Ne Yapmalıyım Bilemiyorum :(

Daisy35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
4
0
86
38
İzmir
merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var 8 ay önce sevgilimle ayrıldık ilk çıktığımdı unutamadım hala seviyorum ama barışmamız zor :( doğum günüde yaklaştı sizce kutlamalımıyım kafam çok karışık bende sizlere danışmak istedim sizce ne yapayım kutlıyım mı?

neden zor neler yaşandı ne oldu bilmiyorum ama bence kutla :)
hem içinde kalmamış olur yoksa hep düşünceksin acaba kutlasam ne diycekti ne olcaktı diyee

eğer cevap vermemesini göze alabiliyorsan kutla. cevap verirse de belki konuşma yeniden başlama fırsatınız olur.

ben olsam kutlamazdım.
8 ay geçmiş ne gerek var..
cevap alamazsam iyice bunalım olurdum sonra.. :delphin:

Ayrılırken bir daha selam bile verilmeyecek şekilde ayrılmadıysanız ki öyle olmamış bunu sorduğuna göre,kutla gitsin! Ne kaybedersin ki.

Üzerinden 8 ay gibi uzun bir süre geçtiği için kutlamamak daha mantıklı diyorum...
Tabi neler yaşandı neler oldu bilemediğimiz için ne desek yanlış olur...
Eğer sana çok kırıcı şeyler söyledi ise zaten kutlama...
Ha ben kutlarsam o da mutlaka cevap yazar belki barışırız diyorsan kutla tabi...

eger cok kötü bi sekilde ayrildiysaniz(kavga, hakaret vs..)
o zaman kutlama, cünkü hem kötü bi ayrilik olmus hemde baya bi süre gecmis
ama eger dostca bi ayrilik olduysa o zaman kutla:)
ben olsam kutlardim:)

Aynen, bende kutlamazdım.

Belki senden -neden tel. gelmedi, neden kutlamdın- diye aklına düşersin : ) Bence kutlama kesinlikle.

kutlama bence canım çünkü uzun zaman geçmiş buzamana kadar konusmadıysanız hiç bundan sonrada konusmayacaksınız anlamına gelir

ben kutlamam kendimi hatırlatıyor gibi ayrılmışsam bitmiştir :1closedeyes:

merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var 8 ay önce sevgilimle ayrıldık ilk çıktığımdı unutamadım hala seviyorum ama barışmamız zor :( doğum günüde yaklaştı sizce kutlamalımıyım kafam çok karışık bende sizlere danışmak istedim sizce ne yapayım kutlıyım mı?

Eğer küçük de olsa sizin de hatanız varsa bu ayrılıkta, "muhakkak" kutlayın, bağlantı kurun... "Doğum günün kutlu olsun" mesajından ziyade varlığının önemli olduğunu, iyiliğini dilediğinizi belirtin fakat sade ve net olsun iletiniz... (İlerde en mutlu evliliği de gerçekleştirseniz ufak bir pürüzde "O olsaydı bunlar olmazdı." dersiniz, belki onunla her şey daha beter olurdu ama insan nefsi gidene hasret duyar...) Lakin diğer arkadaşların da dediği gibi sizi üzerek, kırarak uzaklaştıysa sizden ya tepkisiz kalacak ya da alakasız bir cevap verecektir. Bu da sekiz aydır soğumayan kalbinizi daha çok kanatıp travmatik bir ruh haline sokacaktır sizi, buna hazırlıklı olun... Fakat olayı iyi tahlil etmeyi de unutmayın. Benzer bir durum yaşadım, haksızlığa uğradığımı düşündüm, kızdım çok öfkelendim. Sonra anladım ki Türk filmlerine taş çıkartacak yanlış anlamalar varmış arada... Yeterince şanslıydım ki olay kendiliğinden çözüldü ben adım atmadım fakat bahsettiğim değerli insan için değil adım atmak, koşmak gerekirdi...
Yorumlardaki "zaman aşımı" olayına da inandığımı söyleyemeyeceğim. Gerçek sevgi ve sadakat varsa yıllar sonra bile her şey eskisinden güzel olabiliyor. Kıymetlilerinizle araya zaman mefhumu koymayın... Bazen her şey harika giderken kanlı bıçaklı olursunuz bazen aylar sonra başlar "aynı sıkıntılar yaşanacak" der ve hakikaten buna tanıklık edersiniz bazen de onca zaman sonra iki taraf da olgunlaşmış hatasını görmüştür ve eskisinden güzel olur her şey.... Neticede herkesin kaderi kendi tarihi... Genellemelerden sıyrılın belki "sizin kitabınız" farklı diğerlerinden... Sevilmeye sayılmaya "gerçekten layık" insanın değerini "akrep-yelkovan" eksiltmez... Hayırlısı olsun...

eger cok kötü bi sekilde ayrildiysaniz(kavga, hakaret vs..)
o zaman kutlama, cünkü hem kötü bi ayrilik olmus hemde baya bi süre gecmis
ama eger dostca bi ayrilik olduysa o zaman kutla:)
ben olsam kutlardim:)

Aynen katılıyorum, ayrılığın durumuna bağlı..Ama bi mesaj atmaktan ne çıkar, içinde kalmasın..

Tabiki kutlama ...
8 ay geçmiş bir şekilde halini hatrını sormamış...
Sonucta bitmiş..
Ne gereği var..?
Unut gitsin.Sana değer veren insaları hatırla...

Back
X