Ne yapmalıyım iyi değilim

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar 6 yıllık evliyim ama toplamda eşimle 10 yıldır beraberiz. Genelde anlayışlı, espirili beni seven, düşünen, koruyan, kötü söz etmeyen, bana düşkün bir eşim vardı. Vardı çünkü artık yok. İki küçük bebeğim var 25 aylık 6 aylıklar onların bakımında bana her zaman yardımcı olurdu daha doğrusu görevini yapardı. Ev temiz değilse sorun etmez yemeğe laf etmezdi. Fakat şu 2 aydır belki daha fazla zamandır sürekli ters gidiyor her şey bana sürekli hakaret içerikli konuşuyor sebepse babası alzeihmer oldu ablası vr annesi bakıyorlar babası üzücü şeyler yapıyor hepsini uğraştırıyor eşimde babasına başta üzüldü sonra annesine üzülmeye başladı babası aralarında çok sevilen bir adam değildi hatta ölse de rahat etsek derlerdi ama ben bir kötülüğünü görmedim neyse birde evli ablası var eşiyle sorunlar yaşıyor üzülüyor tedavi görmeye başladı sürekli boşanma durumundalar. Fakat ben bu sorunların evliliğimize sürekli yansımasından rahatsızım hemde çok zaten kp dışında hiçbirisini sevmiyorum uzak kalıyorum hep fakat eşim onların sorunları ile büyük kızıma ters yapıyır büyük dedi9im 25 aylık bana küfür hakaret vs şok oluyorum adamın içinden canavar çıktı sanki. Sık sık aklıma boşanma mevzusu geliyor he buarada eşimi özel anlamda da çok görmüyorum böyle davranmasu zaten bunda etken birde ikimci kızım doğunca çok beraberlik yaşayamıyoruz bunu neden söylüyorum yani yakın arkadaşlarımdan yaa bu tarz ilişki olmayınca insan uzaklaşıyor yorumları aldıö o yüzden sizinde fikrinizi alayım dedim ama ben şu durumda bana hakaret eden bir adamla yakın olmak istemiyorum zaten. Çok üzgünüm şoktayım kötüyüm yani o sorunlarla ben yalnız kaldım sanki eşim çocukların bakımına yardım etmiyor şuan sürekli surat asık vs. Ne yapmalıyım aklımdan hep ayrıl ya bu ne geçiyor ama bu bir süreç mi ama neden bana böyle oldu of bilmiyorum o güzel koca artık yok

Bunlari konusarak cozmeye calisin. Ailesinde sorunlar varmis onlari kafasina cok takiyodur haliyle ilk tepki size yansiyodur. Yada bilmediginiz baska dertleride olabilir iyi gozlemleyip konusmaya calisin insallah cozulur

Ne ayrulmasi daha ilk problemde aşarsınız, yardım almayi denediniz mi herkesin zor zamanlari olur belkide destek verme sirasi sizde ama sanki psikilojik destek gerekli gibi duruyor

Karşınıza alın sakince konuşun kendine gelsin ruh hali iyi değil demekki,yanındayım mesajını verin baktınız devam ediyor uzak durun iletişim kurmayın çocuklarla ilgilenin,erkekler böyle zora geldimi hemen evdekilere sorun çıkartıyorlar ailesinin yaşadıkları onu bu yaptıkları konusunda haklı çıkarmaz.Allah kolaylık versin

Ailesinde yasanan sikintilar yuzunden kimse kufur hakaret ısıtmek zorunda degıl.
Hastalık insanoğlunun sınavı, insan gibi karsılayıp hastalığı atlatırsa sınavı gecmıs olacak. Goruyorum kı esın sınavı kaybederken, senı de kaybedecek.

Ablası kocasından bosanacak diye stres olup iki yasındakı çocuğuma ters davranan adamı kapı dısarı ederım. Aıle kutsal yuva kutsal diyoruz ya, bu kutsallık sadece kadınların bilmesi gerektiği bisey degıl. Kufurbaz kocalarda bilmek zorunda.

Aklından Bosanmak geciyor bosanırsın bosanmzsın onu bilemem sana kalmıs ama, cocuklarını alıp ailene gıt kafanı dinle derim.
Bıraz uzak kal bu adamdan.

Bunlari konusarak cozmeye calisin. Ailesinde sorunlar varmis onlari kafasina cok takiyodur haliyle ilk tepki size yansiyodur. Yada bilmediginiz baska dertleride olabilir iyi gozlemleyip konusmaya calisin insallah cozulur
Bu akşam konuştuk biraz bana annesi için üzüldüğünü çok kötü durumda olduğunu aklının onda olduğunu söyledi. Bende dedim ki olabilir hayatta insanın başına her şey gelebilir ben çok küçükken babamı kaybettim kayıp ölüm hastalık nedir bilirim ama böyle yaparak kızlarımızı beni üzüyorsun kaybediyorsun elden bir ley gelmiyor ki dedim kızdı edebi konuşma dedi. Ona fazlasın söylemek gelmiyor içimden çünkü kv görümce bunlara çok doluyum

Eşiniz zor zamanlar geçirdiği için size yardım etmeyebilir, biraz daha kolay sinirlenebilir. Daha önce tolere ettiği şeyleri tolere edemeyebilir eyvallah ama size hakaret edemez. İyi hoş, çok zor bir dönem geçiriyorsun, elimden geldiğince yanındayım ama seçtiğin kelimelere dikkat et, bana böyle davranmana müsaade edemem minvalinde bir konuşmanız lazım bence. Siz de kimsenin stres yastığı değilsiniz neticede.

