Evden giden sizsiniz...mesaja cevap vermeyen yine sizsiniz...niye gelsin ki beni istemeyeni bende istemem..Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
Barışmak istiyorsunuz galiba evlilik bu eşler arası sen aradın ben aradım olmamalı siz arayın adam zaten konuşalım demiş...Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
Benimle ilgilenmiyordu. Ben de kavga ettim.Konuyu biraz daha açarsanız kavga sebebi vs. daha iyi yardımcı olabiliriz.
Tek sorun bumu ve sorun çözme yönteminiz bumuBenimle ilgilenmiyordu. Ben de kavga ettim.
Ee halen ilgilenmiyor demekki gitsen de değişen bişey yok niye üzülüyorsunkiBenimle ilgilenmiyordu. Ben de kavga ettim.
olgunlaşmadan evlenirseniz böyle çocuk oyuncağına çevirirsiniz.e aferin iyi yaptın.zırt pırt evden mi gidilir?gerçekten boşanma niyetin yoksa ne diye evi terk ediyorsun? fazla naz aşık usandırır.ben olsam ben de aramam.çok barışmak istiyorsan sen arayacaksın, bir daha da çocuk çocuk davranmayacaksın.Benimle ilgilenmiyordu. Ben de kavga ettim.
Benimle ilgilenmiyordu. Ben de kavga ettim.
Öfkeyle kalkan zararla oturur . Keşke babanı aramakta acele etmeseydin .. hem gitmişsin hem cevap vermemişsiniz..Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?