Cevap vermemekle iyi yapmışsınız. Bırakın sizsizligi yaşasın, böyle sizin kiymetinizi anlayacaktır. Erkeklerin ilk 2 3 aydan sonra jeton düşüyormuş ilişki koclarina gore. Daha zamanı var. Sizi seviyorsa size ulaşacaktırEşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
Cevap vermemekle iyi yapmışsınız. Bırakın sizsizligi yaşasın, böyle sizin kiymetinizi anlayacaktır. Erkeklerin ilk 2 3 aydan sonra jeton düşüyormuş ilişki koclarina gore. Daha zamanı var. Sizi seviyorsa size ulaşacaktır
Siz ne istiyorsunuz?Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
Sizin kaprislerinizle uğraşmak istememiş demek ki. Babanızın evinde Elsalı beslenme çantanızla oturun şimdi.Eşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
Sébep neden ayrildinizEşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
Lütfen sizde arayıp sormayın o sizi arayana kadarEşimle 1.5 aydır ayrıyız. Kocamla tartıştık ve babamı çağırdım annemle gelip beni alıp götürdüler. Annem kocama " Bir daha seni kapımda görmek istemiyorum" dedi. Kocamla sık sık tartışırdık. Beni almak için gelmedi. Mesaj artı konuşalım diye ben cevap yazmadım. Beni artık aramıyor
Gitmek isteyeni bırak gitsin diyor. Adam sensiz kalarak zaten seni gerçekten sevip sevmediğini anlayacak. Sevmiyorsa da gider. Sevgi yoksa bir ömür nasıl birlikte yaşanır, o evliliğin çekilir katlanilir tarafi olur mu diyor.Ya tam aksine "oh mis. Kavga yok, gürültü yok, karışan aile yok" dese? Öylelerini de çok görüyoruz etrafta. O durum için ilişki koçlar ne öneriyor?
Gitmek isteyeni bırak gitsin diyor. Adam sensiz kalarak zaten seni gerçekten sevip sevmediğini anlayacak. Sevmiyorsa da gider. Sevgi yoksa bir ömür nasıl birlikte yaşanır, o evliliğin çekilir katlanilir tarafi olur mu diyor.Ya tam aksine "oh mis. Kavga yok, gürültü yok, karışan aile yok" dese? Öylelerini de çok görüyoruz etrafta. O durum için ilişki koçlar ne öneriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?