• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım bılmıyorum

Allah aşkına çok merak ediyorum 😁 iş yerime geldi. İlgisi olmasa gelmezdi diyorsun ya. Gelip ne yaptı mesela. İş yerinin kapısının önünden mi gecti. Gelip bir kahveni içti de flörtöz mü konuştu. Yoksa geçerken görüp selamlaştınız mı? Sana İlgisi olduğunu düşündüren şey neydi. Sakın İş yerine geldi yazma sadece 😅
Sana ne dedi ki sen niye gittin yanına ne sordun. Nereye gittin. Nerede buluştun. Y yasam0606

Allah aşkına çok merak ediyorum 😁 iş yerime geldi. İlgisi olmasa gelmezdi diyorsun ya. Gelip ne yaptı mesela. İş yerinin kapısının önünden mi gecti. Gelip bir kahveni içti de flörtöz mü konuştu. Yoksa geçerken görüp selamlaştınız mı? Sana İlgisiz olduğunu düşündüren şey neydi. Sakın İş yerine geldi yazma sadece 😅
Sana ne dedi ki sen niye gittin yanına ne sordun. Nereye gittin. Nerede buluştun.
Ilgsi olmsa isyrne glr mydi szce. Ztn arkds ollm dms.

Özgüveninin zekatını ver be abla. "İşyerimin önünden geçti, kesin bana aşık özgüveni"nden istiyorum ben de

Özgüveninin zekatını ver be abla. "İşyerimin önünden geçti, kesin bana aşık özgüveni"nden istiyorum ben de
Müge anlıda bu kafalardan çok var ve hepsinin aşk trafiği maşşşallahhh İstanbul mahmutbey İstoç trafiği gibi 🤣🤣 bizde bekleyek doğru erkek gelsin bilmem ne olsun ne gerek var işte gelene hoşgeldin de buyur et 😄

Bn bısey olsun dıye gıtmedım off nıyetını anlamak ıcın gıttım ısyerıne geldıgı bırını arkadss olarsk gormesı sacma ve tutarsuz
Yani off yazmanizi anlayamadim. Beni kisisel olarak ilgilendirmiyor. Fikrimi yazdim gectim. Baskada cevabim yok.

Anlamyrlar grcktnnn. Adam iki kere is yrnize glms. Tabii ki nytini sorcksnzzz. Oyalamsn szi nyti cddi dglse.
Bu frmdki kdnlr hep bylee. Bayan bayanin dusmani grcktn.
Ahahhah. Anlaşmanın yolu buymuş demek ki.
Merak ettiğim ayrıntıları lütfen sen sorar mısın.😂😂

Iyi olms gdp görüşp ntlsdirdignzz. Kfniz rht en azndn. Ztn bir sey olmycakms, vkt hrcamissnz.

Peki bn syi mrk ettm. Adm is yrnize geldignde siz mi gdip otrup knslm dednz? O da tmm mi ddi?

Iyi ypsmnz bnce ya. Ne o oyle cddi düşnmdigi kadnn isyrne glp durmk. Oncdn tanısnz ble scma.

Anlamyrlar grcktnnn. Adam iki kere is yrnize glms. Tabii ki nytini sorcksnzzz. Oyalamsn szi nyti cddi dglse.
Bu frmdki kdnlr hep bylee. Bayan bayanin dusmani grcktn

E bariz aşık bu adam. Naz yapıyor bence, hemen pes etme. Evine iş yerine çiçek gönder. Baktın olmuyor bir anda tektaşla karşısına çık ve diz çökerek evlenme teklif et.
Asık fln degıl arkadası dedıgı anda bıttı

Iyi olms gdp görüşp ntlsdirdignzz. Kfniz rht en azndn. Ztn bir sey olmycakms, vkt hrcamissnz.

Peki bn syi mrk ettm. Adm is yrnize geldignde siz mi gdip otrup knslm dednz? O da tmm mi ddi?

Iyi ypsmnz bnce ya. Ne o oyle cddi düşnmdigi kadnn isyrne glp durmk. Oncdn tanısnz ble scma.
Oncesınde ısrar ettı ıstemedım baktım olmucak bn goruselım ddm sureklı ısyerımde cunku bıde arkadas olarak sevıyomus oyle dedı ona ayrı sok oldum arkadas olarak sohbet nedır.

Oncesınde ısrar ettı ıstemedım baktım olmucak bn goruselım ddm sureklı ısyerımde cunku bıde arkadas olarak sevıyomus oyle dedı ona ayrı sok oldum arkadas olarak sohbet nedır.
Ayy hkktn mdm arkds olrk görüyr is yrnzde isi neyms. Deli mdr nedir. Ck haklisnz iyi yapmssnz.

Pki isyrnize gldgnde napiyordu bu adm. Sze gelp bir syler mi diyrdu yoksa bakip gcyr mydu.

Back
X