ne yapmalıyım sizce?

Bilmem... İlk mesajınızda söylemişsiniz takip ediyorsun demiş eşiniz. O yüzden söyledim.
Neden çalışmadığınızı anlayamadım.
Maddi durumunuz aşırı aşırı aşırı iyiyse yardım derneklerinde gönüllü çalışsanız...
Çok çok aşırı değil ama orta düzeyin biraz üstünde allaha bin şükür. Esimi kontrol etmem yani telini aliyim karistiriyim sosyal hesabını kontrol ediyim demem.

Suan dışardan okulu bitirmye çalışıyorum..esimde önce okulunu bitir diyor. Evet ben küçük çocuk gibi ağlayıp esime kosuyrm esimde ağlama döndük ayakta dur kendi kendine yetebil..ben bizi kimseye muhtaç birakmiyrm diyor ki gerçekten de öyle bi allahin kulu diyemez bizimde suyumuz geçti onlara dedirtmez

Dese ne olacak ki. Hepimiz insanız zaman zaman yardıma ihtiyaç duyarız. Bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok bu tip şeyleri.
Sürekli ağlayan kadın her erkeği bir yerden sonra çileden çıkarır. Tutun kendinizi, ağlamayın. Bir sorun mu çıktı, ağlamak bunu çözmez. Ağlamak yerine çözüm yolu arayın. Bunu sadece kendi dertleriniz için değil eşinizin dertleri için de yapın. Ona çözüm yolları sunun. Yükünü hafifletin.

Şu vakit ayırdığınız aptal şeyler nedir?
Mesela esimin geçmişi.mesela cevremde iyi görünüp ama iyi olmayan insanlar..bazen öyle ni oluyor ki bariz bi şekilde laf sokuluyor veya kullanılmaya calisiliyrz o an cevap veremiyrm sonra sürekli keşke şöyle deseydim diyorum veya yapılan kötülüğü hemen unutup elimden geleni yapiyrm karşımdaki ivin

Bilmem... İlk mesajınızda söylemişsiniz takip ediyorsun demiş eşiniz. O yüzden söyledim.
Neden çalışmadığınızı anlayamadım.
Maddi durumunuz aşırı aşırı aşırı iyiyse yardım derneklerinde gönüllü çalışsanız...
Abuk sabuk şeyleri kafana takıp demek istemiş :)

Madem çalışma imkanın yok, evde geliştir kendini.
Mutfağın güzel olsun; yeni tarifler dene, pişir, sevdiklerini davet et, sofralar kur.
Enerjini daha güzel şeylere harca.
Sen böyle düşündükçe ne olanlar değişiyor, ne de insanlar.

Biraz iyi ve faydalı şeyler yapmaya bi başlayın inanin arkası gelir
Okuduğunuz kitaptan bi bölüm seçin anlatın Eşinize mesela ya da izlediğiniz bir filmden bi kesit sunun
Onun olumlu dönüt ü sizi daha da motive eder daha iyi şeyler yaparsınız
Hiçbirşey bir anda olmaz zaten yavaş yavaş
Evet suan kafamda önce izlenmesi gereken filmleri listelemek var okumak istedigim kitaplar..vakit oldukça değişik yerere gitmek ama gitmeden o yer ile ilgili bilgi sahibi olup eimede anlatmak..değişik ye.ekler yapmak .kendime biraz daha izen göstermek kafam o resetlemek istiyrm

neden çalışma imkanınız olmadığını anlayamadım mesajlara da cevap vermemişsiniz.
maddi durumunuz iyi olsa bile ben eşinizin bu sözlerinden çalışmanızı istediğini çıkardım.

arkadaşların söylediği gibi kitap film vs elbette kendimizi geliştirmeye yarar fakat kendi paranızı kazanmanın tadı bi başka..
üstelik size olan bakışını da tamamen değiştirecektir emin olun buna..

bir de herkes maddiyat için çalışmaz bunu da belirtmek istiyorum.

Dese ne olacak ki. Hepimiz insanız zaman zaman yardıma ihtiyaç duyarız. Bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok bu tip şeyleri.
Sürekli ağlayan kadın her erkeği bir yerden sonra çileden çıkarır. Tutun kendinizi, ağlamayın. Bir sorun mu çıktı, ağlamak bunu çözmez. Ağlamak yerine çözüm yolu arayın. Bunu sadece kendi dertleriniz için değil eşinizin dertleri için de yapın. Ona çözüm yolları sunun. Yükünü hafifletin.
Esimde bunu istiyor onun dertlerinede çözüm bulabilsem çözümde ziyade yanında olmami istiyor ağlayıp sizlnamami istemiyor.bunu başarmak istyrm ama neler yapabilirim

Mutfağın güzel olsun; yeni tarifler dene, pişir, sevdiklerini davet et, sofralar kur.

ben eşinin bunlardan bahsettiğini düşünmüyorum ya :/

Aynen öyle hiç biseyide degisyiremiyrm bazen öyle oluyor ki bazen akşam oluyor ben hiç bisey yapmamış oluyrm.. Esimi şaşırtmak istiyrm artık böyle yaoarakya sadece kendime zarar veriyrm genç yaşta yiyeceğim kafayi

Sordugun konu hakkinda bi fikrim yok sadece esinin elestirisini kabullenip duzeltmek icin cabalamani takdir ettim.konunun sonuna kadar yine kocasini dinlemeyip alinip sikayet edeceksin diye dusunmustum tavrin guzel gercekten yolunu da bulacagini dusunuyorum.

ben eşinin bunlardan bahsettiğini düşünmüyorum ya :/
Ben de tam bunlardan bahsettiğini düşünüyorum.
Yani adam kısacası konu sahibinden sıkılıyor, ya da sıkılmasına az kaldı.
Çalışmıyor, başka birşey yapmıyor, hayattan zevk almıyor, sürekli eskileri düşünüp sorun çıkarıyor, insanların ne dediklerini fazla umursuyor.
Kendini mutlu edecek şeyler yapması lazım.
Hiçbirşey yapamıyorsa, enerjisini yemek yapmaya harcasın demek istedim.
Eşinin hoşuna gitmek için güzel yemek yap demek istemedim, yanlış anlaşılmasın.
O tavsiyeler benden gelmez :)

neden çalışma imkanınız olmadığını anlayamadım mesajlara da cevap vermemişsiniz.
maddi durumunuz iyi olsa bile ben eşinizin bu sözlerinden çalışmanızı istediğini çıkardım.

arkadaşların söylediği gibi kitap film vs elbette kendimizi geliştirmeye yarar fakat kendi paranızı kazanmanın tadı bi başka..
üstelik size olan bakışını da tamamen değiştirecektir emin olun buna..

bir de herkes maddiyat için çalışmaz bunu da belirtmek istiyorum.
Maddiyat için çalışmak değil doğru soyluyrsinuz esimede dedim çalışmamı mi istiyorsun yani dedim hayır dedi..ki gerçekten öyle bi talebi yok okulu bitir uygun bu ışte calisirsin ama sende ışık gormuyrm heyecanın yok diyor :((

Kitap olurum..Ama aptal şeylere vakit ayırdığım için pek fırsat kalmıyor esimde dün akşam kitap iki güzel filmler seyret kendine bişey katacak şeyler yap dedi...ehliyete alacagim ins. Bi yerden başlamam lazım gercekten
Laale Laale yazacaklarımı yazmış oluyorsun önceden :eğlence:
ama yazayım ben yine de...neyle uğraşıyorsunuz ben de merak ettim..
eşiniz nimet gibi adam vallahi.ne güzel kendiniz için birşeyler yapmanızı kendiniz geliştirmenizi istiyor.hayattan zevk almak istiyor..çok şanslısınız...
bir günde neler yapıyorsun yazar mısın mesela???

Mesela esimin geçmişi.mesela cevremde iyi görünüp ama iyi olmayan insanlar..bazen öyle ni oluyor ki bariz bi şekilde laf sokuluyor veya kullanılmaya calisiliyrz o an cevap veremiyrm sonra sürekli keşke şöyle deseydim diyorum veya yapılan kötülüğü hemen unutup elimden geleni yapiyrm karşımdaki ivin
Ozaman hatanı biliyorsun ve aynı şekilde devam ediyorsun
Laf sokana laf sok!!
Kullanmaya çalışan insanlarla muhattap olma!!!
Kişi sana ne yapıyorsa sende aynı şekilde yap
Sana yapılan kötülükleri unutma o zaman hayatından çıkar...

Ben de tam bunlardan bahsettiğini düşünüyorum.
Yani adam kısacası konu sahibinden sıkılıyor, ya da sıkılmasına az kaldı.
Çalışmıyor, başka birşey yapmıyor, hayattan zevk almıyor, sürekli eskileri düşünüp sorun çıkarıyor, insanların ne dediklerini fazla umursuyor.
Kendini mutlu edecek şeyler yapması lazım.
Hiçbirşey yapamıyorsa, enerjisini yemek yapmaya harcasın demek istedim.
Eşinin hoşuna gitmek için güzel yemek yap demek istemedim, yanlış anlaşılmasın.
O tavsiyeler benden gelmez :)
Hayattan zevk almiyrm sürekli geçmişin ve insanları kafama takiyrm esim bundan yakiniyor evet.benden bi çözüm ariyrm artık çünkü kimse hayatında enerjisini sömüren birini oldu boyunca yuk olarak taşımak istemez ki esim benim çok sıkıntılar cekmis artık huzur istiyrm böyle giderse bende salicam kendimi mal gibi yasicam diyor

Maddiyat için çalışmak değil doğru soyluyrsinuz esimede dedim çalışmamı mi istiyorsun yani dedim hayır dedi..ki gerçekten öyle bi talebi yok okulu bitir uygun bu ışte calisirsin ama sende ışık gormuyrm heyecanın yok diyor :KK43:(

Eşin değil de sen çalışmayı istesen diyorum ben...
Çalışmak zordur ama insanı daha dik tutuyor.
Ben mesela yapı olarak çok heyecanlı bir tipim.
Bunu biraz da iş hayatıma bağlıyorum.
Sürekli bir yoğunluğun ve yorgunluğun içinde bezmiş olarak durmak mümkün değil.
O ışık zaten koştururken ister istemez cayır cayır yanıyor emin ol.
Gönüllü çalışmak da buna dahil.
İlla ki maddiyat değil anlatmak istediğim...

Laale Laale yazacaklarımı yazmış oluyorsun önceden :eğlence:
ama yazayım ben yine de...neyle uğraşıyorsunuz ben de merak ettim..
eşiniz nimet gibi adam vallahi.ne güzel kendiniz için birşeyler yapmanızı kendiniz geliştirmenizi istiyor.hayattan zevk almak istiyor..çok şanslısınız...
bir günde neler yapıyorsun yazar mısın mesela???
Sabah kalkıp esimi ise gonderiyrm saat erken olduğu için bir saat daha uyuyorum eğer uyuyanilirsem sonra kalkıp evi toparliyrm oturup tv seyrediyrm veya kafamda k urguladigim şeyleri dusunuyrm yemek yapirm esim geliyor..genelde günün böyle geçiyor esime bundan şikayetçi.ben çok bos yasiyirum

Maddiyat için çalışmak değil doğru soyluyrsinuz esimede dedim çalışmamı mi istiyorsun yani dedim hayır dedi..ki gerçekten öyle bi talebi yok okulu bitir uygun bu ışte calisirsin ama sende ışık gormuyrm heyecanın yok diyor :KK43:(

bak işte adam açık açık söylüyor sende ışık göremiyorum diyor yani senin çalışabileceğine inanmıyor ve bence senin onu buna inandırman lazım.
ben de ünideyken eşim sen çalışamayacaksın falan derdi şimdi bana eskisinden kat be kat fazla saygı duyuyor onu çok pis yanılttım hele bi kere iş yerime gelip benim burdaki halimi tavırımı görünce sana bi kez daha hayran kaldım demişti benim popo tavan tabi :D

ondan öte sen istiyor musun buna karar ver bence güzel bişey kadının çalışması.. eğer istiyorsan eşine de söyle eminim o da önce şaşırıp sonra kabul edecektir.

Back
X