Ne yapmalıyım bilmiyorum

Karşı tarafın maddiyatı ne durumda? Çeyizim yok derken temel ihtiyaçları aldın ama airfryerda gözün kaldıysa mesela boşver listede ilk sırada yer almaz. Ama misafir yemek takımın yoksa bu önemli.
Bn askeri ücretle çalışan biriyim o bnden ,3 katı fazla alıyor bide mesai alıyor

Karşı tarafın maddiyatı ne durumda? Çeyizim yok derken temel ihtiyaçları aldın ama airfryerda gözün kaldıysa mesela boşver listede ilk sırada yer almaz. Ama misafir yemek takımın yoksa bu önemli.
Bn den 3 kat fazla alıyor bn askeri ücretle çalışan biriyim yemek takımım. Yok evet

Allah'tan önceden almışım biseyler ama hala var çeyizi basite alınıyor ama çok para herşey 15 bın promosyon alicam.tv alsam o parada biticek

Bn almicam demiyorum gücümün yettigi kadar alırım askeri ücretle çalışan biriyim çok bişey yapamam

Bnde tam olarak bunu diyorum TV alsam elimdeki.15 bin gidicek zor gunlerde kullansam daha iyi ne yaparsam yapayım illa eksik.cikicak çeyiz ne tutacak diyorlar

Oturup konuşuldu ayın 23 ünde nisanim olacak daha olmadı oda ev almayı düşünüyor benimkiyle kredi seninkiyke ev gecindiririz dedi

Zaten ikinci büyük benim önceden nisan bozmuslugum.var bu sefer herşey iyi gidiyor

Neden iyi gitmesin ki. Adam evlenmeden ev almasını ve evlendikten sonra kendi maaşını krediye ödemesini kabul eden ; kendi maaşıyla da evi geçindirmeyi göze alan kadını bulmuşken bunayacak değil ya.

Son düzenleme:

Neden iyi gitmesin ki. Adam evlenmeden ev almasını ve evlendikten sonra kendi maaşını krediye ödemesini kabul eden ; kendi maaşıyla da evi geçindirmeyi göze alan kadını bulmuşken bunayacak değil ya.
Durum böyle değil tam tersi benim maasimda kredi çekeriz seninkiyle.ev gecindiririz dedi

Bn den 3 kat fazla alıyor bn askeri ücretle çalışan biriyim yemek takımım. Yok evet
Karşı taraf senden kız tarafının alması gerekenleri almanı bekliyorsa parayı çeyize harcamak istemen normal. Senin de eksiklerin varmış onları al işte

Karşı taraf senden kız tarafının alması gerekenleri almanı bekliyorsa parayı çeyize harcamak istemen normal. Senin de eksiklerin varmış onları al işte
Karşı taraf bişey beklemiyor annem sende.birsey al dedi benim bir sürü eksiğim var ama

Aynı şeyi söylüyoruz. Adam kendi maaşıyla kredi çekip , evlilik öncesi kendine ev alacak ; sizin maaşınız da evin geçimine harcanacak.
Tamamda ev almak kolay değil tek.maasla.nasil olcak

Aynı şeyi söylüyoruz. Adam kendi maaşıyla kredi çekip , evlilik öncesi kendine ev alacak ; sizin maaşınız da evin geçimine harcanacak.
İkimizinde maaşı var yeni evlenince düğün borcuda var ev alınca fln nasıl olcak.bir kişinin maaşı. Yetmez

Tamamda ev almak kolay değil tek.maasla.nasil olcak

Ev almayın demiyoruz. Adam evlenmeden ev almayı düşünüyor , kendi maaşını da ev kredisine harcayacağını söylüyor. Adamın bu düşüncesi bencilce.

31 yaşında yetişkin , daha önce nişan atmış , konunuza yorum yapan bazılarımızdan daha tecrübeli bir kadınsınız.

Sizi uyarmanın bize maddi , manevi hiçbir faydası yok. Bu yolda yürümek istiyorsanız; hayat sizin, karar sizin.

Niye? Misafirler bizim yemek yendiğimiz tabaklarda yerlerse incileri mi dökülüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…