Ne yapmalıyım bılmıyorum

Is yerinize veya civarina niye geliyor? Yani adamin yolu mu orasi, is icin mi geliyor, is yerinizde baska tanidigi vs mi var?
Ya da gelip napiyor, duvar kenarindan sizi mi izliyor, iceri girip birileriyle mi konusuyor?

Anlamadim adamin is yerine nasil ve niye geldigini. Yol gecen hanı degilse elini kolunu sallayan is yerinize gelemez sonucta.
Y yasam0606 ??

Is yerinize veya civarina niye geliyor? Yani adamin yolu mu orasi, is icin mi geliyor, is yerinizde baska tanidigi vs mi var?
Ya da gelip napiyor, duvar kenarindan sizi mi izliyor, iceri girip birileriyle mi konusuyor?

Anlamadim adamin is yerine nasil ve niye geldigini. Yol gecen hanı degilse elini kolunu sallayan is yerinize gelemez

Evı ısyerıme yakın gecerden gelıp bakmak ıstedum dedı daha oncede muabbet var dun gorustukten sonra arkadas olarak goruyorum.dedı

Konu sahibi bir şey soracağım konu dışı. Niye kelimeleri tam yazmıyorsunuz?
Anlamak zor oluyor böyle.
Anlamayan kendine baksın. Ne anlatırsak anlatalım karşımızdakinin anladığından öteye anlatamayız anlatmak istediklerimizi anlamında söylenmiş anlamlı bir söz vardır anlam karmaşası yaşamadan anlamlı anlamlı sohbetlerle anlaşalım diye.

Back
X