Ne yapmalıyım iyi değilim

Aklından hiç çıkarmıyorlar ailelerinin sorunu olunca evladı yada eşi rahatsizlansa öyle dert olmaz.sizi çok iyi anlıyorum
Ya çok garipler gerçekten elinden bşr hayat kayıp gidiyor belki haberi yok annesi gelmiş 65 yaşına babası 70 küsür babası annesine zulüm ediyormuş ama adam hasta var mı yapacak şey yok Allahın takdiri elden ne gelir

Kendi gitsin ver valizi eline sen niye düzenini bırakıyorsun sorun çıkartan o bence sakın gitme al maaş kartını elinden yolla gitsin,inan katlanmaya degmezler.
Onun kazandığı paraya ihtiyacım yok ki zaten de böyle kesip atılmalı mı yani içimde hep acabalar var adam böyle değil çünkü normalde

Onun kazandığı paraya ihtiyacım yok ki zaten de böyle kesip atılmalı mı yani içimde hep acabalar var adam böyle değil çünkü normalde
Güzelce konuşun destek alsin kabul etmezse bir süre yanlız bırakın annenize gidin yada o gitsin ilgilenmeyin ,yoksa sizi yıpratır olduğu kafaya sizde gelirsiniz.aynisina yakınını yaşadım çok uğraştım kendine gelsin diye şimdi olsa inan hiç ugrasmazdim benim de hayat enerjimi bitirmisti.

İki çocuk babası biri olarak öyle bir cümle kurmaya hiç hakkı yok.Cidden terapiye ihtiyacı var.Siz bence bir terapist ayarlayın,randevu alın vs vs.Bu ruh haline de hakaretlerine de daha fazla katlanamayacağım,düzelmek ve yuvanı kurtarmak istiyorsan gidersin vs diyin.Gitmezse zaten nasıl o şekilde devam eder ben de bilmiyorum.

O kadar ona karşı sabrımı bitirdiki hala ailesiyle ilgili bir şey söylemeye kalksa canımı az sıksa kapıyı gösteriyorum çok yoruldum ,artık yaptiklarini yapamıyor ama sabrımı bitirdi kendide rahatladi

Öyle yapacağım yarın bir olsun bakalım konuşup halledeceğim destek alalım. Ya da bırakacağım oluruna ne olursa bahtımıza ama kendimi eşimin o ailesi içn yıpratmam dolaylı da olsa

Bende onu söyledim bu çocuklara rağmen kafandan bunu geçirmeye hakkın yok senin dedim sen bakarsın onlara güçlü kadınsın dedi bana kendine gel saçmalama başkalarının hayatları için güzelim hayatımızın içine bıçıyorsun dedim sustum aşırı kızdım destek almaya açık birisi zaten ki normalde cidden böyle bir adam değil beni şok edende bu ua da sakladı mı 10 yıldır kimliğini kişiliğini acaba

O kadar ona karşı sabrımı bitirdiki hala ailesiyle ilgili bir şey söylemeye kalksa canımı az sıksa kapıyı gösteriyorum çok yoruldum ,artık yaptiklarini yapamıyor ama sabrımı bitirdi kendide rahatladi
Keşke ağaç kabuğundan çıksa bazıları daha mutlu olacağız böyle. Hiç öi mutlu etmezler

MAddi imkanlar yeterliyse alzhemier hastası babayı bu tip hastalara bakım veren özel bir bakımevine yatırsınlar belli ki kv ona bakamıyor.
Eleştirmiyorum çünkü bu tip hastalarla uğraşan hasta yakınları bir süre sonra psikolojik desteğe ihtiyaç duyuyorlar.
Bu çözüm olmaz denirse eve yatılı hasta bakıcı tutup kvyi biraz rahatlatsınlar.
Ana-oğul ikisi de psikolojik destek alsınlar.
Siz de eşinize bir süre evden ayrılmasını ve düşünmeye ihtiyacınız olduğunu söyleyin.
Allah yardımcınız olsun.

