En iyisi istihare namazi kilman bu evlilik hayirlimi degilmi ancak oyle anlarsin....eger hayirli olani gorursen aileni ona gore kirmadan ikna edersin yok hayirsizsa daha fazla uzamadan bitirirsiniz......
evet bunu arkadaşlarımda söyledi ama sadece cuma günleri yapılıyomuş doğrumu
nişanlımla birbirimize çok büyük bi aşkla bağlıydık başta ailem hiç vermek istemedi beni ama benim üzülmeme dayanamayarak nişanladılar.Başlarda herşey çok güzeldi ama zamanla nişanlım değişmeye başladı.Çünkü kaynanam ne dese onun için o doğruydu.Kaynanam aslında çok iyi görünen melek gibi bir insandı.Zamanla nişanlımı sürekli doldurmaya başladı oğlum altınlarını al oğlum çocuk olunca ben bakıyım en büyük sorunumuzda altlı üstlü oturmak zorunda olmamızdı her ne kadar nişanlıma oturmak istemediğimi söylesemde dinletemedim.1 eylülde düğünümüz vardı.babam beyin kanaması geçirdi ve sol tarafı felçli kaldı.bu durumda düğünü ertelememiz gerekti ama kaynanam bunu kabul etmedi.nişanlım başta kabul etsede sonradan beni sevsen bu düğün olur dedi ve en kötüsü arkadaşlarıma babası parasını yemek için düğün yaptırmıyor demiş.bu sorunlardan sonra çok şiddetli bi kavgayla ayrıldık gittim çeyizlerimi aldım kaynanam kızım düzelir bile demedi.içimden ancak ailesine rest çeker ve başka evde oturmayı kabul ederse ona dönerim demiştim ve 1 gün geçmeden nişanlım ailesine rest çekti annemin karşısına geçti ve anne nolur bizi ayırma ben başka evdede otururum dedi ama bu zor günümüzde bize bunlar yapıldığı için kesinlikle ailem onunla evlenmeme karşı evet nişanlımı herşeyden çok seviyorum ve bu olanlardan ders çıkardığına eminim ama annem onun şu an sadece beni alana kadar böyle davrandığını düşünüyo işin açıkçası ailem ve nişanlım arasında kalmış durumdayım ne olur fikirlerinize çok ihtiyacım var çok çaresizim içim kan ağlıyor ama ne ailemden nede nişanlımdan vazgeçemiyorum bu işin orta yolu nasıl bulunur bilmiyorummmm
arkadaşlar gerçekten çok haklıymışsınız bugün onunla çözüm yolu aramak için son kez konuşmaya gittim yakın arkadaşlarımızda yemekteydik konu bize geldi konuşmaya başladık yalan yanlış konuşmaya başladı annesine toz kondurmadı suçun annesinde olduğunu bile bile sinirlendim tam kalkıcaktımki elindeki çakmağı ayağıma fırlattı çakmak ayağımda parçalandı ve canım çok yandı gerçekten sevseydi bana bunu yapmazdı artık eminim en doğrusu bitmesiymiş ayağım davul gibi şişti ama en azından vicdan azabım kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?