- 30 Ocak 2013
- 29.462
- 43.949
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Belli değilmiş işte ayrıladabilir ayrılmayabilir de dedilerUzun bir süre işsiz kalmışsınız eger daha uzun süreyi kaldıracak maddi olanagınız varsa ayrılın.yoksa işte idare edin ve bu arada istediğinz pozisyonda iş arayın.yapılan hata bu bile nasıl bir iş yeri ortamına geldiğinizi gösteriyor.ya işten cıkacak kişi vazgeçti işte şöyle bir konum boş diye sizi işe başlamadan önce bilgilendireceklerdı sizde ona göre karar verir başlar veya başlamazdınız.2 . Seçenek sizi arayıp ihtıyac kalmadığını söylemeleriydi.bunu yapmayan kalitesiz bir şirket belli.
Anlaştığımız fiyat da sapma olmadı o konuda sıkıntı yokMaas olarak vadettikleri parayi verdilerse gram umrumda olmaz. İsterlerse toz aldirsinlar.
Müdür odası yokAnlamamış numarası yaparım
Müdür odasına gidip, ne zaman yerleşebilirim derim
Niye anlatılmayan üzerinden çıkarım yapasınız ki, iş sözleşmesinde ne yazıyorsa o
O zaman bos ver stajyer modda takilip mudur maasi alacaksin. OooohhhhAnlaştığımız fiyat da sapma olmadı o konuda sıkıntı yok
Aldığım parayı haketmek derdim işteO zaman bos ver stajyer modda takilip mudur maasi alacaksin. Oooohhhh
Girişim xx uzmanı olarak yapılmış zatenMüdürün altında çalışacaksınız dediler mi sonradan? müdür ayrılmamış olabilir sizi de müdür olarak almışlar sonuçta. kimsenin altında çalışmıyorsunuz bence. Şimdi bunu konuşun ve netleştirin. Ben müdür olarak alındım müdür gibi çalışırım diye
Seviyorum bu kafalarıMaas olarak vadettikleri parayi verdilerse gram umrumda olmaz. İsterlerse toz aldirsinlar.
Konuştum tabiki deBunu buraya yazana kadar sizi işe alan insanla konuşmanız gerekmez mi?
Bende aksine bana vaad edilenleri görmek isterim meselaSeviyorum bu kafaları
Şaka bir yana..Benim kendi ofisim altımda çalışanlarım vardı devir döndüm pandemiden sonra kapatmak zorunda kaldım başka şehirde farklı bir şirkete bağlı olarak aynı işi yapmaya başladım ama bu sefer hem çalışan olarak hemde teslimata varana kadar kendim yapıyorum çünkü ayakta kalmak evimi geçindirmek zorundayım üzülmedim mi üzüldüm eskiden elemanlarıma yaptırdığım işleri şimdi kendim yapıyorum ama herşeyde bir hayır var gerçekten eskiden aldığım ücretten daha iyi kazanıyorum ay sonunda aldığım elime geçen maaşıma bakıyorum. Sizin konunuzda sürekli ben ayrılacam ben gıdecem vazgeçtim diyen kişinin konuşmalarını herkes çekmez bir ay çeker iki ay çeker sonra gidersen git derler ve kapıyı gösterirler sizin için bir ön hazırlık aşaması diye düşünüyorum biraz sabredip işi öğrenmeye bakarsanız söz verdikleri pozisyona kısa sürede gelirsiniz emin olun.Bende aksine bana vaad edilenleri görmek isterim mesela
Onlar da işte o gidecek önümüzde ki 2-3 sene içerisinde o vadedilen title resmi olarak verilir denildi bakalım göreceğizŞaka bir yana..Benim kendi ofisim altımda çalışanlarım vardı devir döndüm pandemiden sonra kapatmak zorunda kaldım başka şehirde farklı bir şirkete bağlı olarak aynı işi yapmaya başladım ama bu sefer hem çalışan olarak hemde teslimata varana kadar kendim yapıyorum çünkü ayakta kalmak evimi geçindirmek zorundayım üzülmedim mi üzüldüm eskiden elemanlarıma yaptırdığım işleri şimdi kendim yapıyorum ama herşeyde bir hayır var gerçekten eskiden aldığım ücretten daha iyi kazanıyorum ay sonunda aldığım elime geçen maaşıma bakıyorum. Sizin konunuzda sürekli ben ayrılacam ben gıdecem vazgeçtim diyen kişinin konuşmalarını herkes çekmez bir ay çeker iki ay çeker sonra gidersen git derler ve kapıyı gösterirler sizin için bir ön hazırlık aşaması diye düşünüyorum biraz sabredip işi öğrenmeye bakarsanız söz verdikleri pozisyona kısa sürede gelirsiniz emin olun.
o zaman devam edinAnlaştığımız fiyat da sapma olmadı o konuda sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?