Ne yapmalıyım? Son durumlar

İnşallah barisirsiniz ya çok üzüldüm durumunuza :KK43:
Bence o nemrutlastikca siz sakin davranın. Bir de böyle deneyin bakalım. Bu arada bu konunuzu okumuş olabilir mi?
Teşekkür ederım. Amin hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayır
Telefondan yazıyorum buraya.
Ha ama şansa bişey aratır da konuma denk gelir ve tanıdık gelirse bilemem :)

Bak bi şekilde iletişim kurmaya çalışıyor. Tv izlemek istediğinde verseydin kumandayı sen de kalıp otursaydın, sarılsaydın nolurdu. Bence yetti artık. Bazı erkekler nasıl barışacağını bilmiyor. İçinden geliyorsa git sarıl bence, engelleme kendini. Yazık günah ikinize de

Hiç akıl yok şu erkeklerde. Gül gibi yuvani bozunca mutlu mu olacaksın

S
Bak bi şekilde iletişim kurmaya çalışıyor. Tv izlemek istediğinde verseydin kumandayı sen de kalıp otursaydın, sarılsaydın nolurdu. Bence yetti artık. Bazı erkekler nasıl barışacağını bilmiyor. İçinden geliyorsa git sarıl bence, engelleme kendini. Yazık günah ikinize de
Sen çok güzel diyorsun da ben artık cesaret edemiyorum.
Sarildigimda neler olacağını biliyorum.
Çünkü çok itildim.
Malesef.
Boğazım dugumleniyor.

S

Sen çok güzel diyorsun da ben artık cesaret edemiyorum.
Sarildigimda neler olacağını biliyorum.
Çünkü çok itildim.
Malesef.
Boğazım dugumleniyor.
Bence yaz tatilini bekleme rapor al ailenin yanına bir haftalığına git. Gücünü tüketmiş adam senin. Arkadaş nerde olgun, ne dediğini bilen, nerde nasıl davranacağını bilen erkekler. Nasıl erkek evlat yetiştiriyor bunların anaları:sinirli:

Yukaridaki arkadaşa katılıyorum. Uzaklas biraz o evden

sorduğunuz soruya cevaben söylüyorum. evet muhtemelen kendinizi hiçbir yere ait hissetmeyeceksiniz. kolay şeyler değil ayrılıp yeni bir hayat kurmak. sizi tabiki zorluklar bekliyor. yeni bir sosyal ortam oluşturmak zorunda kalabilirsiniz. eşinizi seviyorsanız ayrılmayın. bana biraz çocukça inatlaşıyormuşsunuz gibi geliyor. çok uzatmışsınız.

sorduğunuz soruya cevaben söylüyorum. evet muhtemelen kendinizi hiçbir yere ait hissetmeyeceksiniz. kolay şeyler değil ayrılıp yeni bir hayat kurmak. sizi tabiki zorluklar bekliyor. yeni bir sosyal ortam oluşturmak zorunda kalabilirsiniz. eşinizi seviyorsanız ayrılmayın. bana biraz çocukça inatlaşıyormuşsunuz gibi geliyor. çok uzatmışsınız.
İnanın ben uzatmiyorum. Bu zamana kadar kaç kez adım attım.
İlkİ daHa ortada hiçbişey yokken hemen gönlünü almaya çalıştığımız ilk küçük anlaşmazlık ta.
Ama zorla güzellik olmuyor

Bence yaz tatilini bekleme rapor al ailenin yanına bir haftalığına git. Gücünü tüketmiş adam senin. Arkadaş nerde olgun, ne dediğini bilen, nerde nasıl davranacağını bilen erkekler. Nasıl erkek evlat yetiştiriyor bunların anaları:sinirli:
Ben de düşünüyorum bunu ama ailem 12 saatlik bi yolda ayrıca aktarma yapıcam. Az kaldı bi kez giderim diyorum.
Bir de işimi de şu an birakabilcek durumda değilim.

Bence verdiginiz tepki abarti degil sonucta adamin ciplak kadin fotografina baktigini yakaladiniz bu zaten çok gurur kirici yetmezmiş gbi sacma sapan tavirlarini cektiniz ama suclu oldugunu kendisi de bildigi icin yaptiginin farkinda olun.bir kere alttan alsa suclu oldugunu kabul etmis olacak egoist bir insan belli ki.ayrilacaksa ayrilsin kendini bulunmaz hint kumasi mi zannediyor saf

Bence verdiginiz tepki abarti degil sonucta adamin ciplak kadin fotografina baktigini yakaladiniz bu zaten çok gurur kirici yetmezmiş gbi sacma sapan tavirlarini cektiniz ama suclu oldugunu kendisi de bildigi icin yaptiginin farkinda olun.bir kere alttan alsa suclu oldugunu kabul etmis olacak egoist bir insan belli ki.ayrilacaksa ayrilsin kendini bulunmaz hint kumasi mi zannediyor saf
Teşekkür ederım.
Evet hep üste çıkmayı başarmıştır.
Bendeki eninde sonunda evliliği kurtarma çabasını da gördüğü için rahat rahat takıldı.
İyi cozmussunuz zaten olay orada koptu o olaydan sonra boşanalım demeye başladı.

Teşekkür ederım.
Evet hep üste çıkmayı başarmıştır.
Bendeki eninde sonunda evliliği kurtarma çabasını da gördüğü için rahat rahat takıldı.
İyi cozmussunuz zaten olay orada koptu o olaydan sonra boşanalım demeye başladı.

Umarim degisir tavirlari da evliliginiz bitmez ama bunun icin ugrasan taraf bence siz olmayin bu saatten sonra. cunku her yaptigi hatadan sonra sucunu saldirarak ortmeye calisacaksa bu sizin icin cok yorucu ve yipratici olur

Ben de düşünüyorum bunu ama ailem 12 saatlik bi yolda ayrıca aktarma yapıcam. Az kaldı bi kez giderim diyorum.
Bir de işimi de şu an birakabilcek durumda değilim.
O zaman haftasonu tatili falan ayarlayın bi yerlere havam yoktu gitmek için demişsin ama evde kalınca da hava değişmiyor. Hem bi habersiz çık git, merak etsin. Uzadıkça daha da kötü olur aynı evde, yeterince uzamış zaten. İtilmek gerçekten çok onur kırıcı. Bunun verdiği hasarı düşünemeyecek kadar çiğ bi koca da hakkaten ömür törpüsü:( Allah yardımcın olsun ne diyim

belmiyum bence bugün güzle bir pasta yap evde şölen varmış gibi evini temizle mis gibi yemekler hazırla kokusu burnunu karıştıracak evin ev gibi olsun böyle evinle ilgilen bugün de bunu dene eğer istersende saknisen bir çay demle konus ama yapıcı olacaksa ezil demiyorum nerden nereye gibi knouşmalar dertleşir gibi konusmalar sen bugün kendine harika şeyler hazırla misss gibi yap evini

evini ve kendini arındır yemeklerini pastanı böreğini pişir ortak misafirinizi çağır ortak arkadasları kendileri gelmek istedi 1 aydır söyluyorlar hayır diyemedim kimse anlamasın aramızdaki sorunu de onlar gelnice mecbur kaynaşacaksınız

onunda sevdiği ortak arkadaşlarınızı çağır 1 2 çift onları görünce özenir sonra söyle onlara gidin cagırdılar ısrara ediyorlar de yada cagır ısrar ettiler de de birşeyler birde ortam içine girin bakalım normal küsmemiş rolü yapmak aranızı ısıtır belki

