ne yapmalıyım bılmıyorum...

Canim yorma kendini inanki laf sokarak bisey yaptim zannediyo bosver olede zannetsin. Sorun diil onun karekteri belliki o yazik uzuldum onun adina. Sende cvp vererek ellerini yorma

Canim yorma kendini inanki laf sokarak bisey yaptim zannediyo bosver olede zannetsin. Sorun diil onun karekteri belliki o yazik uzuldum onun adina. Sende cvp vererek ellerini yorma

dogru valla o cıkmasın bız cıkalım canım
kucuk anne google translate gır gorursun yaz arastır onu da mı ben soyleyım

yanımda fazılet verım mı konus onla yasınız denktır buyuk ıhtımal kendısı ılkoula yenı basladı kanka olursunuz belkı

konumun ıcıne ettın cok sagol yorum da yapma ınsanları kendıne dusman etme erdem (fazılet )en guzel ahlaktır.

yanımda fazılet verım mı konus onla yasınız denktır buyuk ıhtımal kendısı ılkoula yenı basladı kanka olursunuz belkı

Kiz zaten ingilizce ögretmeniyim de ondan olmamis dedim ya..niye tersliyorsun hemen ya..yagmur aşk olur mu..love of the rain ya da love rain ya da rain of the love olur ya..

Tamam birazdan cikarim

Kesinlikle aktivite bulun , hamilelik söyleşilerine katılın , edindiğiniz arkadaşlarla görüşün. Hani o size desin çok yoğunsun canım gibilerinden aynısını o yaşasın bakalım nasıl oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…