• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım? Lütfen yardım

Carries

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
69
1
18
35
Muğla
Benim güzel giden bir ilişkim var. Aramızda tek sorun eski sevgilim. Bir ara annen onunla konuşmuştu neden ben konuşmuyorum dedi. Annem de eski sevgilim ile konuşurken sevgilim olduğunu bilmiyordu hani sonradan fark ettip konuşmayı kesmişti. Sonra ben bunu anneme anlattım dedim böyle böyle dedi benim annem de hiç sevmez nişan olsun önce sonra samimi oluruz der.Ki bizim ilişkimiz daha yeni. Neyse annem üzülmeme daynamadı konuştu sonra onlar konuşurken annem ile annesi tanışmaya karar verdi. İlk çok heyecan yaptım sevindim. Ama şimdi bana çok erken gelmeye başladı alttan alta da söyledim ama ben seni ciddiye alıyorum sen almıyor musun diye trip yedim. Evet tanışmaları istiyorum çok da mutuluyum ama sanki erken gibi. İki anne de plan yapıyor sevgilim çok heyecanlı ama ben bu düşünceden kurtulup nasıl o gün oraya gideceğim bilmiyorum. Yardım edin ne yapmayalım sevgilime erken mi demeliyim yoksa heyecan mı yapmalıyım:44:

Öncelikle kaç yasindasin?. Tahminimce kucuksun daha yeni tanisiyorsaniz biraz zaman verin kendinize aileleri hiiiic bulastirmayin cnku o zmn kendini daha agir bir yükün altında buluyorsun:ssz:

Son düzenleme:
anneniz sizin uzulmemeniz icin prensiplerinden taviz vermis,
fakat diger anne ile tanısılacak kadar devam ettirmesine gerek yok bence.

erkek arkadasınızla ciddi olunsa bile erken oldugunu dusunuyorsanız bunu usanmadan anlatacaksınız.
nisanlılar bile 1-2yıl uzayınca aileler kavgaya baslıyor.
tabi yuzuk olmadan hatta nikah bile olsa aileyle yuzgoz olmaya gerek yok diye dusunuyorum.

Öncelikle kaç yasindasin?. Tahminimce kucuksun daha yeni tanisiyorsaniz biraz zaman verin kendinize aileleri hiiiic bulastirmayin cnku o zmn kendini daha agir bir yükün altında buluyorsun:ssz:

evet küçüğüm daha 21 yaşındayım:) Tanışmadan buldum annem yılbaşında aramış yeni yılını kutlamak için o da annesini arattırdı heyecandan ölüyordum ama sonra bir şey hissettim sanki bunlar için erken daha yaşanacak şeyler var diye bir de ya kavgamızda ben seni annem ile tanıştırdım derse diye korkuyorum

anneniz sizin uzulmemeniz icin prensiplerinden taviz vermis,
fakat diger anne ile tanısılacak kadar devam ettirmesine gerek yok bence.

erkek arkadasınızla ciddi olunsa bile erken oldugunu dusunuyorsanız bunu usanmadan anlatacaksınız.
nisanlılar bile 1-2yıl uzayınca aileler kavgaya baslıyor.
tabi yuzuk olmadan hatta nikah bile olsa aileyle yuzgoz olmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Annem de benim gibi çabuk karar veriyor normal şartlar altında bayramda tanışacaklardı ama annem kaza geçirdi geçen annem ile konuşurken bu durumdan onunda rahatsız olduğunu fark ettim bence onun annesi de rahatsızdır.İlk herkes hatrına sustum ama şimdi düşünmeye başaldım.

Annem de benim gibi çabuk karar veriyor normal şartlar altında bayramda tanışacaklardı ama annem kaza geçirdi geçen annem ile konuşurken bu durumdan onunda rahatsız olduğunu fark ettim bence onun annesi de rahatsızdır.İlk herkes hatrına sustum ama şimdi düşünmeye başaldım.

canım anneler bu konuda tecrubeliler neyin zamanı dogru yanlıs daha iyi karar verirler.
icinize sinmeyen bu isten guzel sozle sıyrılın,
daha cok gencsin, hem iliskiniz birazcık otursun, bakalım daha neler olacak...

seni evde tutamıyor surekli aklın bes karıs havada geziyor gorseydi getir su cocugu bir tanıyayım derdi,
ciddiyet dusundugunden degil endisesini gidermek icin.

iliskiniz guzel ilerleyip hazır oldugunuzda ise is cidiye binip istemeye gelmeden once bir goreyim kızmı ve bizim aileye uygun mu derdi.

şimdi dedim anneleri tanışması için biraz erken değil mi diye:) biraz konuştuk sen bilirsin dedi üstümden koca yük kalktı şu anda derken hemen istemiyorsun belli yada ciddi değilsin dedi ben ne yapacağım :( etrafımızda ki herkes ailesi ile erkenden tanışıyor bir arkadaşım iki aylık ilşkisinde tanıştı ama ben hiç hoş karşılamıyorum :( bir de sevgilim çok alıngan sanırım

Son düzenleme:
canım anneler bu konuda tecrubeliler neyin zamanı dogru yanlıs daha iyi karar verirler.
icinize sinmeyen bu isten guzel sozle sıyrılın,
daha cok gencsin, hem iliskiniz birazcık otursun, bakalım daha neler olacak...

seni evde tutamıyor surekli aklın bes karıs havada geziyor gorseydi getir su cocugu bir tanıyayım derdi,
ciddiyet dusundugunden degil endisesini gidermek icin.

iliskiniz guzel ilerleyip hazır oldugunuzda ise is cidiye binip istemeye gelmeden once bir goreyim kızmı ve bizim aileye uygun mu derdi.
Bende böyle düşünüyorum her şeyin zamanı var ve o zaman sanki bz bir yuva kurmaya karar verirsek değil mi ben mi yanlış düşünüyorum. Şimdi benim annem seninle tanışmak istiyor diyor. Güzelce söyledim ama yok. Saçma sapan ilişkiler bile tanışıyor biz neden tanışmıyoruz diyor

Cooookkkk erken !!
Daha siz dogru durust tanismadan Aileleri karistirmayin
Bence , annenizinde onunla konusmamasi lazimdi
Bukadar kisa bir surede ,ama bu okadar cok
onemli degil..
ama ailelerin tanismasina erken kesinlikle once
Sizin.birbirinizi detayli tanimaniz lazim.

Back
X