Selamlar,
KK'nın tecrübeli bayanları desteğinize ihtiyacım var. Yaklaşık 6 aydır evliyim. Eşimle zaman zaman tartışmalarımız oluyor, her evlilikte olduğu gibi. Fakat öyle çok uzatıp küs kalmayız. Dün gece birazdan anlatacağım konu yüzünden tek başıma uyumak zorunda kaldım. Kasım sonu görümcemin düğünü olacak. X bi otelde olacağı ve kişi sayısı az olduğundan (100 kişilik bir düğün olacakmış, nasıl olacaksa) bana eşim senin ailen gelmese olur mu dedi? Bu arada ailem şehir dışında yaşıyor. İlk önce ne cevap vereceğimi bilemedim sustum, sonra tekrar konuyu açtı, kızdın mı dedi? Kızmadım ama üzüldüm dedim neyse konu uzadıkça uzadı bir tartışmaya başladık. En sonunda "ay tamam gelmiyor bizimkiler, banane X'in düğün derdi bana mı kaldı" dedim, hay demez olaydım, eşim yastığını aldığı gibi kalktı gitti yataktan. O an ne diyeceğimi bilemeden kaldım öyle yatakta, sen şimdi bu sebepten başka bi yerde mi yatacaksın dedim, evet aynen öyle dedi ve gitti. Hiç kalkıp gitmedim yanına, sabahta hiç konuşmadan işe geldik. Allah aşkına ben mi tavır yapmalıyım omu? Peki sizce ben şimdi ne yapmalıyım?
Kimse kimseyi çağırmak zorunda değil Evet. Söylemek var bi de söylemek var? Senin ailen düğüne gelmesi olur mu ne demek? Tek dünür başka bi dünür yok.Ben sizi pek haklı göremedim kusura bakmayın. Düğünü evlenecek insanlara özel görmediğimiz için oluyor bu gibi durumlar sanırım. Yani düşününce görümceniz ve müstakbel eşi neden evliliklerini sizin anne babanızla kutlamak istesinler ki çok kalabalık bir düğün olmayacaksa? Ben de uzak olmayan bir zamanda küçük bir düğünle evlenmeyi düşünüyorum, amcalarımdan birini çağırmayacağım mesela. Biraz insanların özel kararlarına saygı duyulmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?