- 20 Kasım 2018
- 12.100
- 43.511
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilgsi olmsa isyrne glr mydi szce. Ztn arkds ollm dms.Allah aşkına çok merak ediyorumiş yerime geldi. İlgisi olmasa gelmezdi diyorsun ya. Gelip ne yaptı mesela. İş yerinin kapısının önünden mi gecti. Gelip bir kahveni içti de flörtöz mü konuştu. Yoksa geçerken görüp selamlaştınız mı? Sana İlgisiz olduğunu düşündüren şey neydi. Sakın İş yerine geldi yazma sadece
Sana ne dedi ki sen niye gittin yanına ne sordun. Nereye gittin. Nerede buluştun.
Yaaa yapma lütfenIlgsi olmsa isyrne glr mydi szce. Ztn arkds ollm dms.
Birşey istemiyorsanız neden gittiniz veya neden bu durumun peşine düşüp burda konu açtınız . Belliki kendisi ciddiye alınacak birisi değil .Bn bosey ustemıyorum anlamak ıcon gıtyım hem bemı begenıyor arkadas olarak begenmemı olur
Müge anlıda bu kafalardan çok var ve hepsinin aşk trafiği maşşşallahhh İstanbul mahmutbey İstoç trafiği gibiÖzgüveninin zekatını ver be abla. "İşyerimin önünden geçti, kesin bana aşık özgüveni"nden istiyorum ben de
Yani off yazmanizi anlayamadim. Beni kisisel olarak ilgilendirmiyor. Fikrimi yazdim gectim. Baskada cevabim yok.Bn bısey olsun dıye gıtmedım off nıyetını anlamak ıcın gıttım ısyerıne geldıgı bırını arkadss olarsk gormesı sacma ve tutarsuz
Bn nıyetını anlamak ucın gıttımBirşey istemiyorsanız neden gittiniz veya neden bu durumun peşine düşüp burda konu açtınız . Belliki kendisi ciddiye alınacak birisi değil .
Allah razı olsunYa arkdslar anlayn artkk. Adami oncdn tniyorr ve adm is yerne gdyr. Knu shbi anlmk icnnn gtmss. Nesni anlmyorsnz.
Anlamyrlar grcktnnn. Adam iki kere is yrnize glms. Tabii ki nytini sorcksnzzz. Oyalamsn szi nyti cddi dglse.Allah razı olsun
Ahahhah. Anlaşmanın yolu buymuş demek ki.Anlamyrlar grcktnnn. Adam iki kere is yrnize glms. Tabii ki nytini sorcksnzzz. Oyalamsn szi nyti cddi dglse.
Bu frmdki kdnlr hep bylee. Bayan bayanin dusmani grcktn.
daha onceden tanısıyorum sureklı goruselım dıyodu gıtmıyodum durumu netlestırmek ıcın gıttım bnÖzgüveninin zekatını ver be abla. "İşyerimin önünden geçti, kesin bana aşık özgüveni"nden istiyorum ben de
TesekkurlerYa arkdslar anlayn artkk. Adami oncdn tniyorr ve adm is yerne gdyr. Knu shbi anlmk icnnn gtmss. Nesni anlmyorsnz.
Iyi olms gdp görüşp ntlsdirdignzz. Kfniz rht en azndn. Ztn bir sey olmycakms, vkt hrcamissnz.Tesekkurler
Anlamyrlar grcktnnn. Adam iki kere is yrnize glms. Tabii ki nytini sorcksnzzz. Oyalamsn szi nyti cddi dglse.
Bu frmdki kdnlr hep bylee. Bayan bayanin dusmani grcktn
Asık fln degıl arkadası dedıgı anda bıttıE bariz aşık bu adam. Naz yapıyor bence, hemen pes etme. Evine iş yerine çiçek gönder. Baktın olmuyor bir anda tektaşla karşısına çık ve diz çökerek evlenme teklif et.
Oncesınde ısrar ettı ıstemedım baktım olmucak bn goruselım ddm sureklı ısyerımde cunku bıde arkadas olarak sevıyomus oyle dedı ona ayrı sok oldum arkadas olarak sohbet nedır.Iyi olms gdp görüşp ntlsdirdignzz. Kfniz rht en azndn. Ztn bir sey olmycakms, vkt hrcamissnz.
Peki bn syi mrk ettm. Adm is yrnize geldignde siz mi gdip otrup knslm dednz? O da tmm mi ddi?
Iyi ypsmnz bnce ya. Ne o oyle cddi düşnmdigi kadnn isyrne glp durmk. Oncdn tanısnz ble scma.
Arkadas olarak gordugu bırının ısyerıne gelme nıyetı neyse cok sacmaNiye geliyorsun o zaman demedin mi? Sadece aşıklar birbirinin iş yerine gider. Bilmiyor mu acaba bunu?
Ayy hkktn mdm arkds olrk görüyr is yrnzde isi neyms. Deli mdr nedir. Ck haklisnz iyi yapmssnz.Oncesınde ısrar ettı ıstemedım baktım olmucak bn goruselım ddm sureklı ısyerımde cunku bıde arkadas olarak sevıyomus oyle dedı ona ayrı sok oldum arkadas olarak sohbet nedır.