Ne yapmalıyım iyi değilim

Eşinizin babasının hastalığı eşinizi üzmüş olabilir üzerine ona bakan annesi ve ablası da her konuşmalarında bundan dert yanip yardım talep edebiliyor olabilirler. Aslında eşiniz böyle değilmiş yaşadıkları ağır gelmis o sebeple böyle davranıyor olabilir. Bunlar hakaret etmesini haklı göstermez ama inişli çıkışlı oluyor evlilikler her zaman bal şeker değil. Eşinizin yanında olduğunuzu duruma üzüldüğünü zu belli edin ancak hakaret ve çocuklara yükselme olmaması gerektiğini söyleyin. Bunlara rağmen devam ediyorsa aynı hareketlere biraz uzak kalın ailenizin yanına gidin.

Kızlar 6 yıllık evliyim ama toplamda eşimle 10 yıldır beraberiz. Genelde anlayışlı, espirili beni seven, düşünen, koruyan, kötü söz etmeyen, bana düşkün bir eşim vardı. Vardı çünkü artık yok. İki küçük bebeğim var 25 aylık 6 aylıklar onların bakımında bana her zaman yardımcı olurdu daha doğrusu görevini yapardı. Ev temiz değilse sorun etmez yemeğe laf etmezdi. Fakat şu 2 aydır belki daha fazla zamandır sürekli ters gidiyor her şey bana sürekli hakaret içerikli konuşuyor sebepse babası alzeihmer oldu ablası vr annesi bakıyorlar babası üzücü şeyler yapıyor hepsini uğraştırıyor eşimde babasına başta üzüldü sonra annesine üzülmeye başladı babası aralarında çok sevilen bir adam değildi hatta ölse de rahat etsek derlerdi ama ben bir kötülüğünü görmedim neyse birde evli ablası var eşiyle sorunlar yaşıyor üzülüyor tedavi görmeye başladı sürekli boşanma durumundalar. Fakat ben bu sorunların evliliğimize sürekli yansımasından rahatsızım hemde çok zaten kp dışında hiçbirisini sevmiyorum uzak kalıyorum hep fakat eşim onların sorunları ile büyük kızıma ters yapıyır büyük dedi9im 25 aylık bana küfür hakaret vs şok oluyorum adamın içinden canavar çıktı sanki. Sık sık aklıma boşanma mevzusu geliyor he buarada eşimi özel anlamda da çok görmüyorum böyle davranmasu zaten bunda etken birde ikimci kızım doğunca çok beraberlik yaşayamıyoruz bunu neden söylüyorum yani yakın arkadaşlarımdan yaa bu tarz ilişki olmayınca insan uzaklaşıyor yorumları aldıö o yüzden sizinde fikrinizi alayım dedim ama ben şu durumda bana hakaret eden bir adamla yakın olmak istemiyorum zaten. Çok üzgünüm şoktayım kötüyüm yani o sorunlarla ben yalnız kaldım sanki eşim çocukların bakımına yardım etmiyor şuan sürekli surat asık vs. Ne yapmalıyım aklımdan hep ayrıl ya bu ne geçiyor ama bu bir süreç mi ama neden bana böyle oldu of bilmiyorum o güzel koca artık yok
Yani 2 aylık bir süreçmiş.Biraz daha sabredip destek olmaya çalışın.Neşesini yerine getirmeye çalışın.İşte güzel giyinin güzel bir gece geçirin.Oyun falan oynayın.Paylaşım olsun.Düzelmezse siz bilirsiniz öyle karar verirsiniz

benim de ilk iki buçuk yılım eşimin aile problemlerini yansıtması sebebiyle kötü geçti. Annesiyle kaç kere konuştum pek umursamadı. Bir tartışmada abisine söyledim şimdi pek yansıtmıyorlar. Bilmem sizde işe yarar mı.. en iyisi eşinizle oturup tartışmadan konuşmak.
Eşimle konuşabilirdik ama şuan konuşamıyoruz ona çok kızgınım hemen patlıyorum. Ailesine söyledim ben birkez sizin sorunlarınız ile bizi üzüyor diye tüm aile bireyleri biliyor ama annesi halq ısrarla ağlayarak anlatmaya sorun çıkarmaya devam ediyor biliyorum zor ama bu kadarda nebilim yansıtmak çok saçma

