- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ayrıldımBekletmek istemiyorsan ayril adamdan ama asla kacmak gibi bir HATA yapma.
Peki her şey bu mu. Kariyer para
Valla bravo cok guzel yazmissin hanim kizimiz anlar insallah.Birincisi: Senin henüz çok başarılı bir eğitim hayatın falan olmamamış. Çünkü daha lise mezunusun. Eğitim hayatının asıl önemli ve başarılı olup olmadığını belirleyen kısmı liseden sonra başlar. O yüzden hiç de kendini büyük görme.
İkincisi: "Onunla kurduğum bu küçük yuva" ne tatlı bir ifade dimi. Ama ortada ne bir yuva var aslında ne de bir "kurma" faaliyeti var. Saf saf hayal kurup gerçek zannediyorsun sanırım. Hayaller ve gerçekler hiç de öyle benzemiyor birbirine.
Üçüncüsü: 18 yaşındasın. Adam senden 9 yaş büyük ve köyde ailesiyle yaşıyor. Tabi ki olgun davranacak tabi ki el üstünde tutacak. Tabi ki anlayışlı olacak. Üç gün sonra başka da 18 yaşında kız bulursa ama ona da aynısını yapacak emin ol. Bir kaçmaya ikna etsin seni. Annesinin evine soksun. Ondan sonra gör sen nasıl ciciymiş.
Dördüncüsü: İki kere parasının kıymetini biliyor diye yazmışsın. Sen bilmiyorsun ama bilinçaltın biliyor. Adam cimri. Cimri adamdan hiç de iyi bir koca olmaz. Huzurlu mutlu bir evlilik de olmaz.
Beşincisi: Okudum, şu an doktoramı yapıyorum. İyi para kazanıyorum sayılır ülke şartlarında ama bir kaç seneye yükseldiğimde çok daha iyi olacak. O parayı harcamaya bol bol zamanım var, emin ol. Evet doktorlar çok yoğun oluyor ama doktor olmak zorunda da değilsin. Doktorluk para için yapılacak meslek de değil zaten daha çok gönül işi.
Altıncısı: Elalem ne der diye okuma. Hatta bence sen hiç okuma. Hevesin yok çünkü. Kazanamamışsın da. Bu ülkeye ara eleman da lazım. Bir fabrikada falan çalışırsın ülkeye katkın olmuş olur. Onurunla yaşarsın. Şehirden köye 18 yaşında kaçıp gitmiş, kaynana ve koca zulmünden kafayı yemiş, ailesi çok katı diye geri de dönemeyen, mahallenin gençlerine aah ah ben doktor olacaktım da olmadım, istesem kazanırdım da ben istemedim(!), çok aşıktım çok diyen teyzesi olmaktan iyidir.
Ayrıca... Tabi tatlım eminim okumanı çok istiyordur. İstemiyor olsa zaten sana, bana 18 yaşında saf kız lazım, hem vücudun sarkar senin dört seneye, öyle birini istesem o yaşta bulurdum derdi mutlaka. Neden demesin öyle düşünüyor olsa dimi?
Yorumunuz çok güzel sağolun. O hazır hep evlilik için. Flört dönemini aştık. Benden her zaman evlilik isteyecek. Ben de o kadar seni bekletip günahını almamak için ayrıldımCanım seni çok iyi anlıyorum ayrılmak yerine birbirinizi daha fazla tanımak için zaman tanısaydınız yaşın küçük bitanem senden 1 yaş büyük olsa anlardım beraber sabreder beklerdiniz bi kaç sene ama 9 yaş diyorsun.
Tavsiyem bi kaç sene daha flört edin. .
Yağmur yağınca herkesin dökülecek boyaları vardır. .
Hakkında herşeyin güzel olması dileğiyle.
Nasıl bir mantığın var? Bu bir kişiyi reddetmekle artık hayatın kariyer para mı olacak yani? İnsanlar kaç kere aşık oluyor baştan başlıyor.Peki her şey bu mu. Kariyer para
Hakkında hayırlısı olsun burda herkes oek çok şey yazacak sana ama unutma Kaderinde ne varsa onu yaşayacaksın canım benim.Yorumunuz çok güzel sağolun. O hazır hep evlilik için. Flört dönemini aştık. Benden her zaman evlilik isteyecek. Ben de o kadar seni bekletip günahını almamak için ayrıldım
Her sey degil ama cogu sey bu evet.on yil sonra daha iyi anlarsin.benim bi tane cocukluk arkadasim vardi.ortaokuldayken bi cocukla cikmaya basladi.cocuk da ilkokul mezunu serseri bi tip.lise bitip uniye baslayinca kiz, tabi ortami cevresi hayata bakisi her seyi degisti.sevgilisinden ayrildi haliyle.cocuk maalesef bunu kaldiramayip intihar etti.diyecegim simdi cok gencsin hersey toz pembe ama zamanla senin de fikirlerin hayata bakisin degisecek simdi asik oldugun bu adam gozune yetersiz gelecek.o yuzden evlilik falan sakin oyle bi hata yapma okulunu oku meslegini eline al karsina daha neleri cikacak.Peki her şey bu mu. Kariyer para
Ya sabr ! Kız kaçıcammı dedi şöyle yorum yapmak için yorum yapmayın allah aşkına yakacma.