Sanırım kv deniz ile araniz iyi değil yukarıda öyle bir cümle okudum gibi yanlışsa düzeltiyorum.

Eşiniz acaba söyle düşünmüş olabilir mi ?
" Babamin rahatsızlığı arttı annem de çok bunaldı , ablam biraz babamla ilgilense de annem de bize gelse " fakat sizin bu fikri desteklemeyeceginizi bildiği için acaba bu gosterdigi tavir bu sebeple olabilir mi , bir de demis ya size .... "annene git istersen."Belki de annesini evinize getirecek. Sizi suçlayarak kendinizi suçlu hissettirerek yapacak bunu ki annesinin gelmesini hakli bir nedene bağlasin.

Kv eşimin ablası ile beraber bakıyor babasına evlenmemiş bir görümcem var onlarla yaşıyor kv tek başına bakmıyor. Önyargılı davranmak istemiyorum kendisini sevmediğim için kötü düşünmek istemem ama kvm çok sorunların kadınıdır her şeyde ağlar acındırır kendisini. Oğluna da yapıyır bunu mesela 1 yaşadı ya 1000 anlatır hiç abartısız. Çok zor durumdalar farkındayım o yüzden içimden de bir şey diyemiyorum ama işte kızıyır insan durumları ona müsait değil zaten şuanda iki görümcem kv yardımlaşa yapıyırlar

He yok öyle bir şey yapmaz eşim düşüncesini söyler ayrıca oturduğumuz sitede kv min eşyalı bşr evi var lüks boş duran bir ev ama onlar eski evlerinde yaşıyorlar yani gelek istese zaten bir evleri var. Kp o evi kirletmesin diye getiriyorlar adamı. Kv içmş de sevmem doğru okumuşsunuz

Gerçekten mi ya evet sizi tanıyorum konularımda konuştuk sık sık. Bunu sunacağım eşime
Ben bilinçaltının neler yaptırabileceğine çok inanırım. Ablası, annesi mutsuz olunca seni mutlu etmiyor-edemiyor olabilir. Şu durumda neredeyse seni mutlu görmek ona vicdan azabı bile çektirir. Tabi görümce de eşini etkilemiş olabilir, ben senin gibi olsam kocam kapıya koyardı diyen görümce.

Ablasının evliliğinin bitmesine üzülürken kendi evliliğinden olacak.. Size hakaret etmesi bir kenara, asla kabul edilir değil. Depresyon da sanırım.

Eşimde bir dönem yakın akrabalarından teyze, hala, babanne art arda kaybetti. O dönem başladı hiç birşeyin anlamı yok artık. Hayatın anlamı yok. Vefat edenler de 70 li yaşlarda insanlar. Suratı sürekli asık, modu sürekli düşük. En sonunda kızdım yaşlı insanlar zaten, küçücük çocukların var ne bu hal diye. Bir süre sonra bıraktı

Diye diye zaten adama farklı bir şekil kazandırdıklar ama eşim de değişmeye meyilliymiş demek ki. Bana olan konuşmaları sizin iyi olmanızı isteriz ama dolaylı yoldan hatta şyan doğrudan bozuyorlar ayrıca onlara eşim için başkalarının sorunları ile bizi üzüyor annesi babası ablası derken bize sorun çıkarıyor dedim haberleri de var

Benimkisi bırakacak gibi değil sanki sürekli problem odaklı oldu. O hep yanımda olan adam hep karşımda hep kavga etsek edecek ki normalde böyle değildi şuan eski adam bir daha geri dönmez gibi geliyor ama beni kaybediyor sanki içimde hep kırgınlık kızgınlık var

benim de ilk iki buçuk yılım eşimin aile problemlerini yansıtması sebebiyle kötü geçti. Annesiyle kaç kere konuştum pek umursamadı. Bir tartışmada abisine söyledim şimdi pek yansıtmıyorlar. Bilmem sizde işe yarar mı.. en iyisi eşinizle oturup tartışmadan konuşmak.

Aynen öyle oluyor. Ailem orada mutsuzken ben burada mutluyum diye huzur kaçırıyor bazı eşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…