- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Zaten kendi kayınvalidelerine gelince öyle oluyorlar.Ama gelinlerine de rahat vermiyorlarKendi kayın validesi gelse çocuğu al odadan çıkma der cadoloz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten kendi kayınvalidelerine gelince öyle oluyorlar.Ama gelinlerine de rahat vermiyorlarKendi kayın validesi gelse çocuğu al odadan çıkma der cadoloz.
Görmedim tabi... İlk çocuğum o benim. Demek ki zaten görmemiş oluyorum. Ilk olmasa dahi onu sakınmak zorundayım. Sizin çocuğunuzu da 11 yaşında biri kucağına alsın. Yok deyince ortalığı birbirine katsın. Küçücük başıyla türlü cadiliklar düşünsün ve bunu açık açık paylaşsın da göreyim ne kadar sabredebiliyorsunuz? Ağzı da leş gibi kokuyor. Ben çocuğum tiksinir diye turşu sarımsak soğan bile yemiyorum.ya siz 11 yaşındaki kız çocugu icinmi suratıni dağıtasım geliyor diyorsunuz.Kusura bakmayın ama siz de pek normal sayılmazsınız ne bu evham canım bi sizin mi çocuğunuz var ne görmemişlik.
Konuşmuyorum kayinvalidemle canım. Sabah bebeği alıp çıktım. Aradı açmadım.Ben annesi oldugum halde bebegimi öpmedim. Yeni bebeklerin mikrop kapma olasiligi cok yuksek. Opturmek istemiyorsan benim gibi bebegimin yuzune dokunulmasini istemiyorum dersin. Diyemem dersen de ezik ezik durursun iste boyle.
Kocana gelince anasinin yaninda susuyor, senin yaninda sen hsklisim diyo. Sıkıyorsa anasinin yaninda deseydi ya. Evet belli ki politik. Bana tek basinayken haklisin deme de, niye orda tek kelime bile etmedin de. Attik yeter. Annen boyle laflara devam ederse fazlasiyla cvp veririm de.
Bir sebep bulmana gerek yok. Gitme kv ne. Zorla mi? Valla bu anaci kocalardan biktim. Burdaki hanimlara Allah yardim etsin.
Haklısın canım. Mecbur konuşacağım galiba. Aradı açmadım ama nereye kadar...Acik acik sakince konusun kv.nizle, esinizde destek ciksin size.
Sizin cocugunuzsa, onunda torunu,uykusunu,hastaligini dusunmeli biraz.
Yarin annenize goturup onlara gostermeseniz dahi, ne zamana kadar buna devam edebileceksiniz?
Kalici cozumler bulun.
Tayin edememe değil bu canım. Benim aklımın gel gitliği tatlım. Bana iyi davraniyor diye ses etmeyip dişimi sikayim dedim. Vicdanımdan ötürü yani... Ama gelip laf söylemesi beni öfkeden deliye çevirdi. Ben ona cevabini her türlü veririm ama dinlemiyor. Lafı söyleyip çıkıyor. Nasıl laf söyleyim ben buna. Yüzde yüz ağır laf ederim peşinden gidersem. Bende denge problemi var. Şu anlamda, öfkemi kontrol altında tutamiyorum. Biri bana ters biseyi normal tonda bile söylese ben bağırıp çağırıp ortalığı birbirine katiyorum. Aksi biriyim ama bana bir yapana ben bin yapınca vicdan azabı çekip kahroluyorum. Sonra özür de dilemiyorum gururumdan. O yüzden zor durumda kaldım. Ama bugün restimi çektim. Çocuğumu gösteremeyeceğim bir müddet. Eşim ben gittikten sonra ne dediyse aradı kayınvalidem. Açmadım. Birazdan bulunduğum eve gelecekler, onlar gelmeden çıkıp gideceğim. Ayrıca tabiiki bana bakmak zorunda. Bebek kimin evinde duracaksa bana yardımcı olacak. Öyle yere gider kendi yaşadığım yerde doğum yapardım. İnsanlar bana hayatı kolaylaştırmayacak, canimi sikacaksa ben neden onlarla ayni ortamda bulunayım ki?Şimdi konu sahibi bu meselende yüzde 1500 HAKLI olmanla birlikte yanılıyorsam affola da eski mesajlarını Hatırlıyorum beni şaşkınlıklara gark eden. Doğumda kayınvalideme baktırırım kendşmi, bakmak zorunda. Anneme kıyamam vs.. Diye. Daha da fazlası vardı sanki de neyse.
