Ne yapmalıyım bilmiyorum. ..

Adam daha 24 yasindaymis, bazeleri o yasta evlenmeyi kaldirabiliyorlar, bazelari hiç kaldiramiyor. Bu adamda halen ergen modunda. Tek fark annesinin yerini esi almis. Hayatta hiç sorumluluk almamis. Kisacasi böyle biri ile evlenilmez. Konu sahibi acaba hiçmi flört dönemi yasamadi? Hiçmi mantiken bakmadi o adama? Hiçmi sorgulamadi bu adam evliligi kaldirabilcekmi diye?

Aranizda iletisim yok bir kere ayrica esin sorumluluk almayi beceremeyen bir tipe benziyor acikcasi. Evlenmek icin olgun bir karaktere sahip degil maalesef yazdiklarindan boyle anlasiliyor. Cocuk gibi yaaa sende daha 7 ay olmus evleneli duzelmesini bekliyorsan yaniliyorsun derim neden cunku adam sana deger vermiyor hersey ap acik ortada ayrica evlilik sadece yatak degildir seni yataktan yataga hatirliyorsa ordada bir sorun var demektir. Boyle bir adamla omurmu gecmezki. Olan sana olur cnm gelecegini dusun ailende arkandaysa hic birseyden korkma ayril demek istemem ama bazi sartlarda ayrilmak daha mantikli

24 yasinda bir ergen bence esin.bu kadar kucuk yasta biriyle evlilik akil isi degil.annenden 10 tl alacak duruma gelmis ustelik de pişkin.utanmasi yok.benim enistem de boyleydi.cocuklar vardi bir de.ablam birakmadi.adam da duzelmedi.20 sene boyunca hic duzenli bir ise girmedi.ablamda birsuru hastalik cikti.simdi ablam hasta haliyle caycilik yapiyor.adam da evde afedersin seyini avuclamis oturuyor.
Manzarayi dusun.kendini bu resmin icinde gorebiliyorsan devam et.ya da bir an evvel kac kurtul...

yorumlara baktımda hemen bşanmaya teşvik ediyorlar insanı
yorulmadan çaba gösteremeden olmuyor evlilikte
baktın çok yıpranıyorsun artık dayanamıcak duruma geldin her günün zehir olarak geçiyorsa tamam derim o zamanda daha çok büyük sorunlar yokken diren biraz daha sen yinede güler yüzünü göster eşini toparlamaya çalış
yuvanızı dağıtmayın

ah canım ya aklını başına topla şu fani dünyaya onun gibi beş para etmez bi asalağı çekmek için mi geldin? senin yerinde olsam tek celsede boşanırdım ardıma bile bakmazdım. neyi bekliyosun hala?

sizin önceki konunuza yorum yapmıstım onu da hatırlıyorum,ilişkinizin duzelmesi icin nasıl emek verdiginizi de biliyorum...
tam duzeldi duzelecek derken daha beter bir hal almış...
evlilige alışıp alışamama veya tembellik degil baska birsey bu. ve adam ne laftan sozden anlıyor ne de sizin gonlunuzun kırdıgının farkında. ustelik bencilliginin siddeti gunden gunde artıyor...

fiziki siddet kullansa ancak bu kadar onur kırıcı olurdu.
nasıl ki o zaman anında bosanacak bir yapıda iseniz şu an size yaptıgı benzer sekilde piskolojik işkence gibi birsey... ve o kadar emeginize, her seyi konusarak cözmeye calısmanıza ragmen boyle davranıyor.

annenize soylemeseniz de eşinize saglıgı bahane etmeyin. onun yuzunden evden ayrıldıgınızı soyleyin.
en azından bu uzak kaldıgınız surecte belki birseyleri dusunur pisman olur... gelisme yoksa kendi bilir. bosuna kendinizi daha fazla yıpratmayın... ilerde beklenmedik bir sekilde cocugunuz da olursa ayrılmak icin 10 degil 100kez dusunmek durumunda kalırsınız.

bir adam hadi Annene gidelim de bende 10tl alayim dedigi an benim için bittiği andir....

Allah yardimciniz olsun evlilik değil ceza sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…