tamam konuşmuş elektrik alamamış. kafasındaki gibi çıkmamış, bir de evlilik mevzuları gelince kaçmıştır.Isyerının dısında motorla bekledı gordum olmaz dıye konusalım ddm aksam arkadas olarak goruyorum dedı otururken boyle degıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam konuşmuş elektrik alamamış. kafasındaki gibi çıkmamış, bir de evlilik mevzuları gelince kaçmıştır.Isyerının dısında motorla bekledı gordum olmaz dıye konusalım ddm aksam arkadas olarak goruyorum dedı otururken boyle degıldı
Eee sorunuz nedir? Bu tarz tavırlara, hareketlere çok fazla anlam yüklemeyin! Allah'tan ki niyetini açık açık söylemiş.Arkadaslar yenı bosandım bı cocuk var bndn bıraz kucuk benı begenıyor galıba gecen ısyerımın orda gordım onu bugunde gordum olmuck dıye bıyerde oturup konusalım dedım durumu anlamaya calısıyorum bugun gıttık bıyerde oturduk benı begenıyor bu cok bellı bu kısonın. Babası yok annesıyle yasıyor evı bn gecındırıyorum evlılık dusunmuyırum kımsenın vebalıne sorumluluk altına gıremem dedı bu sekılde arkadas olarak konusulmaz bnce vakıt gecırme oluyor bn yarın evlenelım demedım ama gelecek vadetmıyor.
Onceden tanısıyoruz yenı degıl arkadas olarak gorup ısyerımde nıye gezıyor onu cozenedımEee sorunuz nedir? Bu tarz tavırlara, hareketlere çok fazla anlam yüklemeyin! Allah'tan ki niyetini açık açık söylemiş.
Bir de ben anlamadım birini size bir iki kez bakarken gördünüz diye gelin oturalım konuşalım mı dediniz?
Yani maalesef bizim toplumda özellikle boşanmış kadının direk sevgi ihtiyacı olan, sevgi açlığı olan, teselli ihtiyacı olan ve dolayısıyla bir ilişkiyi çok daha fazla beklentisiz razı olabilecek bir kadın olarak görülüyor. Bir çok erkekte bir takım yalan sözlerle kandırıp kadını tabiri caizse kullanıyor malesef. Allah'tan bu insan size doğruyu söylemiş. Bence kendinize zaman verin. Yeni boşandım demişsiniz, once bi kendinize gelin. Kesinlikle zamana ihtiyaciniz var.
Ben de boşandığım ilk zamanlarda çok fazla kaygım olduğu için, bir an önce kendime yeni bir hayat kurmam gerektiğini düşünüyorudum ki aslında çok şükür akilli, mantıklı bir insanimdır ama o anki psikoloji, o caresizlik hissi insana yanlis dusunduruyor. Ama sakinleşmeniz lazım ki yanlışı ve hata hayatınıza çekmeyin. Bu da anca zamanla olacak bir şey. Zaman taniyin kendinize. Aceleniz olmasin. İnşallah hakkınızda, hakkımizda hayırlısı olur
Bırını ıstemıyorum noyetını anlamak ıcın gıttım arkadss olarak gorup ısyerıme neden gelıyor neden tutarsuzYeni boşandım diyorsunuz salın gitsin ya bir kafanızı toplayın gezin dolaşın eğlenin.
siz daha kendi kafanızı toplamadan hayatınızd biri olsun istiyorsonuz.
Salın gitsin hayatınıza da illa biri girecekse de sizi yormayacak biri olsun.
Bn nıyetını anlamaya gıttım ztn beklentım yok arkadas olarak gırup nıye ısyrrıne gelıyor tutsrsuz bırısuUzun süreli ilişkim bitti. Mutlu olmadığım sorunların olduğu bir ilişkiydi. Bir buçuk yıl kadar oldu, hala bi erkek selam verse "ay hoşt" diyip kaçasım geliyor. Bazı kadınlardaki bu flört sevgili evlilik vs merakına hayranım cidden
Ayrıca yanlış anlamayın, adam gelecek vadetmiyor diyorsunuz da gelecek vadedenden de hayır görmemişsiniz ki boşanmışsınız.
Bn ztn aksam olmaz dedım arkadas olarsk goruyosan ısyerıme neddn gelıyor tutarsuzAy şimdi anladııııım. Kız bu sana ayak yapıyor. Annemle yaşıyorum evi ben geçindiriyorum evlenemem diyor ki sen razı olasın. Ben de sizinle yaşarım evlenince, düzeninizi bozmam diyesin. Sakın ha. Bir daha gelirse yüzüne bakma. Konuşmak isterse, ben kaynanayla yaşayamam de geç.