Hal böyle olunca yüz göz olmuşsunuz . Avuçlarının içine düşmüşsün. Ne kadar biçare bi durum bebeğinin öpülüp öpülemeyeceğini bile tayin edemiyorsun. Ama sen talepkarlığınla vermişsin ipleri baştan.
Bence mesafeni Koru . Bebeğine çok üzüldüm .
Getirme çocugu onlara madem kalabalığa gelmiyeceksin demiş çocuk uyanıyor getirm,yorum anne kalabalığa öpülmesini istemiyorum de suratına en mantıklısı kendinide sinirlendirme kazdığı kuyuya kendisi düşsün:)Sorun; kayınvalidem ve akrabaları... Bir buçuk aylık bir kızım var. Kayinvalidemin yakınları durmadan bebeğimi öpüyor uyandırıyor. Zaten zor uyuyan bir bebek. Nerede olursa olsun kızımı durmadan öpüyorlar. 10 yaşındaki çocukların kucağına veriyorlar. Öfkeden delirmek üzereyim artık. Bir aydan uzun bir zamandır bu durumdayım maalesef. Bebek uyurken gelip şap şup öpüp uyandırıyorlar. 11 Yaşında bir görümcem var. O da durmadan kucağına alıyor kızımı. Alma diyemiyorum çünkü normal şeye bile ağlayıp zırlıyor, kapıyı çarpıp çıkıyor. En son bugün kayınvalidem annesine gitmişti. Bizi de oraya çağırdı. Eşim de ceydaya sorayım demiş. Aman gelin çocuğu getirmiyor demesinler diye çıktım gittim. Eşimin anneannesinden nefret etmeme rağmen. Orada çocuklar durmadan kızımı öpüp uyandırdılar. Ben uyutuyorum onlar uyandırıyor. Artık sabrım taştı. Benim kızı emzirirken eşimin kuzeninin kızı öptü kayinvalidemin yeğeni. ..... Kızı öpüp durma uyanacak dedim. Kayınvalidem nerden duyduysa içeri girdi. Annem çocuk uyanacak diye rahatsız oluyorsan kalabalık yere gelmeyeceksin. Çocuk sevmek için, öpmek için...Uyansın uyutursun dedi. Lafı soktu çıktı. Onun her zamanki huyu bu. Lafı sokup çıkıyor. Ben de arkasından söylesem de kaale almıyor güya. Ben de o çıkarken millet uyandırsın diye mi uyutuyorum ben çocuğu dedim. Esim de yanımdaydı. Hiç sesi çıkmıyor. Eve geldik kaynanamla hiç konuşmadım. Çok öfkeliyim. Ben şimdi ne yapmalıyım? Kadından nefret etmeye başladım. Bu tek sebep değil tabii. Öncesi de var. Ama ben tadımız kaçmasın yüz yüze bakacağız diye dişimi sıkmaktan bıktım artık. Eşime gelince, o da ayrı bir geri zekalı. Gelmiş bana sen haklısın diyo. Eşimin anneannesinden, kız kardeşinden, annesinden nefret ediyorum. Bir gün bu sebepten ötürü boşanacağımızı düşünmeye başladım artık. Tek sorunumuz bu çünkü... Benim bu sabah ki hareket planım ne olmalı? Anneme gidip çocuğu onlara göstermemeyi planlıyorum. Bunun dışında ne yapabilirim? Tavrım ne olmalı?
