bir çok bulaşıcı hastalık aşı ile önleniyor ve ülkemizde mesela çocuk felci,yenidoğan tetonozu gibi hastalıklar neredeyse yok artık ve aşıların etkisi sonucu böyle.Bu konu buraya açılır mi bilmiyorum ama aşı konusunda kafam çok karışık bebegime aşı yaptırmalı miyim yoksa yaptirmamali mıyım?yardimci olur musunuz düşünmekten başıma ağrılar giriyor artık 2 aylik bebegim aşı yaptırırken içim hiç rahat etmiyor ama yaptirmamaya da cesaret edemiyorum
Evet rotanın varlığından habersizdim duyduğumda geç kalmıştım ve BİNGO kızım virüsü kaptı çok zor bir süreçtiBen yaptırdım hepsini. Özellikle rota virüsü yaptırın bence. Özel aşı ama rota çok tehlikeli bir hastalık.
Oğlum da ishal olmuştu ve çok ağırdı doktorun ilk sorduğu soru rota aşısı yaptırdınız mı oldu. Evet cevabını Alınca rahatladı ve korkmanıza gerek yok dedi. Rota virüsünden kaybedilen çocukların sayısı çok fazla. Allah korusun.Evet rotanın varlığından habersizdim duyduğumda geç kalmıştım ve BİNGO kızım virüsü kaptı çok zor bir süreçtifakat yaptırıp kızından daha ağır geçirenler de oldu. bence de yaptırın ben yaptırdım en azından sağlık bakanlığının onayladıklarını.
Aşıları sağlık Ocağında yaptırın. Soğuk zincirin bozulmaması konusunda oraya güveniyorum.Evet bi yanım yaptırmaya devam etmelisin diyo bir yanım aşıların yan etkileriyle alakali nette yazan bazı şeylerden dolayı yaptırma diyo..okuduklarimdan sonra aklıma bazı sorular takıliyo mesela bu kadar küçükken niye bu kadar fazla aşı var ?aşıların içindeki bazı maddelerin otizme yol açtığına dair iddalar doğru mu? Bununla alakali olarak gittiğim sağlık ocagindaki Ebeyle de konuştum kimse tatmin etmiyo beni tam olarak..ona da sordum niye bu kadar fazla aşı var ve bu kadar küçükken diye bagisikliginin güçlenmesi için dedi ama bebeklerde 12. Aya kadar aktif bağışıklık olmadığıni okumuştum eğer doğruysa bu aşılar neyi kuvvetlendirmekte? Kısacası kafam çok karışık anlayacağınız üzere
Evet bi yanım yaptırmaya devam etmelisin diyo bir yanım aşıların yan etkileriyle alakali nette yazan bazı şeylerden dolayı yaptırma diyo..okuduklarimdan sonra aklıma bazı sorular takıliyo mesela bu kadar küçükken niye bu kadar fazla aşı var ?aşıların içindeki bazı maddelerin otizme yol açtığına dair iddalar doğru mu? Bununla alakali olarak gittiğim sağlık ocagindaki Ebeyle de konuştum kimse tatmin etmiyo beni tam olarak..ona da sordum niye bu kadar fazla aşı var ve bu kadar küçükken diye bagisikliginin güçlenmesi için dedi ama bebeklerde 12. Aya kadar aktif bağışıklık olmadığıni okumuştum eğer doğruysa bu aşılar neyi kuvvetlendirmekte? Kısacası kafam çok karışık anlayacağınız üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?