Askeri ne demek asgari ücret demek çocuk emanet mi ediyorlar tarza bak ya seninle konuşup.seviyemi dusurmucem bu byNe iş yapıyorsun kreşte? Çocuk mu emanet ediyorlar sana?
Asgari ve askeri farkını bilmiyorsun daha.
Sıvayayım diyorsunAskeri ne demek asgari ücret demek çocuk emanet mi ediyorlar tarza bak ya seninle konuşup.seviyemi dusurmucem bu by
Askeri ne demek asgari ücret demek çocuk emanet mi ediyorlar tarza bak ya seninle konuşup.seviyemi dusurmucem bu by
He ben uzayda evlendim
He ben uzayda evlendimSenin gibi kalitesiz biriyle muattap fln olmam buda son olsun sende bana yazmazsan sevinirimSıvayayım diyorsun
Taide calisiyor teknisyenErkek arkadaşınız ne iş yapıyor ?
Sizinkilerinki dökülmüyor olabilir ama belli ki bu kızın misafirlerininkiler dökülüyor. Senin dava ne olduNiye? Misafirler bizim yemek yendiğimiz tabaklarda yerlerse incileri mi dökülüyor?
hanımlar ben bu eşya alma muhabbetinde şöyle bir şeyi merak ediyorum, çevremde bunu deneyimleyen olmadığı ve burası da deneyim cenneti olduğu için sormak istedim:
eşyalar nişan döneminde alınmaya başlıyor. ama nişan atmak gibi hayatın gerçeği bir durum, ihtimal de var her çift için. ki nikahına günler kala nişan atan insanlar da var. gayet insani bişey, vazgeçebilir taraflar evlenmekten. atıyorum nişanlıyım ve beyaz eşyaya 50 bin TL harcama yaptım. bunların paketlerini açmadım, evlenince yeni evimde açacağım diye düşündüm doğal olarak. sonracığıma sorunlar oldu ve ben nişan attım. bu aldığım eşyalar ne oluyor? iadesi oluyor mu acaba? aldığınız yere iade mi ediyorsunuz yoksa satıyor musunuz napıyorsunuz mesela bunları?
Bnde oyle.dusunuyorumPromosyon baya var herhaldealtın al düğüne yakın karar verirsin eşya çeyiz çok eksikse bozdurup alırsın ...
Eksiklerim var onu tamamlayim geri kalanını koyacamAlıp bir yere koyarım, evlendiğimde kullanırım
Yok onunkiler de dökülmez.Sizinkilerinki dökülmüyor olabilir ama belli ki bu kızın misafirlerininkiler dökülüyor. Senin dava ne oldu
Millet laf edecek demek ki. Herkesi kendi çevresine göre değerlendir ahkam kesme kendine göre. Hakimeyle kapıştın yaYok onunkiler de dökülmez.
Hangi dava?
Başkalarına göre yaşarsak ohoo...Millet laf edecek demek ki. Herkesi kendi çevresine göre değerlendir ahkam kesme kendine göre. Hakimeyle kapıştın ya
Sizinkilerinki dökülmüyor olabilir ama belli ki bu kızın misafirlerininkiler dökülüyor. Senin dava ne oldu
Sen kimsin ki adam yerine koymuyorum seni sen kendi çocuğunu birine emanet etme.kendin bak bnceMillet laf edecek demek ki. Herkesi kendi çevresine göre değerlendir ahkam kesme kendine göre. Hakimeyle kapıştın ya
Çeyiz niye ıvır zivir olsun canım dünyanın parası .Çeyiz gibi ıvır zıvırlarla uğraşma. Kendine altın al, kenara koy. Ev eşyasının ucuzu da var pahalısı da zamanla tamamlarsın.
Evet pahalı bayaÇeyiz niye ıvır zivir olsun canım dünyanın parası .
Bir tencere takımı ne kadar haberiniz varmı sizin
Pardon?Sen kimsin ki adam yerine koymuyorum seni sen kendi çocuğunu birine emanet etme.kendin bak bnce
Sana demiyorumPardon?
İstiyor demek ki çeyiz almak. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kocası da yemek yiyecek sonuçta tabaklarda. Alsın güzel bir şey uzun süre kullansın.Başkalarına göre yaşarsak ohoo...
Eksiklerim olduğu için alicam ama ihtiyaç arkadaş bı turlu.algilamiyorİstiyor demek ki çeyiz almak. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kocası da yemek yiyecek sonuçta tabaklarda. Alsın güzel bir şey uzun süre kullansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?