. Ben uyutuyorum onlar uyandırıyor. Artık sabrım taştı. Benim kızı emzirirken eşimin kuzeninin kızı öptü kayinvalidemin yeğeni. ..... Kızı öpüp durma uyanacak dedim. Kayınvalidem nerden duyduysa içeri girdi. Annem çocuk uyanacak diye rahatsız oluyorsan kalabalık yere gelmeyeceksin. Çocuk sevmek için, öpmek için...Uyansın uyutursun dedi. Lafı soktu çıktı. Onun her zamanki huyu bu. Lafı sokup çıkıyor. Ben de arkasından söylesem de kaale almıyor güya. Ben de o çıkarken millet uyandırsın diye mi uyutuyorum ben çocuğu dedim. Esim de yanımdaydı. Hiç sesi çıkmıyor. Eve geldik kaynanamla hiç konuşmadım. Çok öfkeliyim. Ben şimdi ne yapmalıyım? Kadından nefret etmeye başladım. Bu tek sebep değil tabii. Öncesi de var. Ama ben tadımız kaçmasın yüz yüze bakacağız diye dişimi sıkmaktan bıktım artık. Eşime gelince, o da ayrı bir geri zekalı. Gelmiş bana sen haklısın diyo. Eşimin anneannesinden, kız kardeşinden, annesinden nefret ediyorum. Bir gün bu sebepten ötürü boşanacağımızı düşünmeye başladım artık. Tek sorunumuz bu çünkü... Benim bu sabah ki hareket planım ne olmalı? Anneme gidip çocuğu onlara göstermemeyi planlıyorum. Bunun dışında ne yapabilirim? Tavrım ne olmalı?
Son düzenleme: