bu bile yeterli. daha neler vardır kim bilir...Sinir etmek için durcam dedi.
Önceki konumu okuyanlar bilir. Eşimle 2 aya yakındir kotuyuz.
Yataklar ayrı, odalar ayrı, yemekler ayrı, çamaşırlar ayrı.
Arada boşanma konuları geçmişti. Ben istemediğimi söylemiştim biraz karşı koymuştum sonradan pişman olmamak için.
Ama o her seferinde beni itmişti istemediğini söyledi , keşke daha önce bitirseydik 3 yıl boşa gitti gibi şeyler söylemişti.
Ben bunun üzerine bir daha adım atmadım. Sen bilirsin dedim. Kendi halimde takıldım.
Gez toz demistiniz takma demistiniz öyle yapmaya çalıştım. Ama bunu çok da surduremiyorum. Zaten küçük bi yerde yaşıyoruz. Evli arkadaşlarımla gorussem é herkes eşiyle bi plan yapar gibi geliyor haftasonları özellikle. Bekarlarla görüşmeye başlasam bi garip olcak kızlı erkekli karışık grupların arasında. Evli bi bayan. Zaten herkes esimi de tanıyor. O nerde niye gelmedi herkes sorar herkese bi açıklama.
Kisacasi hiçbir yere ait hissetmiyorum.
Ve bu durum beni korkutmaya başladı. Bosandigimda beni daha çok sorun bekler mi bunlarla nasıl başa cikabilirim? Böyle şeyler yaşayanlar varsa yardimci olabilir mi, kendimi kötü hissediyorum.
Bunun dışında bu haftasonu için yakınlarda bi tatil beldesine gitme niyetim vardı. Bi arkadaşımla yazisiyodum netten. Arkadaşım biraz esimle eski durumları bildiğinden kendisi açtı konuyu bikaç bişey söyledi.
Ben Fazla Yorum yapmadan kapatmaya çalıştım konuyu filan değiştirdim. Bu tatil planım ilgili konuştuk biraz. Konuşmamız bittikten sonra eşim odaya girdi hiddetle.
Elinde de tablet vardı. Benim hesabım açıkmis tablette. Ordan bütün konuşmaları okumuş.
Bana hesap soruyor sen benim hakkımda konuşuyorsun filan diye. Ben de sinirlendim bağırdım. Senin adını bile anmiyorum. Ben mi konuştum okuduysan görmüşsun dur kendi açtı konuları . Dedikçe üstüme geldi . Bu kadar mı küçüldün dedim. O da beni anlamissindir dedi. (Bilgisayarında resimleri geçmişten gördüğüm icin) aynı şey mi dedim. Orda oturmus sun konuşma bitene kadar sinsice okumuşsun dedim. Birkaç sinir etcek bişey daha dedi. Ben de canını acıtmk ve benim için de bittiğini anlasın diye altın olsan dönüp bakmam bu saatten sonra dedim.
Ertesi gün bikaç konuda daha iletişime geçti. Akşamında da maç izliycekmis ben dizi izliyordum kırk yılın başı. Tv dé pek bişey izlemem. İzleyebilir miyim dedı, ben izliyorum dedim.
Bi süre başımda bekledi. Kusura bakma senin için yapcaklarimdan vazgecmiycem dedim. Sinir etmek için durcam dedi. Takmadim. Gitti bi süre sonra.
Bu arada tatile de gidemedim hem arabada arıza vardı güvenemedim hem de hevesimi kaçırdı.
Son olayı nasıl yorumlarsiniz? Lütfen kırıcı olmayın, sert davranmamin nedeni var eski konumda beni anlayanlar bilir. Bana çok acımasızca davrandı.
Ne yapmalıyım ? Ben ona nasıl yaklaşırsam yaklaşayim o beni hep itti. İten bi insanı bana hesap sormak için konuştuğunda nasıl çekebilirım? Bana çoğu kisi sen hiç yüz verme demişti ben de öyle davranıyorum. Bırakırsa da bırakacak zaten plan o yönde. Zorla olmuyor bu işler.Ama kusura bakma yine öbür konuda oldugu gibi sende buldum kabahati. Sen bu adamı çok itiyosun bak en son artik tamamen birakacak seni benden soylemesi.
Aldatma filan yok. Çok sudan sebepten bu noktaya geldik. Ben elimden geleni yaptim ama uzattikca uzattı büyüdü bu noktaya geldik.Eski konularinizi bilmiyotum her seferinde bisanmanin en son care oldugunu dusunenlerdenim ama evlilik manevi olarak ikiniz icibde bitmisse ortada kagit ustunde duran bi evliligin ikinizede yarardan cok zarari olur bence
Oncesinde aldatma varmiydi bilmiyorum ama erkekler boyle duygusal yaklasmaz olaylara bi sure sonra sizinle evliyken hayatina baska birini alir bence bir kadin olarakta gururunuzun bunu kaldirabilecegini zannetmiyirum
Anladigim kadariyla ortada cocukta yok eger evliligin kurtulamayacagini dusunuyorsaniz birbirinize eziyet etmeyi bırakın ve ikinizde yolunuza kaldiginiz yerden devam edin
Cunku yillar sonra bu yıllar ziyan edilmis zamanlar olarak karainiza cikacak buyyk pismanliklar yasamamiza neden olacak
Aldatma filan yok. Çok sudan sebepten bu noktaya geldik. Ben elimden geleni yaptim ama uzattikca uzattı büyüdü bu noktaya geldik.
Hiçbir şekilde düzeltmek istemediği için ben de bir şey yapmıyorum. Yaptığımda her şey daha kötüye gidiyor. Ters tepiyor. Ben dr mutlu değilim böyle yaşamaktan.
Yaz tatilinde ayrılmà planı var.
Evet muhakkak oyle zorla olmaz. Ama bende olsam esimin beni es dost arkadsa anlattigini gorsem daha beter terslenirim. Sana demiyorum kocana yalvar ama daha şevkatli olabilirsin. Durumu izah edebilirsin. Tatlı dil yılanı deliginden cikarir. Herkese de boyle davranilmaz ama diger konunuda okumustum esin sanki yola gelebilecek gibi duruyor.Kızlar sizden fikir almak istediğim yerler hakkında da yorum yaparsanız sevinirim.
Ne yapmalıyım ? Ben ona nasıl yaklaşırsam yaklaşayim o beni hep itti. İten bi insanı bana hesap sormak için konuştuğunda nasıl çekebilirım? Bana çoğu kisi sen hiç yüz verme demişti ben de öyle davranıyorum. Bırakırsa da bırakacak zaten plan o yönde. Zorla olmuyor bu işler.
Ben anlatmadım ki arkadaşıma. Eşimin arkadaşlarıyla önceki konulardan konuşarak öğrenmişti bu arkadaşım. Ve benimle o ilk konuştuktan sonra ben de konuşmuştum.Evet muhakkak oyle zorla olmaz. Ama bende olsam esimin beni es dost arkadsa anlattigini gorsem daha beter terslenirim. Sana demiyorum kocana yalvar ama daha şevkatli olabilirsin. Durumu izah edebilirsin. Tatlı dil yılanı deliginden cikarir. Herkese de boyle davranilmaz ama diger konunuda okumustum esin sanki yola gelebilecek gibi duruyor.
Of. Ne yazık ki bu duruma getirdi. 28 yasindaSaçma sapan bir evlilik.. ben durucam sinir etmek için ne ya, kaç yaşında bu adam. Aa deli mi ne
Barismak benim elimde olsaydı tartışmanın ilk başladığı gün bitirip barismistim. Çok inatçı ve kindar. Ayrılmak istiyor zaten.Ya boşan yada barışın. böyle sürmez. Arkadaşınla konuştuklarınızda bence bişey yok.Bana kalırsa her insan yakın bulduğu insanla sorunlarını öyle veya böyle paylaşır.
Barismak benim elimde olsaydı tartışmanın ilk başladığı gün bitirip barismistim. Çok inatçı ve kindar. Ayrılmak istiyor zaten.
Diğer konumu okumadığiniz için o kısım Size öyle görünmuş olabilir. Meslegimizden dolayı yaz tatiline bırakalım boşanma işini dedik, ben evden ayrılmasını istedim gitmiyceksrn ben bulayım bi ev dedim. Kabul etmedi. Kendisi de ev bulamayacagini söyledi. Öyle kolay değil o işler filan dedi. Küçük yer her yerde duyulur zor olur filan bir sürü şey öne sürdü. K şekilde kaldık yani.Sizi istemeyip sizden ayrılmak isteyen biriyle devam etmenizinde anlamı yok zaten.Evet evlilikler kolay olmuyo bi yuva kolay kurulmuyo falan filan ama yani sizi istemeyen bir adamla ısrarla aynı evde yaşamaya devam etmekte biraz garip değilmi. Bence siz bunu bi kere daha düşünün. Kişisel saygı da önemli bana kalırsa çünkü.
Diğer konumu okumadığiniz için o kısım Size öyle görünmuş olabilir. Meslegimizden dolayı yaz tatiline bırakalım boşanma işini dedik, ben evden ayrılmasını istedim gitmiyceksrn ben bulayım bi ev dedim. Kabul etmedi. Kendisi de ev bulamayacagini söyledi. Öyle kolay değil o işler filan dedi. Küçük yer her yerde duyulur zor olur filan bir sürü şey öne sürdü. K şekilde kaldık yani.
Dediğiniz şeyler benim için de çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?