Kızlar 6 yıllık evliyim ama toplamda eşimle 10 yıldır beraberiz. Genelde anlayışlı, espirili beni seven, düşünen, koruyan, kötü söz etmeyen, bana düşkün bir eşim vardı. Vardı çünkü artık yok. İki küçük bebeğim var 25 aylık 6 aylıklar onların bakımında bana her zaman yardımcı olurdu daha doğrusu görevini yapardı. Ev temiz değilse sorun etmez yemeğe laf etmezdi. Fakat şu 2 aydır belki daha fazla zamandır sürekli ters gidiyor her şey bana sürekli hakaret içerikli konuşuyor sebepse babası alzeihmer oldu ablası vr annesi bakıyorlar babası üzücü şeyler yapıyor hepsini uğraştırıyor eşimde babasına başta üzüldü sonra annesine üzülmeye başladı babası aralarında çok sevilen bir adam değildi hatta ölse de rahat etsek derlerdi ama ben bir kötülüğünü görmedim neyse birde evli ablası var eşiyle sorunlar yaşıyor üzülüyor tedavi görmeye başladı sürekli boşanma durumundalar. Fakat ben bu sorunların evliliğimize sürekli yansımasından rahatsızım hemde çok zaten kp dışında hiçbirisini sevmiyorum uzak kalıyorum hep fakat eşim onların sorunları ile büyük kızıma ters yapıyır büyük dedi9im 25 aylık bana küfür hakaret vs şok oluyorum adamın içinden canavar çıktı sanki. Sık sık aklıma boşanma mevzusu geliyor he buarada eşimi özel anlamda da çok görmüyorum böyle davranmasu zaten bunda etken birde ikimci kızım doğunca çok beraberlik yaşayamıyoruz bunu neden söylüyorum yani yakın arkadaşlarımdan yaa bu tarz ilişki olmayınca insan uzaklaşıyor yorumları aldıö o yüzden sizinde fikrinizi alayım dedim ama ben şu durumda bana hakaret eden bir adamla yakın olmak istemiyorum zaten. Çok üzgünüm şoktayım kötüyüm yani o sorunlarla ben yalnız kaldım sanki eşim çocukların bakımına yardım etmiyor şuan sürekli surat asık vs. Ne yapmalıyım aklımdan hep ayrıl ya bu ne geçiyor ama bu bir süreç mi ama neden bana böyle oldu of bilmiyorum o güzel koca artık yok