Olabilir. Ama acaba bana onun kadar değer veren birini bulabilecek miyim bir daha
Öncelikle, sert üslübunuzu sevdim annem gibi konuştunuz. Zaten iyiliğimi istemeseniz bu kadar uzun yazıya zahmet etmezdiniz çok teşekkür ederim.Birincisi: Senin henüz çok başarılı bir eğitim hayatın falan olmamamış. Çünkü daha lise mezunusun. Eğitim hayatının asıl önemli ve başarılı olup olmadığını belirleyen kısmı liseden sonra başlar. O yüzden hiç de kendini büyük görme.
İkincisi: "Onunla kurduğum bu küçük yuva" ne tatlı bir ifade dimi. Ama ortada ne bir yuva var aslında ne de bir "kurma" faaliyeti var. Saf saf hayal kurup gerçek zannediyorsun sanırım. Hayaller ve gerçekler hiç de öyle benzemiyor birbirine.
Üçüncüsü: 18 yaşındasın. Adam senden 9 yaş büyük ve köyde ailesiyle yaşıyor. Tabi ki olgun davranacak tabi ki el üstünde tutacak. Tabi ki anlayışlı olacak. Üç gün sonra başka da 18 yaşında kız bulursa ama ona da aynısını yapacak emin ol. Bir kaçmaya ikna etsin seni. Annesinin evine soksun. Ondan sonra gör sen nasıl ciciymiş.
Dördüncüsü: İki kere parasının kıymetini biliyor diye yazmışsın. Sen bilmiyorsun ama bilinçaltın biliyor. Adam cimri. Cimri adamdan hiç de iyi bir koca olmaz. Huzurlu mutlu bir evlilik de olmaz.
Beşincisi: Okudum, şu an doktoramı yapıyorum. İyi para kazanıyorum sayılır ülke şartlarında ama bir kaç seneye yükseldiğimde çok daha iyi olacak. O parayı harcamaya bol bol zamanım var, emin ol. Evet doktorlar çok yoğun oluyor ama doktor olmak zorunda da değilsin. Doktorluk para için yapılacak meslek de değil zaten daha çok gönül işi.
Altıncısı: Elalem ne der diye okuma. Hatta bence sen hiç okuma. Hevesin yok çünkü. Kazanamamışsın da. Bu ülkeye ara eleman da lazım. Bir fabrikada falan çalışırsın ülkeye katkın olmuş olur. Onurunla yaşarsın. Şehirden köye 18 yaşında kaçıp gitmiş, kaynana ve koca zulmünden kafayı yemiş, ailesi çok katı diye geri de dönemeyen, mahallenin gençlerine aah ah ben doktor olacaktım da olmadım, istesem kazanırdım da ben istemedim(!), çok aşıktım çok diyen teyzesi olmaktan iyidir.
Ayrıca... Tabi tatlım eminim okumanı çok istiyordur. İstemiyor olsa zaten sana, bana 18 yaşında saf kız lazım, hem vücudun sarkar senin dört seneye, öyle birini istesem o yaşta bulurdum derdi mutlaka. Neden demesin öyle düşünüyor olsa dimi?
İnanın ben bile şoktayımBu konu gerçek mi?
Önce sınava hazırlanıyorsun, hedefleri olan bir insansın sonra internetten tanıştığın 10 yaş büyük adama kaçmak istiyorsun???!!!??
Ailen haklı adam gibi bir meslek edin.
Herifin biri kaç dedi diye kaçacak mısın cidden, o kadar mı boşkafalısın??!!? Bu konuya inanasım gelmedi nedense.
HaklısınızDaha cok gencsin emin ol daha da iyileri cikar karsina. Dunyanin en iyi tek erkegi o degil.
Bu yazından da çok açık bir şekilde anlaşılıyor ki adam iyi bir dolandırıcıymış ve seni en mental olarak zayıf olduğun zamanda yakalamış.Öncelikle, sert üslübunuzu sevdim annem gibi konuştunuz. Zaten iyiliğimi istemeseniz bu kadar uzun yazıya zahmet etmezdiniz çok teşekkür ederim.
Fen lisesi mezunuyum. Yalnız lise üç te anksiyete bozukluğu geçirdim berbattı 1 yıl sürdü ilaçsız atlattım. Ben ailemle doğru düzgün konuşmazdım bile ayrı bir dünyam vardı hayallerim hedeflerim vardı. Sonra püfff! Neden oldu bilmiyorum bile. Ben asla evlilik hayali kurmadım. Çok iyi biriydi benle ilgilendi. Bir zamanlar sizin bu yazdıklarınız belki on katı kadar daha sert tepki verirdim böyle şeylere hayat insana neler yaptırıyor. Kafam bomboş. Ne yapmak istediğimi bilmiyorum
TamamBu yaşta derdin ne kardeşim senin daha 18 yasında hayatının baharındasın..
Köprüyü geçene kadar herşey mükemmel görünür,
Sonra başlar çile..
Sakın kaçmak gibi bir hataya düşme sakın...