• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ya bıktım bunlardan!

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Ben dört aylık evliyim. Kv ile yaşıyorum. Kaynanam ile kayınbabam sürekli benim için senin gelinin yok senin gelinin diyolar.örnek verim bu sabah eşim anahtarını arıyodu bulamadı ben gittim bulamadın mı dedim. Sonra öbür odadan kayınbabam kim konuşuyor dedi kaynanam senin gelinin dedi. Ondan öncede kayınbabam senin gelinin diyodu deli oluyorum ya. Sonra sinir oldum eşim ruhsatı odaya almaya geldi söyledim sürekli böyle diyolar dedim. Tamam dedi sarıldı işe gitti geç kalmıştı zaten. Ben ne yapmalıyım. Ben bugün konu tekrar geçerse ben kocamın karısıyım kimsenin gelini değilim dicem ne yapmalıyım bıktım bunlardan

benim kv eltime nisanliyken gelin adayı diyordu.
kiz evlendi telefonda bir süre daha gelin adayı dedi.bende adayı mi kaldı anne gelinin oldu artik dedim:KK48:
kabullenme süreci sanırım.bu dönemde farkli şekillerde anilabilirsuniz.
takmayin bir süre sonra düzelir.
sizinkilerde birbirlerine kabullendiriyorlardir belki:olamaz:
konuşma tarzlarida öyle olabilir.ben çok büyütülecek bir durum göremedim kusura bakmayın.kocamın karsiyim demekte çok gereksiz ve yersiz olur.Hoppa

Kocamin karisiyim derken neye istinaden söyleyeceksiniz ki, senin dedikleri icin ben kocamin karisinin kimsenin ne senin ne de senin anlamındaysa cok saçma ve yanlış düşünme. Onlar sana senin gelinin derken
Sahiplenemiyorlar iste o yüzden diyorlar

ilk eşimin babası bana yiğenim derdi :=)) Adam alışamadığından mı öyle derdi bilmem .
Sizin evliliğinize onay vermişler miydi kv ve kb . Belki içlerinden biri pek de istemediyse bu yüzden diğerine senin gelinin diyordur . öteki de buna karşılık senin gelinin diyorlardır.

Bence hangisini daha yakın buluyorsanız neden bu şekilde sizi andıklarını sorun. Mantıklı bir açıklaması vardır belki.

Ayyyy bir saçmalığa daha hoşgeldiniz. Onlar öyle dedikçe siz hemen araya girip "Benim adım ..." deyin. Bozulsunlar biraz. Konuyla alakası yok ama en küçük görümcem de yanımda birşey konuşurlarken "Sen yabancı değilsin" diye lafa başlardı! Düşünün öbür görümceme birşey anlatacak ama önce dönüp bana böyle söylüyor! Nikâh kıymış oturmuşum, daha yabancılığı mı kalmış? Sanki ben de çok meraklıyım sizin aile sorunlarınızı, beş parasızlığınızı dinlemeye derdim içimden. Birgün de dışımdan okkalı bir lâf söyleyeceğim ya hadi hayırlısı.

Evleneli daha 4 ay olmuş . Henüz yeni gelinsin belliki :) İlk zamanlar böyle şeyler olur çok canını sıkma. Ayrıca ben kimsenin gelini değilim demen ağır olur biraz durumlar daha kötüye gider. Sadece güzel bir dille bu durumdan rahatsız olduğunu anlatabilirsin. Sıcak kanlı ve samimi ol. Eminim yakında onlarda sana alışıcaktır :)

Babam, kiz kardesimin esine onlar nisanliyken yegen derdi :))

Baska sorun yoksa abartacak bisey yok, zamanla alisirlar..

Ama kocamin karisiyim demek komik olur biraz

kızım diyemiyorlarsa iş zor ya da isminle hitap etmelerini söyle.kocamın karısıyım diyeceğine benim bir ismim var ve ismim senin gelinin değil de

Ben dört aylık evliyim. Kv ile yaşıyorum. Kaynanam ile kayınbabam sürekli benim için senin gelinin yok senin gelinin diyolar.örnek verim bu sabah eşim anahtarını arıyodu bulamadı ben gittim bulamadın mı dedim. Sonra öbür odadan kayınbabam kim konuşuyor dedi kaynanam senin gelinin dedi. Ondan öncede kayınbabam senin gelinin diyodu deli oluyorum ya. Sonra sinir oldum eşim ruhsatı odaya almaya geldi söyledim sürekli böyle diyolar dedim. Tamam dedi sarıldı işe gitti geç kalmıştı zaten. Ben ne yapmalıyım. Ben bugün konu tekrar geçerse ben kocamın karısıyım kimsenin gelini değilim dicem ne yapmalıyım bıktım bunlardan
hahaha kocamın karısyım dedin diyelim :KK70: kv kp bundan sonra sana kocasının karısı derse görürsün :KK70:
daha vahim...
bana ismemle hitap ederseniz bende cok memnun olurum diyebilirsin. ki aynı evde yaşayacaksınız.. bazı şeyleri tatlılıkla çözmem lazım.
alışma dönemi de olacak onlar içnde senin içinde tai.
birde şu olur cocuklar yaramazlık yapınca babassının cocugu denir- iyi yapınca annesine benziyor denir ya :) seninki de aynı böyle olmuşş...
hahah cok komik yaşlılar gercekten...
bu arada ben erkek kardeşimin eşinden hoşlanmam. kardş. evlendgi için degil. genel olarak da sevmedigim insan ( huy-suy -karakter vb. ) tipi. annemle konuşurken bende gelinin nasıl diyorum... pisss görümceyimm pisss :KK53::KK53::KK53::KK53:

başka sorunun yoksa takma bence bir süre sonra normal gelir sana da. bazen evde senin kızın senin torunun senin oğlun muhabbeti biz de yapıyoruz olabiliyor. ha çok rahatsız oluyorsan ismimle hitap eder misiniz dersin olur biter.

Benim ismim var lütfen ismimle hitap edin diyin.ama kocamın karısıyım kulağa hoş gelmiyor

Kac yasindasin canim ? Acaba sen mi fazla abartip yanlis anliyosunki :KK64: eqer cooook rahatsizsan anne baba lutfen bana ismimi soyleyin de yani cok buyutme ve bence yuz qoz olmadan ayri ewe cik ew ew ustune olmaz cunku:KK54:

Back
X