belmiyum bence bugün güzle bir pasta yap evde şölen varmış gibi evini temizle mis gibi yemekler hazırla kokusu burnunu karıştıracak evin ev gibi olsun böyle evinle ilgilen bugün de bunu dene eğer istersende saknisen bir çay demle konus ama yapıcı olacaksa ezil demiyorum nerden nereye gibi knouşmalar dertleşir gibi konusmalar sen bugün kendine harika şeyler hazırla misss gibi yap evini
Haftasonu temizlik yaptım zaten.
Ama diğer söylediğin pasta börek isinde o yemeyecegi icin ( yaptıklarımi yemiyor) yapmak istemiyorum pek bişey.
Canı ister diye. Yemez çünkü inat. Alışveriş bile ayrı yapmaya başladı. Çok saçma bi hayat yaşıyorum biliyorum ama ben yapmadım böyle.
Annesi ve babası uzun yıllardır ayrı gibi ama bosanmamislar.
Köyde bir evde kendi diğer evde karısı ev bile ayırmış insanların çocuğu.
Babası annesinin anlattığına göre bi küsüp aylarca konuşmazmis oğlu da oyle. Çekmiş ya da bunu görmüş ailesinde.
Ben adım atmak istemiyorum artık kızlar.
Gururum izin vermiyor.

Haftasonu temizlik yaptım zaten.
Ama diğer söylediğin pasta börek isinde o yemeyecegi icin ( yaptıklarımi yemiyor) yapmak istemiyorum pek bişey.
Canı ister diye. Yemez çünkü inat. Alışveriş bile ayrı yapmaya başladı. Çok saçma bi hayat yaşıyorum biliyorum ama ben yapmadım böyle.
Annesi ve babası uzun yıllardır ayrı gibi ama bosanmamislar.
Köyde bir evde kendi diğer evde karısı ev bile ayırmış insanların çocuğu.
Babası annesinin anlattığına göre bi küsüp aylarca konuşmazmis oğlu da oyle. Çekmiş ya da bunu görmüş ailesinde.
Ben adım atmak istemiyorum artık kızlar.
Gururum izin vermiyor.
tamam atma geri adım canı çeksin koy ortaya yesesin izin alıp yada sende istersen alabilirsin biraz de geri adım atma baştakiki gigibi özürler vssvsvsvs gerek yok sen evinin düzenini oluştuır birde misafir için hzırlan o tabaktan onada vereceksin bakalmı yiyecekmi misafir çağır

onunda sevdiği ortak arkadaşlarınızı çağır 1 2 çift onları görünce özenir sonra söyle onlara gidin cagırdılar ısrara ediyorlar de yada cagır ısrar ettiler de de birşeyler birde ortam içine girin bakalım normal küsmemiş rolü yapmak aranızı ısıtır belki
Ortamlara girdik bu kadar ciddilesmeden ama kusken.
Hiç konuşmuyor belli ediyor herkesin içinde de.
Öyle özenme gibi bişeyi olmuyor.
Belli etmeyelim diye de bi çabası olmuyor.
Ciddilesti ten sonra durum, bir iki kez arkadaşlarımız çağırdı ısrarla. Gitmek istemedi.
Biz gelemeyiz filan dedi.
Kesinlikle söyle bi bakış açısı yok , aramız bozuk ama bir iki insanla görüşürüz açılır sebep olur duzelir iz.
O hep böyleydi, biz kötüye kimseyle görüşmek istemezdi.
Ben de kimseyi cagiramiyorum. Aslında çağırmak istediğim arkadaşlarım filan var.
Kimseyle hiçbişey yapamıyoruz malesef.

Ortamlara girdik bu kadar ciddilesmeden ama kusken.
Hiç konuşmuyor belli ediyor herkesin içinde de.
Öyle özenme gibi bişeyi olmuyor.
Belli etmeyelim diye de bi çabası olmuyor.
Ciddilesti ten sonra durum, bir iki kez arkadaşlarımız çağırdı ısrarla. Gitmek istemedi.
Biz gelemeyiz filan dedi.
Kesinlikle söyle bi bakış açısı yok , aramız bozuk ama bir iki insanla görüşürüz açılır sebep olur duzelir iz.
O hep böyleydi, biz kötüye kimseyle görüşmek istemezdi.
Ben de kimseyi cagiramiyorum. Aslında çağırmak istediğim arkadaşlarım filan var.
Kimseyle hiçbişey yapamıyoruz malesef.
bugün sor deki görüşmek istediğin arkadasınını ismini ver çok ısrara ediyor senin içinde sakıncası yoksa cagırayım birde belli etmeyelim dillere düşmemize gerek yok ısrarla niye bizi kabul etmiyorsun diyor bi defa alayımda sussun de

Back
X