Okurken bunaldim..esiniz yine sabirliymis..
Ne zannediyorsunuz adam isini gücünü birakip sizinle saatlerce konussun mu?bi mesgaleniz yok galiba..adama sarmissiniz
Okadrda vahim bir durum yok hamilelginden dolayi daha cok hassasin belliki daha kotuleri var, adam gene seninle konusup aciklama yapiyor tabiki eskisi gibi olmuyor hersey birazdaha sabir veya arktaslarini ara zaman gecir belliki adamin isi cok canim allah kolaylik versin
Kac yillik evlisiniz? Esinizi hayatinizin merkezinden cikarin. Merkeze kendinizi, onu da merkeze yakin bir yere koyun. Uzerine dustukce daha da ilgisizlesecektir. Bir durun. Nefes alin. Kendinize ve bebeginize odaklanin. Zaten digumdan sonra tum ilginiz bebege kayacaktir. Unutmayin neyi cok severseniz onunla sinanirsiniz. Adami merkezinizden cikarin.
Madem kendi işi siz arada sırada Eşinizin yanına gidin aksamlari beraber yemek yersiniz yemekleri evden yapıp götürün yada beraber çalışmayı teklif edin.kendı dukkanını ıslettıgı ıcın gece gec saatlerde gelıyor normal bı saatte gelse neyse dıycemhayatından memnunmusun dıyorum hayır dıyor evlıyım ama esım yanımda degıl kım evlenıp yalnız kalmak ıster kı
Malesef canim kaliyorsun birsekil iste benim esim ayni firinlari var gece gidip ahsam geliyor evimin aşasinda ama oda olgisizdir ama alisiyorsun bir sekilde, basa gelen cekiliyor napcan ahlasak sizlasak care yok oyuzden kendi kendini mutlu edeceksin arktaslarinla takil derim uzulme takma okadr yalniz degilsin bukonudakendı dukkanını ıslettıgı ıcın gece gec saatlerde gelıyor normal bı saatte gelse neyse dıycemhayatından memnunmusun dıyorum hayır dıyor evlıyım ama esım yanımda degıl kım evlenıp yalnız kalmak ıster kı
sarmıs olsam hergun defalarca ararım ben onu hıc aramıyorum. eve geldıgı zaman guler yuzlu davranıyorum cok konusmuyorum yanı esımle onu sıkacak bısey de yapmıyorum kı
Madem kendi işi siz arada sırada Eşinizin yanına gidin aksamlari beraber yemek yersiniz yemekleri evden yapıp götürün yada beraber çalışmayı teklif edin.
Yatılı misafir mi var. Kaç günlüğüne geldiler.gıtmek ıstıyorum ama mısafırler gıtmedsen benım evden cıkmama cok zor
Malesef canim kaliyorsun birsekil iste benim esim ayni firinlari var gece gidip ahsam geliyor evimin aşasinda ama oda olgisizdir ama alisiyorsun bir sekilde, basa gelen cekiliyor napcan ahlasak sizlasak care yok oyuzden kendi kendini mutlu edeceksin arktaslarinla takil derim uzulme takma okadr yalniz degilsin bukonuda
Yukardakileri siz yazmadiniz o zaman.
Adam günde bi iki kez ariyormus..bunu sorun ediyorsunuz..aglamalar,karanfiller..bu sarmak degil de ne ki..
Calismiyorsunuz galiba..aksama kadar insanlar isle,cocukla,sunla bunla ugrasmaktan belki esini hic arayamiyor bile..rahatlik dedikleri bu olsa gerek[/Q
ben rahatım tabıkı ama oturdugu yerden ınsanlara saracak kadar manyak ta degılım cok neselı bı ınsanım ayrıca evde oturmem bı ısle mesgul olmadıgım anlamına mı gelıyor .benım tek sıkıntım esımın yıllardır evlıymıs gıbı davranması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?