Rica ederim sizi anliyorum. Ve gercekten uzulmeyin kimse icin kocaniz bile olsa degmiyo cunku onlar hayata dum duz bakiyo. Bizler gibi degiller. Erkeklerin dunyalari farkli calisiyo malesef. Hic uzulme ilgilenme sadece kendine odaklan bak ilgisini cekiceksin. Noluyo bu kadina hayirdir dicek. Bi sirkelinicektir dene istersen:)tesekkur ederım.
Bebeginiz varmi sizin.Hamile ya..hasta mi?hamile olunca mantikli olunamiyor mu?
Rica ederim sizi anliyorum. Ve gercekten uzulmeyin kimse icin kocaniz bile olsa degmiyo cunku onlar hayata dum duz bakiyo. Bizler gibi degiller. Erkeklerin dunyalari farkli calisiyo malesef. Hic uzulme ilgilenme sadece kendine odaklan bak ilgisini cekiceksin. Noluyo bu kadina hayirdir dicek. Bi sirkelinicektir dene istersen:)
Hamile ya..hasta mi?hamile olunca mantikli olunamiyor mu?
Var..olmasa ne olacakti ki yani..bebegi olmayanlar anlayamazlar mi?su hamileligi hastalik ya da insanlara kullanilacak bi sey gibi görmeyin ya..
Böyle ayy canim haklisin tarzi yorumlari samimi bulmuyorum
evet sızde sacma konustugumu dakkasında anladınız dımı surda bı sorun paylasıyorum yorum ıstıyorum tabıkı yazmayın demıyorum yazın tabıkı ıllakı bırısı benı elestırmelı empatı kurarak. LITTLEMOTHER
Bebeginiz varmi sizin.
SAGOLUN SIKINTIM KALMADI.HAKKINDA BOLUMUNDE COCUGUM YOK DEMISSINIZ BENDE BOYLE YAZIP COCUGUM VAR DIYENLERI SAMIMI BULMUYORUM. BEN SIZIN COCUGUNUZ OLDUGUNA INANMIYORUM...AYRICA PARASUTTEN ATLAMAYAN NE BILSIN YUKSEKTEN DUSMEYI ...
Hamileyken üye olmustum..cocuguma down sendromlu olabilirler demislerdi..o yüzden bu siteyle tanismis..yorumlara bakmak icin üye olmustum..o zamanlar cocugum yoktu..hic güncellemek de aklima gelmedi..
Tutun ki cocugum yok..cocugu olmayan bayanlarin bu konuda yorum yazmaya hakki yok mu?
Var olmazmi. Ama uslubunuz cok sert ve kirici benim demek istedigim daha yumusak elestiri yapamazmisiniz. O yuzden konu sahibini anliyorum cunku su an ayni durumdayim. Hamilede degilim ustelik. Ama duygusal bi donemimdeyim ve esimden daha cok ilgi bekliyorum. Her insana olabilir. Bole donemler onu demek istiyorum. Biraz sakin arkadasim tavsiye ederjm
degıstırmeyı dusunuyordum zaten hesap verıyım yanı aa ne ayıp ne ayıp tutmayın kucuk anneyı
zaten sızın hıc derdınız yok dımı anca laf yetıstıreyım lıttlemother
sızın hıc derdınız yok anlasılan akıl bol olunca dertte olmuyor herhalde
Hakakiten ben sizin esiniz varsa ona uzuldum. Size cvp vermicem daha fazla ayni seviylerde degiliz cunku belliki kavga etmeye yer ariyosun. O firsati sana vermicem. Hee kucuk bi tavsiye bu kadar sinir iyi degil arkadasim. Sakinlik iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?