- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Merhabalar. Daha önce ailemle ilgili sorunlarimi anlatan bir konu açmıştım. Babamın kucuklugumden beri içki içmesinden, anneme şiddet göstermesinden, ben evlendikten sonra da yanlarına gittiğimde aynı sorunların devam etmesinden, hatta doğum yaptigimda yaşanan tartışmalar sonucu görüşmeme kararı aldığımdan bahsettim. Merak edenler eski konuma bakabilir. 11 ay oldu hiç görüşmedim ailemle. Zaten uzak bir ilde yaşıyorum. Otobüsle 14-15 saat sürer. Bu süreçte annem de babam da sürekli bir iyi bir kötü mesajlar atmaya devam ettiler. Ben de hep kötü karşılık verdim. İyi yazsalar da içimdeki kırgınlık bitmedi. Ama tabi insan iyi günlerini unutamıyor. Özledim. En son annemle düzgün bir mesajlaşma yaptık. Artık birşeyleri anladıklarını düşünüyorum. Onları düzeltmek için bir adım atmak istiyorum. Eşim henüz görüşmeyi düşünmüyor, kendi kararı. Ben birkaç günlüğüne yanlarına gitmeyi planlıyorum. Ama bebeğimi bırakmam. Eşim başta sıcak bakmıyordu bu fikre ama sonra bana birakti.
Asıl problem bebeğimin çok huysuz olması. Gidersem uçakla gideceğim ama direk oraya olan uçuşlar aktarmalı. Saatler sürer. Yakın bir ile direk uçuş var ama oradan da tekrar otobüse binip üç saat yol gitmem gerekiyor. Henüz babamla konuşmadım. Onun aracı yok ama bir arac ayarlayıp beni havaalanından alırsa rahat olur gibi ama emin olamıyorum. Yollarda rezil olmak var işin ucunda. Tek başıma bu bebekle göze almalı mıyım bu yolculuğu? Siz olsanız ne yapardınız? Henüz aramadım ailemi. Kararsizim çok. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Asıl problem bebeğimin çok huysuz olması. Gidersem uçakla gideceğim ama direk oraya olan uçuşlar aktarmalı. Saatler sürer. Yakın bir ile direk uçuş var ama oradan da tekrar otobüse binip üç saat yol gitmem gerekiyor. Henüz babamla konuşmadım. Onun aracı yok ama bir arac ayarlayıp beni havaalanından alırsa rahat olur gibi ama emin olamıyorum. Yollarda rezil olmak var işin ucunda. Tek başıma bu bebekle göze almalı mıyım bu yolculuğu? Siz olsanız ne yapardınız? Henüz aramadım ailemi. Kararsizim çok. Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.