Ne ayrulmasi daha ilk problemde aşarsınız, yardım almayi denediniz mi herkesin zor zamanlari olur belkide destek verme sirasi sizde ama sanki psikilojik destek gerekli gibi duruyor
Destek almadık ama eşim almaya meyilli hatta söyledim iyi değilsin bence mutlka git hatta gidelim sen bu değilsin dedim gideriz doğru dedi kaldı ama destek olmadan olmayacak ve ben şuan iki bebekle zaten zorlanıyorum o böyle yapınca daha kötü oluyorum

Bizi kaybediyorsun cumlesının neresi edebi?
Edebi olmadıgını gostermen ıcın al cocuklarını git biraz annenlerde kal.

Bende bu düşüncedeyim ayrıca eşim ailesini hiç mi hiç sevmediğimi biliyor. Onların sorunu bana gelince birde güzelim eşim böyle olunca daha çok etkilendim ve şuan ciddi rahatsızım yani haytta bence bundan sonrasında en byük acı evlat acısı olur bilmiyorum abartıyor beni onların sorunlarına çekiyor rahatsız ediyor yani sürekli mi aklında olur garip

Adam destek almaya açık.
Durum kurtarılabilir demek bu.
İyiyken herkes sever, kötü günde sevgiyi, sabrı görmek lazım.
Susun, oturun demiyorum yanlış anlamayın.
Problemi aşmak için savaşın, elinizden geleni yapın.
Adamın özü bu değilmiş nihayetinde.

Ciddi bir konuşma yapın eşinizle. Sanırım 2 çocuktan sonra boşanamayacağınızı düşündüğünden bir rahatlık gelmiş beyfendiye.Karşınıza alın ve tüm problemleri kırgınlıklarınızı anlatın.Ben bu şekilde devam edemem diyin.Devam etmek istiyorsan aile terapisi almamızı istiyorum vs diyebilirsiniz. Sonra da çocuklarınızı da alıp ailenizin yanına gidin ,gidebileceğinizi görsün,sizsizlik nasıl olurmuş anlasın.Bu süreçte hem kafanızı toplar hem de eşinizin durumuna göre bir yol alırsınız.Hakkınızda hayırlısı.

Heh işte bende bu kafadayım ona yardımcı olmak isterim ama hakaret var küfür ya ki en nefretim dönen şeydir bilir kendiside ki bizim böyle bir evliliğimiz yok. Bana en çok koyanda bu ağır geliyor. Ben sürekli onun sözlerine tepki verdim hep karşılık vererek bak bu yanlış olmaz vs diye uyardım bu süreçte bana kendisi bu teklifte bulundu istersen git annende kafanı dinle iyi değilsin dedi. Bana iyi değilsin dedi şaka gibi

İnanmiyorum ya, senın bunca cabana insanlığına ragmen annene git diyen o mu?
Valla bence git.

Aklından hiç çıkarmıyorlar ailelerinin sorunu olunca evladı yada eşi rahatsizlansa öyle dert olmaz.sizi çok iyi anlıyorum

Yani bu çok yanlış işte ona bunu dile getirmeye çalıştım bardağın dolu tarafına bak evet zor belki ama bunu yap yanlışsın ben kötü söze ah canım diyecek birisi değilim kötü geliyor yanlış geliyor bana çok ya ama kafa o kadar dolu ki benim söylediklerimi yanlış anlıyor ya mesela şöyle diyim evde hep aöık arıyor geçen yemek tuzlu olmuş elinin ne zaman ayarı oldu ki senin diyor bana. Normalde bu dili kullanmaz

Kendi gitsin ver valizi eline sen niye düzenini bırakıyorsun sorun çıkartan o bence sakın gitme al maaş kartını elinden yolla gitsin,inan katlanmaya degmezler.

Evet normalde bu değil yani iyi bir eş güzel bir adamdı. Ne yapsam bilmiyorum

Gidebileceğimi bilir aslında yani elinde mesleği olan kendine güvenen bir kadınım ben o da biliyor bunu istersem giderim çok güzel hayat kurup çocuklarıma bakarım. Mesela akşaö dedi ki annemi öyle göreceğime ölsem daha iyi yaşamak zor geliyor sıkıldım artık dedi şok oldum yani nebilim kafasında ne var anlamdım ama anneme gitme düşüncesini birkaç gündür kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…