Arkadaşlar merhaba. Suan hayatımda ciddi bir kararsızlık içersindeyim o yüzden size danışmak istedim. Nişanlıyım. Nişanlım dünya iyisi, bana ilgisi ve sevgisi çok fazla, ailesi de çok iyi bana karşı çok ilgililer. 1 seneden fazladır nişanlıyım hatta nişandan hemen sonra tayin istemek için nikah da yaptık. Nişanlımla keyfili vakit geçirmenin yanında biz bu süre zarfında fazlaca problem yaşadık benim ciddi anlamda gelgitlerim, endişelerim, içime sinmeyen noktalar oldu .onun kişiliğindeki benim tarzım olmayan özelliklerini onda hata olarak gördüm düzeltmeye çalıştım. kendisinde birsürü eksik buldum, o da yazık hep telafi etmeye çalıştı, alttan aldı, uzlaşmacı bir yol izledi ama bazı şeyler yine de içime tam anlamıyla sinmedi birşeyler eksik gibi geldi hep.. Ufacık şeylerden tartışma çıkardım, herşey istediğim gibi olsun istedim, farkında olmadan bencillik ettim; ha bide bu süre zarfında başkalarının hayatlarını inceledim, merak ettim takip ettim hep , huyum değildir bu normalde. Nişanlım bu sürede kendini her anlamda düğüne hazırladı hem maddi hem manevi anlamda ama ben kendimi bir türlü evliliğe hazırlayamadım... Şuan düğün tarihi ve yeri için gezip karar vermemiz lazım ama ben arafta gibiyim. Onu birakmak da istemiyorum sonradan pişmanlık yaşarım diye korkuyorum. Ne yapmalıyım. Ben mantık evliliği mi yapıyorum? Doğru mu yapıyorum? Lütfen yardım edin