• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bılmıyorum

Bıde ıs yerıme geldı benı arkadas olarak goruyomus oyle dedı
Is yerinize veya civarina niye geliyor? Yani adamin yolu mu orasi, is icin mi geliyor, is yerinizde baska tanidigi vs mi var?
Ya da gelip napiyor, duvar kenarindan sizi mi izliyor, iceri girip birileriyle mi konusuyor?

Anlamadim adamin is yerine nasil ve niye geldigini. Yol gecen hanı degilse elini kolunu sallayan is yerinize gelemez sonucta.

Adam artık nasıl tırstıysa, yok yok ne evlenmesi ne ilişkisi, hem benim annem var evlenmiycem ki ona bakıcam diyivermiş. Kadınları kaçıracak tüm tuşlara basmış. İş yerinize sadece bu kişi mi geliyor, başkaları önünden bile geçmiyor mu da kesin benim için geliyor diyorsunuz?

Adam artık nasıl tırstıysa, yok yok ne evlenmesi ne ilişkisi, hem benim annem var evlenmiycem ki ona bakıcam diyivermiş. Kadınları kaçıracak tüm tuşlara basmış. İş yerinize sadece bu kişi mi geliyor, başkaları önünden bile geçmiyor mu da kesin benim için geliyor diyorsunuz?
Önceden de tanıyormuş bu adamı. Adam gönül eğlendiriyor resmen. İnsan tanıdığı kadının iş yerine neden gider? Sebebi belli işte.

Eklentiler

• images (7).webp
    images (7).webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 29
Oturduk benı begendıgını soyledı gelmıs arkadas olarak goruyorum dedı
E bariz aşık bu adam. Naz yapıyor bence, hemen pes etme. Evine iş yerine çiçek gönder. Baktın olmuyor bir anda tektaşla karşısına çık ve diz çökerek evlenme teklif et.

Evet evet bmden kactı

Back
X