Siz ritalinle karıştırıyor olabilir misiniz ? Modiwake aşırı uyku halinde olan kişilere reçete edilir de aslındaNarkolepsiyi modiwake etkisinden dolayı sordunuz galibaOkuduğunu anlamakta zorlanan, tekrar tekrar başa dönen odak problemli çocuklara gereksizce verilen bir ilaç kendisi. Oysa bu çocukların tek sorunu dinlenmemek.
İki taraf da yapmak istemiyorsa mesela buzdolapsız mı kalacaklarNarkolepsi tanım yok çok şükür ancak okuma anlama eğitimi vermekteyim. Isterseniz bu konuda size de biraz tavsiye vereyim. Okuduğumuz şeyi bir bütün olarak okumalıyız. Yardım etmek bir lütuf değildir. Eşler birbirine istekleri doğrultusunda yardım eder. Erkeğin görevidir diye bir cümlem bulunmuyor. Talepsiz bir arz, değerini kaybettirir. Karşı taraf desteğe ihtiyacı olduğunu dile getirdiğinde yapması gerekeni elbettr yapmalı. Bu birlikte yürünen bir yol ancak evlilik yapıldı diye insanların maddi manevi her şeyini ortaya dökmesi, ortak kullanıma sunması zorunlu değil ki. Erkek olsun kadın olsun bu her ikisi için de geçerli. Elbette ortada bir sorun varsa, eksik kalan şeyler varsa kim tamamlayacak durumdaysa ve bunu yapmak istiyorsa tamamlar.
Okuduğunu anlamıyorsun demek istemişsiniz sanırım ama böyle bir problemim olduğunu düşünmüyorum, yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Siz, sizden tavsiye isteyenlere yardımcı olun en iyisi , kolay gelsinokuma anlama eğitimi vermekteyim. Isterseniz bu konuda size de biraz tavsiye vereyim.
Mesleğiniz nedirOysa bu çocukların tek sorunu dinlenmemek.
Modiwake ve welbutrin okurken odaklanma sorunu yaşayan yetiskin ve çocuklara verilmekte. Kesinlikle uygun bulmuyorum. Sizin dediğiniz gibi aşırı uyku için de veriliyor olabilir o işleviyle ilgili bilgi sahibi değilim.Siz ritalinle karıştırıyor olabilir misiniz ? Modiwake aşırı uyku halinde olan kişilere reçete edilir de aslında
Sizde bendensiniz heralde, 3 kuruş geçtimi elinize hemen dolar euro altınmı yapsam kafası.Az önce bi 200 vardı 10 dolar yaptım.:))Bizim şirketin x bir bankayla bile anlaşması yok. Of bu özel sektöre ne kadar küfür etsem azne iyi olurdu şimdi üç beş kuruş da olsa verseler, gider dolar alırdım hayat çok pahalı.
bak, ortak kullanıma sunması zorunlu değil demiş mesela. ben o yorumu çok sevdim ya, yarın öbür gün evlenirsem kocamın tv'mi izlemesine ve çamaşır makinemde donlarını yıkamasına izin vermeyeceğim ama kanepeyi kullandırabilirimİki taraf da yapmak istemiyorsa mesela buzdolapsız mı kalacaklar
ahahah aynen, geçen gün 50 dolar aldım mesela. 10 dolar 10 dolardırSizde bendensiniz heralde, 3 kuruş geçtimi elinize hemen dolar euro altınmı yapsam kafası.Az önce bi 200 vardı 10 dolar yaptım.:))
Modiwake ve welbutrin okurken odaklanma sorunu yaşayan yetiskin ve çocuklara verilmekte. Kesinlikle uygun bulmuyorum. Sizin dediğiniz gibi aşırı uyku için de veriliyor olabilir o işleviyle ilgili bilgi sahibi değilim.
Zaten ikinci büyük benim önceden nisan bozmuslugum.var bu sefer herşey iyi gidiyorhanımlar ben bu eşya alma muhabbetinde şöyle bir şeyi merak ediyorum, çevremde bunu deneyimleyen olmadığı ve burası da deneyim cenneti olduğu için sormak istedim:
eşyalar nişan döneminde alınmaya başlıyor. ama nişan atmak gibi hayatın gerçeği bir durum, ihtimal de var her çift için. ki nikahına günler kala nişan atan insanlar da var. gayet insani bişey, vazgeçebilir taraflar evlenmekten. atıyorum nişanlıyım ve beyaz eşyaya 50 bin TL harcama yaptım. bunların paketlerini açmadım, evlenince yeni evimde açacağım diye düşündüm doğal olarak. sonracığıma sorunlar oldu ve ben nişan attım. bu aldığım eşyalar ne oluyor? iadesi oluyor mu acaba? aldığınız yere iade mi ediyorsunuz yoksa satıyor musunuz napıyorsunuz mesela bunları?
Annenizi dinleyin. Bu devirde karşı taraf herşeyi nasıl yapsın? 2 niz çeyizi herşeyi paylaşın. Hatta birlikte alın yani. Sonuçta ikiniz kullanacaksanız ortak zevk olsun. Bir beyaz eşyayı alın. Nişanlınızla konuşun.
Evet haklısın bn askeri ücretle çalışıyor 14 milyar maaş aliyor.bide ikramiyesi.var ben bitane bişey anca alırım
Profile yanlışlıkla yükledim bide kaldiramadim onunda sana slmi varAvril lavigne paralel bir evrende çeyiz hazırlıkları mı yapıyor yoksa?
Direk gömmüşOkuduğunu anlamıyorsun demek istemişsiniz sanırım ama böyle bir problemim olduğunu düşünmüyorum, yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim. Siz, sizden tavsiye isteyenlere yardımcı olun en iyisi , kolay gelsin
Ben yatak odasını alırım diye düşündüm o bnden 3 katı.maas alıyorİki taraf da yapmak istemiyorsa mesela buzdolapsız mı kalacaklar
Herşeyi.ortak.alamam gücümün yettiği kadar alicam askeri ücret.alan.biriyim o bnden ,3 katı.maas.aliyorGelenek görenek anlamıyorum ben ya, ev eşyasını eşime yüklemem. Beraber biriktiriyor alıyoruz işte. Ailelerden rica ettik eşya almayın siz karışmayın diye. Koca koca insanlarız, ne ailelerimizden bir şey istemeliyiz ne de yükü bir tarafa yüklemeliyiz. Bir de erkek tarafı diye ayrıştırmayın, onlar da sizin tarafınız artık. Eşiniz de erkek tarafı değil. Siz birsinizBu bakış açısıyla yaşarsanız eşiniz de çok mutlu olur bence
Bn ztn.gucumun yettiğini.alicam askeri ücretle çalışan biriyim bnden 3 kat fazla maaş aliyorHanımefendi, evlilik tarafsız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?