Oturururkrn baya ıyıydı bnce begenıyor aksam arkadss ayagına yattutamam konuşmuş elektrik alamamış. kafasındaki gibi çıkmamış, bir de evlilik mevzuları gelince kaçmıştır.
Aynı mesajı kaç kez alıntılama potansiyeliniz var acaba?Otururken baska eve gelınce arkadas olarak gıruselım dıyo bu sekılde olmaz ıletısımı kestım
Akıllanmamışsın, yazık...Arkadaslar yenı bosandım bı cocuk var bndn bıraz kucuk benı begenıyor galıba gecen ısyerımın orda gordım onu bugunde gordum olmuck dıye bıyerde oturup konusalım dedım durumu anlamaya calısıyorum bugun gıttık bıyerde oturduk benı begenıyor bu cok bellı bu kısonın. Babası yok annesıyle yasıyor evı bn gecındırıyorum evlılık dusunmuyırum kımsenın vebalıne sorumluluk altına gıremem dedı bu sekılde arkadas olarak konusulmaz bnce vakıt gecırme oluyor bn yarın evlenelım demedım ama gelecek vadetmıyor.
Olsun yinede sizin cagirmaniz yersiz olmus. Oda muhtemelen suanki pskolojinizin sizi bi cikis yolu bulma ihtigacinizdan olmus diye yorumluyorum. Dusuncelerimi zaten bi onceki yorumumda yazmistim bununla ilgili.Onceden tanısıyoruz yenı degıl arkadas olarak gorup ısyerımde nıye gezıyor onu cozenedım
Bmm ıcın bıttıUzun süreli ilişkim bitti. Mutlu olmadığım sorunların olduğu bir ilişkiydi. Bir buçuk yıl kadar oldu, hala bi erkek selam verse "ay hoşt" diyip kaçasım geliyor. Bazı kadınlardaki bu flört sevgili evlilik vs merakına hayranım cidden
Ayrıca yanlış anlamayın, adam gelecek vadetmiyor diyorsunuz da gelecek vadedenden de hayır görmemişsiniz ki boşanmışsınız.
Bn nıyetını anlamsk ıcınn gıttım begenme adı altında arkadas olcakmosızOlsun yinede sizin cagirmaniz yersiz olmus. Oda muhtemelen suanki pskolojinizin sizi bi cikis yolu bulma ihtigacinizdan olmus diye yorumluyorum. Dusuncelerimi zaten bi onceki yorumumda yazmistim bununla ilgili.
Bn bısey olsun dıye gıtmedım off nıyetını anlamak ıcın gıttım ısyerıne geldıgı bırını arkadss olarsk gormesı sacma ve tutarsuzEee sorunuz nedir? Bu tarz tavırlara, hareketlere çok fazla anlam yüklemeyin! Allah'tan ki niyetini açık açık söylemiş.
Bir de ben anlamadım birini size bir iki kez bakarken gördünüz diye gelin oturalım konuşalım mı dediniz?
Yani maalesef bizim toplumda özellikle boşanmış kadının direk sevgi ihtiyacı olan, sevgi açlığı olan, teselli ihtiyacı olan ve dolayısıyla bir ilişkiyi çok daha fazla beklentisiz razı olabilecek bir kadın olarak görülüyor. Bir çok erkekte bir takım yalan sözlerle kandırıp kadını tabiri caizse kullanıyor malesef. Allah'tan bu insan size doğruyu söylemiş. Bence kendinize zaman verin. Yeni boşandım demişsiniz, once bi kendinize gelin. Kesinlikle zamana ihtiyaciniz var.
Ben de boşandığım ilk zamanlarda çok fazla kaygım olduğu için, bir an önce kendime yeni bir hayat kurmam gerektiğini düşünüyorudum ki aslında çok şükür akilli, mantıklı bir insanimdır ama o anki psikoloji, o caresizlik hissi insana yanlis dusunduruyor. Ama sakinleşmeniz lazım ki yanlışı ve hata hayatınıza çekmeyin. Bu da anca zamanla olacak bir şey. Zaman taniyin kendinize. Aceleniz olmasin. İnşallah hakkınızda, hakkımizda hayırlısı olur
Bn bosey ustemıyorum anlamak ıcon gıtyım hem bemı begenıyor arkadas olarak begenmemı olurEvlilik düşünmüyor değil sizinle evlilik düşünmüyor. Muhtemelen boşanmış kadın etiketinde faydalanmaya çalışacak ipsiz bir tip . Uzak durun. Ayrıca bu ne acele yani bi bismillah soluklanin