Sorun; kayınvalidem ve akrabaları... Bir buçuk aylık bir kızım var. Kayinvalidemin yakınları durmadan bebeğimi öpüyor uyandırıyor. Zaten zor uyuyan bir bebek. Nerede olursa olsun kızımı durmadan öpüyorlar. 10 yaşındaki çocukların kucağına veriyorlar. Öfkeden delirmek üzereyim artık. Bir aydan uzun bir zamandır bu durumdayım maalesef. Bebek uyurken gelip şap şup öpüp uyandırıyorlar. 11 Yaşında bir görümcem var. O da durmadan kucağına alıyor kızımı. Alma diyemiyorum çünkü normal şeye bile ağlayıp zırlıyor, kapıyı çarpıp çıkıyor. En son bugün kayınvalidem annesine gitmişti. Bizi de oraya çağırdı. Eşim de ceydaya sorayım demiş. Aman gelin çocuğu getirmiyor demesinler diye çıktım gittim. Eşimin anneannesinden nefret etmeme rağmen. Orada çocuklar durmadan kızımı öpüp uyandırdılar. Ben uyutuyorum onlar uyandırıyor. Artık sabrım taştı. Benim kızı emzirirken eşimin kuzeninin kızı öptü kayinvalidemin yeğeni. ..... Kızı öpüp durma uyanacak dedim. Kayınvalidem nerden duyduysa içeri girdi. Annem çocuk uyanacak diye rahatsız oluyorsan kalabalık yere gelmeyeceksin. Çocuk sevmek için, öpmek için...Uyansın uyutursun dedi. Lafı soktu çıktı. Onun her zamanki huyu bu. Lafı sokup çıkıyor. Ben de arkasından söylesem de kaale almıyor güya. Ben de o çıkarken millet uyandırsın diye mi uyutuyorum ben çocuğu dedim. Esim de yanımdaydı. Hiç sesi çıkmıyor. Eve geldik kaynanamla hiç konuşmadım. Çok öfkeliyim. Ben şimdi ne yapmalıyım? Kadından nefret etmeye başladım. Bu tek sebep değil tabii. Öncesi de var. Ama ben tadımız kaçmasın yüz yüze bakacağız diye dişimi sıkmaktan bıktım artık. Eşime gelince, o da ayrı bir geri zekalı. Gelmiş bana sen haklısın diyo. Eşimin anneannesinden, kız kardeşinden, annesinden nefret ediyorum. Bir gün bu sebepten ötürü boşanacağımızı düşünmeye başladım artık. Tek sorunumuz bu çünkü... Benim bu sabah ki hareket planım ne olmalı? Anneme gidip çocuğu onlara göstermemeyi planlıyorum. Bunun dışında ne yapabilirim? Tavrım ne olmalı?
Simdi kayinvalidemin yegenindeyim. Toplanıp buraya gelecekler öğlen. Eşimin teyzesi ceyda gitmesin dursun orada biz geleceğiz demiş. Allah yukarıda kadini cok seviyorum ama kayinvalideme giciklik olsun diye gideceğim. Arar niye gittin diye sorarlarsa da annem gelme dedi diyeceğim. Teşekkür ederim canım.kayınvalideni dinle götürme bebeğini kalabalık yere...gelmiyorsun diye laf yapılırsada senin sözünü dinliyorum anne dersin...
Öyle yapicam zaten :) Eşim bu sabah ayıp olur çocuğu kaçırır gibi o ne öyle dedi. Ben de zaten kaçırıyorum. Bana görmemiş diyen birine çocuk mu gösterecem dedim...Getirme çocugu onlara madem kalabalığa gelmiyeceksin demiş çocuk uyanıyor getirm,yorum anne kalabalığa öpülmesini istemiyorum de suratına en mantıklısı kendinide sinirlendirme kazdığı kuyuya kendisi düşsün:)
Yahu ben zaten dengesizin tekiyim. Sinirleniyorum elim ayağım titriyor. Haddinden fazla tepki veriyorum diye susuyorum. Ama canıma tak etti artık. Aldım çocuğu çıktım. Simdi kendi düşünsün. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için... Allah razı olsun...çok yuz vermıssın arkadasım.oncelıkle cok kuçuk opmeyıversınler bıraz daha sabretsınler...hele hele uykudayken uyandırmak nedır ya.....valla ben olsam guzelce bı paylardım uyandıranları bak bıdaha yapabılıyorlar mı....
Öle yapın kendinizide üzmeyin başbaşa takılın bebişle oh miss:)Öyle yapicam zaten :) Eşim bu sabah ayıp olur çocuğu kaçırır gibi o ne öyle dedi. Ben de zaten kaçırıyorum. Bana görmemiş diyen birine çocuk mu gösterecem dedim...
direkt tartisma olursa sinirlendigin icin haksiz konuma dusebilirsin.. bence biraz sogukluk yeterli olur.. ama buyuk bi rest cekip sonra geri adim atmak daha kotu..Allahtan gözüyle gördü. Zaten suçlayamaz, bir kere görmediği bir olay için beni suçladı. Mevzu yine annesiydi. Ben de boşanma dilekçesiyle protokolünü imzala diye eline verince. Süt dökmüş kediye döndü. Sizin söylediğiniz de çok mantıklı ama bende öfke kontrolü sıfır. Soğuk davranmak yeterli olur mu dersiniz?