Eşinizin babasının hastalığı eşinizi üzmüş olabilir üzerine ona bakan annesi ve ablası da her konuşmalarında bundan dert yanip yardım talep edebiliyor olabilirler. Aslında eşiniz böyle değilmiş yaşadıkları ağır gelmis o sebeple böyle davranıyor olabilir. Bunlar hakaret etmesini haklı göstermez ama inişli çıkışlı oluyor evlilikler her zaman bal şeker değil. Eşinizin yanında olduğunuzu duruma üzüldüğünü zu belli edin ancak hakaret ve çocuklara yükselme olmaması gerektiğini söyleyin. Bunlara rağmen devam ediyorsa aynı hareketlere biraz uzak kalın ailenizin yanına gidin.
Her seferinde her kavga çıktığında eşimi arıyorlar kurtar diye. Sokağa çıkma yasağında aradılar kaç kez çıkıp gidemez evde mahvoldu sinirden üzüntüden sonra eczaneye gitme bahanesi ile gitti ceza yazarlarsa yazsınlar gerekirse dedi çıktı gitti. Sürekli al gezdir gezmek için kavga çıkarıyor diyorlar hep çıkartıp gezdiriyor eşim babasını annesi ablası ağlıyor evdeki ablası aramasa evli olan arıyor git al diye

Yani 2 aylık bir süreçmiş.Biraz daha sabredip destek olmaya çalışın.Neşesini yerine getirmeye çalışın.İşte güzel giyinin güzel bir gece geçirin.Oyun falan oynayın.Paylaşım olsun.Düzelmezse siz bilirsiniz öyle karar verirsiniz
2 aylık ama çok ağır geldi çünkü hiç böyle yapmaz. O ağır konuştukça ağzına edesim geliyor değil yaklaşmak ama biraz daha sakin olacağım bakalın o zaman ne olacak böyle devam ederse zaten bu evlilik biter her zöan yanındayım her koşulda ama beni sevmediğim insanların üzüntüsü ile yıpratmasına izin veremem bekleyeceğim

2 aylık ama çok ağır geldi çünkü hiç böyle yapmaz. O ağır konuştukça ağzına edesim geliyor değil yaklaşmak ama biraz daha sakin olacağım bakalın o zaman ne olacak böyle devam ederse zaten bu evlilik biter her zöan yanındayım her koşulda ama beni sevmediğim insanların üzüntüsü ile yıpratmasına izin veremem bekleyeceğim
Yani tabi saygılı konuşsun bu konuda uyar

Durumunuza çok üzüldüm. Eşiniz içinde hiç kolay degil fakat dengeyi kurması gerektiğini okkalı bir şekilde öğrenmesi silkelenmesi lazım. Ablasına annesine söylemeniz kar etmez ki etmiyormusta. Eşiniz kendi evini evliliğini düşünüyorsa ona göre davranmalı ve artık tahammül sınırlarını astığınızi bilmeli hayır artık boyle bir niyeti yoksa alın çocukları ailenizin yanına gidin tek başına yaşasın. Ama sizi evliliğini ailesini kaybettiğini anlamasi lazım.

yine bir cümleye kitlendim.
evi temizlemeyip yemek yapmayınca sorun etmiyordu.

bu bir lüks değil sorun etmeyi geçtim siz yapmadıysanız onun yapması gerekir zaten

Bunlar çok bunaltmis olmalı onu anladığınızı bilmeye ihtiyaci var ama dediğim gibi hakeret ve yükselme olmaması konusunda net olun ona karsi birazcık sabır ile doğru hareketler ile eskiye doneceginizi umuyorum

Durumunuza çok üzüldüm. Eşiniz içinde hiç kolay degil fakat dengeyi kurması gerektiğini okkalı bir şekilde öğrenmesi silkelenmesi lazım. Ablasına annesine söylemeniz kar etmez ki etmiyormusta. Eşiniz kendi evini evliliğini düşünüyorsa ona göre davranmalı ve artık tahammül sınırlarını astığınızi bilmeli hayır artık boyle bir niyeti yoksa alın çocukları ailenizin yanına gidin tek başına yaşasın. Ama sizi evliliğini ailesini kaybettiğini anlamasi lazım.
Bugün onunla konuştum beni ilk kez kaybediyorsun 10 yıldır bir kez bile böyle hissetmedim ben ama şuan bir şeyler bitecek dedim. Haklısın iyi değilim dedi sustu. Konuşma bu kadar oldu ama daha sakin gibi en azından saçma şeylere takmadı son birkaç saattir.

Back
X