Benı arkadas olarak goruyomus oyle dedıiş yerinin oradan geçiyor, ikna olmayacak ne var anlamadım ki, aşk nedir bilmez misiniz hanım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benı arkadas olarak goruyomus oyle dedıiş yerinin oradan geçiyor, ikna olmayacak ne var anlamadım ki, aşk nedir bilmez misiniz hanım ?
Isyerume gelmıs begendıgını soyledı arkadas olarak gıruyorum dedı dalgamı gecıyorBi de çocuk gelecek vaat etmiyormuş..
Bence zaten gelecek vaat etmek gibi bir derdi yok. Hatta vaat etmediğini direkt söylemiş.
Konu sahibi meseleleri mesele yapmazsa bence ortada mesele kalmaz![]()
Is yerinize veya civarina niye geliyor? Yani adamin yolu mu orasi, is icin mi geliyor, is yerinizde baska tanidigi vs mi var?Bıde ıs yerıme geldı benı arkadas olarak goruyomus oyle dedı
Bn durumu netlestırmeye calıstım
Oturduk benı begendıgını soyledı gelmıs arkadas olarak goruyorum dedıE tamam birbirinize uygun değilsiniz.
Önceden de tanıyormuş bu adamı. Adam gönül eğlendiriyor resmen. İnsan tanıdığı kadının iş yerine neden gider? Sebebi belli işte.Adam artık nasıl tırstıysa, yok yok ne evlenmesi ne ilişkisi, hem benim annem var evlenmiycem ki ona bakıcam diyivermiş. Kadınları kaçıracak tüm tuşlara basmış. İş yerinize sadece bu kişi mi geliyor, başkaları önünden bile geçmiyor mu da kesin benim için geliyor diyorsunuz?
Böyle deseydin keşkeIsyerume gelmıs begendıgını soyledı arkadas olarak gıruyorum dedı dalgamı gecıyor
E bariz aşık bu adam. Naz yapıyor bence, hemen pes etme. Evine iş yerine çiçek gönder. Baktın olmuyor bir anda tektaşla karşısına çık ve diz çökerek evlenme teklif et.Oturduk benı begendıgını soyledı gelmıs arkadas olarak goruyorum dedı
Oldu baska senı arkadas olarak gıruyorum dedı konusmam engelledımE bariz aşık bu adam. Naz yapıyor bence, hemen pes etme. Evine iş yerine çiçek gönder. Baktın olmuyor bir anda tektaşla karşısına çık ve diz çökerek evlenme teklif et.
Evt arkadas olarak goruyomus dedı noye ıs yerıne gelıyor ozmn bn ıletısımı kestımÖnceden de tanıyormuş bu adamı. Adam gönül eğlendiriyor resmen. İnsan tanıdığı kadının iş yerine neden gider? Sebebi belli işte.
Yok ark olarak goruyomus ne sacmaÖnceden de tanıyormuş bu adamı. Adam gönül eğlendiriyor resmen. İnsan tanıdığı kadının iş yerine neden gider? Sebebi belli işte.
EQ 0,01 falan sanırım sizde.Oldu baska senı arkadas olarak gıruyorum dedı konusmam engelledım
Niye geliyorsun o zaman demedin mi? Sadece aşıklar birbirinin iş yerine gider. Bilmiyor mu acaba bunu?Evt arkadas olarak goruyomus dedı noye ıs yerıne gelıyor ozmn bn ıletısımı kestım
Otururken ıyıydı aksam eve gelınce.arkadas olarak fln dedı tutarsız bnceNiye geliyorsun o zaman demedin mi? Sadece aşıklar birbirinin iş yerine gider. Bilmiyor mu acaba bunu?
Sende kac acabaEQ 0,01 falan sanırım sizde.
Önceden de tanıyormuş bu adamı. Adam gönül eğlendiriyor resmen. İnsan tanıdığı kadının iş yerine neden gider? Sebebi belli işte.
Otururken baska eve gelınce arkadas olarak gıruselım dıyo bu sekılde olmaz ıletısımı kestımE bariz aşık bu adam. Naz yapıyor bence, hemen pes etme. Evine iş yerine çiçek gönder. Baktın olmuyor bir anda tektaşla karşısına çık ve diz çökerek evlenme teklif et.
Evet evet bmden kactıAdam artık nasıl tırstıysa, yok yok ne evlenmesi ne ilişkisi, hem benim annem var evlenmiycem ki ona bakıcam diyivermiş. Kadınları kaçıracak tüm tuşlara basmış. İş yerinize sadece bu kişi mi geliyor, başkaları önünden bile geçmiyor mu da kesin benim için geliyor diyorsunuz?